Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biovital/ona/

smotność w sieci - w życiu jak w książce?

Polecane posty

Gość biovital/ona/
w życiu jak w książce... hm...

Gość slodka czekoladka
dzis rano bylismy na ggi strasznie sie poklocilismy:( podswiadomie czuje ze on mnie oszukuje ale ja tez nie jestem bez winy.............................................

Gość biovital/ona/
pokłuciliście sie, że on cos kreci ? czy on ci coś zarzucał, że ty nie jesteś szczera? ja jestem szczera do bólu, może on też,... byle nie żałować, ja nie żałuję... /teraz/

Gość mal_a
my tez poznalismy sie przez neta......bylam starsza od niego o 8 lat.....nie przeszkadzalo mu to, rozmawialismy codziennie, pozniej spotkania, wyjazdy wspolne , bylo pieknie........ja w tym czasie mialam narzeczonego , z ktorym bylam 7 lat.....zostawilam go dla tego chłopaka.Boze co ja przezywałam, załuje do dzis.Tamto sie rozpadło a ja zostałam sama na własne zyczenie. O byłym narzeczonym mysle codziennie, chociaz od rozstania mineło 3 lata.Byłam głupia ot co. Echhhhhh........serce boli

Gość slodka czekoladka
juz sama nie wiem co mam o tym myslec moze tylko moja wyobraznia pracuje a on tak naprawde jest szczery???? jedno jest pewne, im blizej spotkania tym wiecej nieporozumien. i jeszcze jedno. tu na necie, na gg jest super ale kiedy do mnie dzwoni lub ja do niego to nie mamy o czym rozmawiac. co ty o tym sadzisz biovital???

Gość biovital/ona/
słodka, pisałam wyżej, że ja tylko dwa krótkie razy rozmawiałam telefonicznie /bo koszt/, i te rozmowy niecałkiem spełniły moje oczekiwania, ale nie dlatego, że nie mamy o czym rozmawiać, głos mi sie spodobał, dykcja i ... a tematy poruszone przez telefon, hm... inne chciałam poruszyć, ale stres - mino wszystko, zmienił, ale jesk OK, nie żałuję tychytylko dwóch rozmów, a jeszcze - pisałaś - nie wiesz jak wygłąda - poproś o fotki, niech netem prześle,

Gość biovital/ona/
a kiedy on wraca do kraju? on wraca czy przyjeżdża na jakiś czas? jak planujecie spotkanie? w twoim mieście, jego rodzinnych stronach? proponuje neutrale!

Gość slodka czekoladka
i w tym jest problem on twierdzi ze na obecnym kompie nie ma nic to nie jego komputer i takie tam, ale wraca teraz do domu i kiedys mowil ze wlasnie na domowym kompie ma swoje fotki. dzis rano pytam czy mi je wysle a on na to ze nie bo po pierwsze bedzie bardzo zajety:) po drugie to komputr ma teraz jego mam a po trzecie nawet w polsce telefonu nie bedzie mial bo oddal siostrze. i co ja mam w to wierzyć

Gość slodka czekoladka
wraca niedlugo chyba w tym tygodniu i ja chcialam zeby przyjechal do mnie on sie zgodzil bo jak inaczej, mamy sie spotkac w polowie drogi? i tego sie boje bo co ja zrobie jesli okaze sie ze to nie to ze nie mamy o czym ze soba rozmawiac co wtedy powiem mu jedz do domu?? on daleko mieszka:(

Gość biovital/ona/
z tymi fotkami - to dziwne zamieszanie zrobił o komputerach! z telefonem to ja już wogóle nie rozumiem! a ze drogę daleką do ciebie przejedzie - tak bywa, tak wybrał, ty mu ysłałaś fotke, jeśli tak to co on na nią? a jak sie opisuje...

Gość slodka czekoladka
no standart wysoki brunecik 185 niebieskie oczka:) super tylko glos a tak dziecinny ale mily, ja fotke mu wysle jak dostane jego. nigdy w zyciu nie sprawdze czy on mowi prawde, musi dojsc do spotkania. ja chyba zwariowalam

Gość biovital/ona/
słodka czy ty jesteś teraz w związku ? dużo ryzykujesz, oprócz rozczrowania?

Gość slodka czekoladka
aha jestem w zawiazku wlasciwie to, kurcze ja mam meża! to trudne jest dla mnie nawet nie wiesz jak bardzo

Gość biovital/ona/
a jak daleko chcesz się posunąć? czego oczekujesz? jednarozowego wyskoku? krótkiego romansu? moze długotrwałej zmiany?

Gość slodka czekoladka
zakochalam sie w nim to naprawde jest szczere uczucie nawet jesli je ktos potepi. na razie niczego bardziej nie pragne jak jego bliskosci

Gość biovital/ona/
czy warto marnować małzeństo? tylko odpowiedź przed sobą szczerze, bo ta okoliczność wisi w powietrzu!

Gość slodka czekoladka
warto jesli malzenstwo sie wali i kiedy sie kogos naprawde kocha, ale to sa moje odczucia, jego nie znam, ba on nie wie ze ja jestem mezatka i choc tyle razy pisalam mu o tym na gg to nigdy nie mialam odwagi by to wyslac wiem ze zle robie ale cos mnie hamuje

Gość slodka czekoladka
musze konczyc bede pozniej pa

Gość slodka czekoladka
:P:P:P:P

Gość slodka czekoladka
upssss tak sobie:) mecze sie nadal:(

Gość slodka czekoladka
olal mnie dzis na maxa:(. mielismy spedzic ten wieczor razem chociaz tu na necie. planowalismy to od tygodnia,ale on dzis nagle powiedzial ze ma urodziny kuzynki, to zupelnie tak jakby nie wiedzial wczesniej:( po rostu musial isc, i oczekiwal ze to zrozumiem. nie zrozumialam.mialam przez to caly dzien do du..... jak ja mam mu ufac w to co on mowi ze kocha teskni ?

Gość slodka czekoladka
tak naprawde, i sama sie sobie dziwie ze to mozliwe. chce to zakonczyc jestem prawie pewna

Gość slodka czekoladka
hehe nie te glupia internetowa znajomosc z kims kto mnie wyprowadza z rownowagi:P

Gość slodka czekoladka
biovital mam twoje gg ale jestes niedostepna szkoda moze jutro prozmawiamy ja zmykam juz spac ale jutro bede napewno dobranoc