Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lazurowe morze 1976

stracilam ochote na seks

Polecane posty

Gość lazurowe morze 1976

moim problemem jest fakt ze odkad urodzilam synka w 2002 roku stracilam ochote na seks?czy ktos ma taki problem i jak sobie z nim radzi ?pozdrawiam

Gość lazurowe morze 1976
dzis bede piekla makowiec dla mojego starego

Gość a mnie po urodzeniu
dziecka ochota na sex zwiekszyla sie o 100%. Doslownie szok :)

Gość lazurowe morze 1976
z poczatku byla intensywna opieka nad dzieckiem ale teraz ma 3 latka a ja chyba bardziej boje sie kolejnej ciazy (uzywamy prezerwatyw)tabletek nie chce!

Gość lazurowe morze 1976
a mnie po urodzeniu ,,,,, zazdroszcze ci jak to zrobias ??

Gość a mnie po urodzeniu
wiesz co sama nie wiem...chyba nic nie musialam robic. Od zawsze mialam duzy temperament, a po porodzie staralam sie aby moj maz nie czul sie jakos odtracony czy cos w tym stylu. Wazne jest aby po urodzeniu nie zwracac uwagi tylko na dziecko ale rowniez na meza to jest naprawde bardzo wazne. Czasem pomimo, ze nie ma sie ochoty na ten sex warto sie zmusic przynajmniej raz na jakis czas - tak mi sie wydaje. Wiesz u mnie chyba tez duza role odegralo to, ze moje dziecko od samego poczatku bylo nadzwyczaj spokojne i raczej nie umeczylam sie przy nim zbytnio.

Gość lazurowe morze 1976
myslalam o tym ale brak mi odwagi(chodzi o to czy spirala usuwa juz poczete dziecko czy nie dopuszcza wogole do zaplodnienia ?)

Gość pierdoleta
mam to samo - to chyba kwestia hormonów :-0

Gość lazurowe morze 1976
a mnie po urodzeniu....ja przed ciaza mialam tez duzy temperament a po poradzie ..totalna klapa ale sprobuje zaciagnac twoich rad

Gość lazurowe morze 1976
pierdoleta,,,,, a co na to twoj maz ??ile juz jestes po porodzie ??

Gość no to łaaadnie
ne lubisz tabletek i dlatego prezerwatywy???a z mężem sie nie liczysz? który facet chce sie kochać w gumce?-tylko nienormalny!

Gość pierdoleta
3 lata - zero ochoty, ale się zmuszam bo nie chcę stracić męża - najpierw rozumial, potem to już się irytował :-0

Gość pierdoleta
no łaaadnie --- a dlaczego kobieta ma utyć jak świnia bo mąż onanista nie dochodzi w gumce ? moj nie ma problemu ...

Gość lazurowe morze 1976
niewiele wiem na temat plastrow !wyjasnij mi !!!

Gość lazurowe morze 1976
moj maz nic nie mowi na prezerwatywy.napewno wolaby bez ale nie meczy mnie w tej kwesti.on sie cieszy z kazdego zblizenia nawet z guma !!!

Gość pierdoleta
lazurowe - a zastrzyki Depo Provera ? dlaczego nie chcesz tabletek ?

Gość miticaca
w jednym z programów na discovery jedna babka powiedziała cos bardzo mądrego: co ci szkodzi poświęciś parę minut na sprawienie mężczyźnie przyjemności, której cena jest nie tyle jego zadowolenie ile wierność? nie rozumie obawy o ciążę, jest teraz naprawdę wiel środków antykoncepcyjnych... a poza tym może hcodzi też i o to, że mąż nie zapewnia Cię o Twojej atrakcyjności?

Gość lazurowe morze 1976
nie chce tabletek z powodu wiekszej mozliwosci raka piersi.ja mialam w rodzinie raka piersi zlosliwego ze strony mamy i lekarz mi odradzil !

Gość lazurowe morze 1976
casanowa ,,, dzieki za pomoc zapoznam sie z tym i poszperam w necie.masz racje takie rzeczy wmawia spora grupa ludzi a ja nie chcialabym zabijac poczetego dziecka !

Gość pierdoleta
dziwny ale sex bez żaru - co to za sex ? To kopulacja ... mąż wyczuje ...

Gość miticaca
dzięki dziwny. do pierdolety: nie chodzi o leżenie jak kłoda pod mężczyzną, przecież jeśli kobieta się uśmiechnie, obejmie swoimi rękami jego ramiona, pogłaszcze po plecach, po twarzy, to juz nie jest leżenie sztywno!

Gość pierdoleta
nie chodzi mi o leżenie jak kłoda, ale o brak namiętności ze strony kobiety - nawet jak się uśmiechnie, pogłaszcze, przytuli, obejmie będzie to bez żaru namietności - taki substytut troszkę. Jeśli wcześniej tak jak ja, kochali się z żarem to teraz mężczyźnie będzie tego brakować mimo inicjatywy kobiety. Wiem, że tak jest bo sama tak robię i mój mąż jest smutny, martwi się że mnie nie podnieca - a to nie tak - nie że ON mnie nie podnieca - mnie nie podnieca wogóle SEX z wyjątkiem 2-3 dni w okresie płodnym - dlatego podejrzewam że ma to związek z hormonami

Gość pryszczaty stulej2
grzebu grzebu dogrzebałem się październik 2005 :) :classic_cool: 🖐️