Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trochę zwstydzona

Co to za marka -podpasek

Polecane posty

Gość trochę zwstydzona

cześć -moze moje opytanie jest trochę dziwne ale chciałabym Was zapytać czy moze któraś wie co to za marka... Ostatnio bratowa poratowała mnie podpaską i była ona zapakowana pojedynczo, raczej średnigruba ze skrzydełkami, ale najważniejsze ze miała takie błekitne linie? jakieś wkładki absorbujace pod wierzchnią warstewką. Te niebieskie linie nie były na samym brzegu tylko tak ze 2cm od brzegu wokół podpaski. Były też takie punktowe wytłoczenia. Pytam bo mi bardzo odpowiadała i czułam się w niej duzo leiej niż w belach czy alwaysach które stosowałam tej pory.

O ile się nie mylę to one są właśnie z Always czy Bella, ale z nowej serii. Niestety, nie pamiętam z której to firmy.

Gość bella to chyba jest
niebeska

Gość o matko
zapytaj bratową i będziesz wiedziała...co za problem. i napisz co to za podpaski to się przetestuje:)

wedlug mnie to jest Bella Perfecta Green lub Blue. A moze to byc jeszcze Always....

Gość allways tak wyglada
ma wlasnie takie linie jakies centymetr od brzegu i "lejki" na powierzchni. nie wiem tylko, jaki to rodzaj, ale na opakowaniu powinno byc napisane, a nawet narysowane. kiedys je mialam, ale naprawde nie pamietam, jak sie nazywaly, ale to na 100% allways, bo zawsze takie kupuje.

Gość ale zastanówcie się...........
skoro autorka zawsze używa belli i always a to nie ta, to chyba jasne, że ani jedna ani druga???:o Poza tym pisze, że są pakowane pojedynczo.... To chyba jak widziała, jak są pakowane, to by widziała NAPIS na opakowaniu... Na tych pojedynczych podpaskach belli jest napis BELLA a na alwaysach są te "ptaszki" alwaysowe... Może Subtelle?? Albo jakaś inna no-name. Musisz się zapytać:)

Gość ambii
jesli była zapakowana w jaskrawo zielonej folijce to była naturelle ona ma niebieskie boczki i sa jak dla mnie świetne.:)

Gość ja nie rozumiem..
jak można topik zakładać na ten temat a bratowej nie zapytać, która była najbardziej zorientowana.

Gość no dobra
jak była zapakowana pojedyńczo to napisz kolor tego opakowania

Gość pytająca_odp.
podajcie dziewuszki marki jakichs dobrych i tanich podpasek ;P;P;P

Gość durnowata prowokacja

spróbujcie rossmannowych facelle - są taniutkie a jak dla mnie genialne! pakowane pojedynczo i naprawdę cienkie, jak rozpakowałam to się zdziwiłam, bo grubość wkładki higienicznej :P a starczają normalnie, na parę h :)

Gość mateusz 13 lat
bella nova

Gość eg4tgdg
Aby firma prężnie się rozrastała, warto zainwestować w jej promowanie. Najlepszym pomysłem jest wykorzystanie propozycji z zakresu reklamy Lublin. Może być to sposób polepszenia pozycji firmy. https://reklama-lublin.pl