Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JUSTUS

JAKA ODŻYWKA do PROSTOWNICY???

Polecane posty

Witam. Napewno nie jedna z Was używa na codzień prostownicy do włosów. Mimo, że używam tzw profesjonalnej prostownicy (GA.MA) chcę sobie zabezpieczyć włosy odpowiednią odżywką. Jaką polecacie? Słyszałam o Welli, ponoć jest bardzo dobra...czy ma ktoś inne pomysły?najlepiej sprawdzone:)

Gość tetka
z pantin pro-v jest odżywka termoochronna specialnie do włosów które sa traktowanw suszarka i prostownica. Nie używalam nie wiem jaki efekt. Ale sama prostuje włosy i zauważyłam że strasznie sie niszczą, robi się siano. Jak ktoś ma coś wypróbowanego to niech się podzili doświadczeniami:)

Gość tetka
z pantin pro-v jest odżywka termoochronna specialnie do włosów które sa traktowanw suszarka i prostownica. Nie używalam nie wiem jaki efekt. Ale sama prostuje włosy i zauważyłam że strasznie sie niszczą, robi się siano. Jak ktoś ma coś wypróbowanego to niech się podzili doświadczeniami:)

ja uzywam odzywki gliss kur - plynny jedwab, zawsze po umyciu wlosow i jestem zadowolona. ale moze pora poszukac czegos lepszego, o czym tutaj mowa :) pozdrawiam

Gość avanti23
najlepeij jakbyś uzywała preparató do stylizacji przy użyciu prostownicy, kupisz w salonach fryzjerskich którym patronuje Loreal...polecam...

Gość Supermenka
Ja polecam również L`oreala professionnel serię TECNIART liss control a dokładnie żel-krem wygładzająco-dyscyplinujący, używam i polecam, należy uważać by nie przesadzić z ilością bo włosy szybko przetłuszczają się. Bardzo wydajna nawet przy częstym prostowaniu. Pozdrawiam 🌻

Gość Princessaaaaa
jedwab do włosów Farouk. Zdecydowanie the best!!!!

jedwabiu używam od kilku miesiecy. Nie powiem, jest dobry ale kce czegos lepszego:)czy ktos z Was slyszal o Matrix\'ie??ponoc jest bardzo dobry ...

Gość ja miałam ostatnio
robione matrixem w salonie fryzjerskim i włosy poskręcały mi sie 3 godziny później :( a ponoć taki dobry miał być, ale to zależy chyba od włosow, bo moich za nic nie da sie wyprostować :P

sekunda sekunda, chyba sie zle zrozumielismy. Ja ciekawa jestem Waszych opinii na temat produktow nie prostujacych wlosy tylko chroniacych je przed temperatura prostownicy aby skutki prostowania ograniczyc do minimum:)

Gość ten płyn pył termoochronny
ale miał też ułatwiać prostowanie. Jeżeli nie podołał skręcaniu się włosów, to myśle , że z ochroną też sobie nie radzi, ale to tylko moje zdanie ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Gość niebieskookaa22
ja mam pianke termoochornną z Taftu, a po wyprostowaniu jedwabiem płynnym troszeczkę przeczesze włosy znaczy się tak rękoma... mam nadzieje,ze dobrze robię :o czy moze ten płynny jedwab przez prostowaniem?! :]

Gość z loreala
jest taka rozowa za 15 zeta wlasnie do suszarki , lokowek i prostownic.kupisz ja w tesco np;)

Gość dokladnie
z Loreala nazywa sie termo "cos tam":P nie pamietam dokladnie.ale mialam ja i bylam z niej bardzo zadowolona. Teraz nie uzywam prostownicy wiec nie jest mi juz potrzebna. AAale polecam. Kupowalam ja za 18zl w rossmanie i bardzo ja sobie chwalilam. Wiem, ze matrix z welli tez jest dobry bo kuzynka z kolei wlasnie matrixa uzywala i uzywa chyba do tej pory

a mnie sie wydaje, ze jesli ma sie prostownice profesjonalna to nie potrzeba dodatkowych kosmetykow. Ja mam Wigo, jestem z niej na tyle zadowolona, ze uzywam tylko odzywki do wlosow suchych i zniszczonych do splukiwania a potem prostuje wysuszone uprzednia suszarka wloski. i nie mam spalonych czy specjalnie zniszczonych a dodam, ze do tego mam wlosy rozjasniane o 6 tonow, co 2 miechy walcze z baleyage:)

Gość nelllllllllllllllcia
Wejdz sobie na forum wizaz i znajdziesz wiele na ten temat, jakie kosmetyki sa dobre do wloskow traktowanych prostownica. Nie zgadzam sie z toba,NiuniaZinGwa ze jesli sie ma prof prostownice to nie trzeba juz zadnych srodkow ochronnych - ja mam flat mastera od okolo 4 miesiecy i kiedys prostowalam tylko na sucho - stan wloskow baaardzio mi sie pogorszyl, staly sie suche, sianowate i bez polysku. Od okolo tygodnia zaopatrzylam sie w olejek do prostowania i serum RB i teraz dopiero wloski choc katowane prostownica co drugi dzien sa prosciutkie, sypkie i blyszczace :p Pozdrawiam :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Gość aanonimka
kup sobie dwu fazowe mleczko do porstowania wlosow z welli rewelacja!

Gość elizka77
Ja prostuje wlosy co 2 dzien. Uzywam po myciu wlosow odzywki TIGI do wlosow suchych i kreconych ( mimo ze mam proste:). Jest rewelacyjna. Wlosy wygladaja idealnie. Polecam rowniez odzywke TIGI do wlosow zniszczonych urzadzeniami mechanicznymi. Koszt ok 60 zl tylko w zakladach fryzjerskich.