Onaaaa 1230 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Labirynt napisał: Tak Polski i aktorka ładna więc obejrzałem . Na siedząco powiadasz przerażające No tak oj tam dałbyś radę gorzej jakbyś musial karmić piersią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 4 Napisano 2 godziny temu 41 minut temu, dziadek śliwki był w UB napisał: Jeden uj bo po tych samych pieniądzach o widze ze oryginalny widmok bo podszywy moona nie znaja tych dziadkowych powiedzen z malopolski w stylu "po jendych pieniadzach" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 335 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Nie ma spania!!! napisał: Nie był oblechem tylko miał takie poczucie humoru którego ty nie zrozumiesz bo najpierw byś musiała wyjąć te 3 kije z dupy. Dostałaś bana przez nocne gadanie Elcia czy się mylę ? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 75 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Zapomniałam o garsonce i magicznej podomce. A wiesz, że się naśmiewała, że rząd zabrał dofinansowanie do zabiegu in vitro? Będę jej to wypominała do końca tego forum i nawet do końca świata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 4 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Nie ma spania!!! napisał: Nie był oblechem tylko miał takie poczucie humoru którego ty nie zrozumiesz bo najpierw byś musiała wyjąć te 3 kije z dupy. No tak, bo wyrafinowane poczucie humoru to pisanie o „srace” i „odbytach”. Gratuluję. Poziom beneficjentki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 436 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Dostałaś bana przez nocne gadanie Elcia czy się mylę ? Makaron jaki awatar. Leżę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 4 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Zapomniałam o garsonce i magicznej podomce. A wiesz, że się naśmiewała, że rząd zabrał dofinansowanie do zabiegu in vitro? Będę jej to wypominała do końca tego forum i nawet do końca świata I dobrze, cisnąć takie kreatury, co piekło kobietom gotują. A sama nia jest… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 436 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, G i n a napisał: I dobrze, cisnąć takie kreatury, co piekło kobietom gotują. A sama nia jest… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 4 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał: Ugotuj te brokuły i się na coś przydaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziadek śliwki był w UB😁 2 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, tadek karol batyr napisał: o widze ze oryginalny widmok bo podszywy moona nie znaja tych dziadkowych powiedzen z malopolski w stylu "po jendych pieniadzach" Co to znaczy "jendych" to jakaś gwara od hanysów zyebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 335 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Makaron jaki awatar. Leżę Ja też Madzia, ale przed laptopem nie na plaży Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 14 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Dostałaś bana przez nocne gadanie Elcia czy się mylę ? Tak, przez nocne gadanie, 2 dni z rzędu 2 bany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 436 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, dziadek śliwki był w UB napisał: Co to znaczy "jendych" to jakaś gwara od hanysów zyebie Kto ci robi te konta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 4 Napisano 2 godziny temu 43 minuty temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Jak Libed to robi, że ma tak doskonały dystans do pomyj? Szczerze chcę się nauczyć twoj problem polega na tym ze ty chcesz zeby cie inni postrzegali w okreslony sposob a to raz ze glupie dwa ze niemozliwe. nadmierna wage przywiazujesz do tego co pomysli o tobie jakis de.bil na podstawie tego co napisze inny de.bil. nie rozumiem jak sie mozna tym przejmowac niech sobie pisze i mysli co chce to tylko de,bil , nikogo nie obchodzi jego zdanie tyle co moze to w necie se popisac i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Labirynt 0 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: No tak oj tam dałbyś radę gorzej jakbyś musial karmić piersią Kobieta jednak przyda się do tych wszystkich czynności , a ja czymś bardziej konkretnym się zajmę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 335 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Nie ma spania!!! napisał: Tak, przez nocne gadanie, 2 dni z rzędu 2 bany. To kijowo, mogłem nie pisać na publiku do 4 rano Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 9 Napisano 2 godziny temu Ale inba w rewolucjach XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 436 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Ja też Madzia, ale przed laptopem nie na plaży Też Ci brakuje słońca? Zmartwię Cię - U mnie od niedzieli zapowiadają intensywne opady śniegu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 4 Napisano 2 godziny temu Niech stąd znikną - Tutka, jej spaslak, wieczorna i srelcia. Z cala reszta sobie poradzę. A pieprz w moździerzu będzie nam gotować. Hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 9 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: To kijowo, mogłem nie pisać na publiku do 4 rano Hahha ta smerfetka jest zaciążona chyba 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 10 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, dziadek śliwki był w UB napisał: Zyebem to akurat jest twój narzeczony nie do końca sprawny, bo jak bełkocze każdy widzi Widze ze jesteś stuprocentowo pewny swoich ameb ze zalozyles taki nick i nawet nie udajesz ze to nie ty. Tylko jak potem będziesz wciskał farmazon o tym jaki ty jesteś biedny i prowokowany, do rany przyłóż człowiek w gruncie rzeczy tylko źli ludzie prowokujo - z takim nickiem? Przemyslales to ułomie czy twoje kolezanki już i tak widziały wszystko ze ci to totalnie wisi ze widza twoje zyebanie umysłowe w pełnej krasie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 14 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: To kijowo, mogłem nie pisać na publiku do 4 rano To nie ma żadnego znaczenia, ja będę pisać co chce i kiedy chce bo żadne już bany nie są mi straszne. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 9 Napisano 2 godziny temu Maz kucharz zgotował jej piekło xD kocham elzbiete Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziadek śliwki był w UB😁 2 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, tadek karol batyr napisał: twoj problem polega na tym ze ty chcesz zeby cie inni postrzegali w okreslony sposob a to raz ze glupie dwa ze niemozliwe. nadmierna wage przywiazujesz do tego co pomysli o tobie jakis de.bil na podstawie tego co napisze inny de.bil. nie rozumiem jak sie mozna tym przejmowac niech sobie pisze i mysli co chce to tylko de,bil , nikogo nie obchodzi jego zdanie tyle co moze to w necie se popisac i tyle. Wystarczy wspomnieć o twojej relacji z matką i leżysz kwiczysz jakby ci ktoś zabrał ostatnie grosze które miałeś na chleb i taki to twój dystans. Albo wyśmiać twoje mitomanie o podróżach i po chłopie jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1230 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Ja też Madzia, ale przed laptopem nie na plaży Dlaczego smerfetka ma kule u nogi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 14 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBeware napisał: Maz kucharz zgotował jej piekło xD kocham elzbiete Którą? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 10 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, G i n a napisał: Niech stąd znikną - Tutka, jej spaslak, wieczorna i srelcia. Z cala reszta sobie poradzę. A pieprz w moździerzu będzie nam gotować. Hihi A jesli już ktos koniecznie musi to może ty stad zniknij bo wydaje sie ze kazdy prócz madzi ma na ciebie mocno wylane? A nawet Madzia miała chwile zwątpienia w twoja nobliwa pijana osobę ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 14 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, G i n a napisał: Niech stąd znikną - Tutka, jej spaslak, wieczorna i srelcia. Z cala reszta sobie poradzę. A pieprz w moździerzu będzie nam gotować. Hihi No to dawaj nas do ignora i będzie tak jakby nas nie było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziadek śliwki był w UB😁 2 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, falowanie i spadanie napisał: Widze ze jesteś stuprocentowo pewny swoich ameb ze zalozyles taki nick i nawet nie udajesz ze to nie ty. Tylko jak potem będziesz wciskał farmazon o tym jaki ty jesteś biedny i prowokowany, do rany przyłóż człowiek w gruncie rzeczy tylko źli ludzie prowokujo - z takim nickiem? Przemyslales to ułomie czy twoje kolezanki już i tak widziały wszystko ze ci to totalnie wisi ze widza twoje zyebanie umysłowe w pełnej krasie? Ale i tak nikt nie lubi tych których gnoje i odgrywam się ,to o czym ty mi tutaj majaczysz dzidzia paryska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 10 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, dziadek śliwki był w UB napisał: Wystarczy wspomnieć o twojej relacji z matką i leżysz kwiczysz jakby ci ktoś zabrał ostatnie grosze które miałeś na chleb i taki to twój dystans. Albo wyśmiać twoje mitomanie o podróżach i po chłopie jest Onaaa jak ci sie podobaja takie wpisy promyczka? 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach