Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

black velvet

odnalazłam chłopaka, który mi się śnił

Polecane posty

nie znam go, ale śnił mi się juz wiele razy. Wiem jak się nazywa. Dziś odnalazłam jego nr gadu w necie, wpisując to imię i nazwisko, które podał. jest młodszy o rok. Mam do niego zagadać? Ta historia jest dziwna...

Gość Wodniczkowa
Ja nie szukajac znalazłam:)rob jak mowi serce:)

Heh to się dopiero nadaje do Archiwum-X ;-) A zagadaj, jak wypali będziesz miała co opowiadać swoim przyszłym dzieciom \"Synku zakochałam się odpierwszego wejrzenia odkąd mi się przyśnił tatusia nr gadu-gadu\" :-) POWODZENIA ŻYCZE ;-):-);-)

no chyba zagadam jak będzie dostepny. Ta sytuacja jest dziwna. Gościu śnił mi się juz kilka razy- od pół roku. Wiem nawet jak wygląda, bo pamiętam z tych snów.

hej, Hiacynt- mnie się nie przyśnił jego nr gadu, ale wqe śnie mówił jak się nazywa, więc ja do wyszukiwarki...i znalazlo.

Gość QAZ
To pewnie jakieś nazwisko które gdzieś usłyszałaś

Gość hy-ba
jeśli to prawda, to ciekawe życie masz :D ja jak najbardziej wierzę w takie rzeczy, z tym że mi na ogół śnią się sytuacje a nie osoby z osób to ostatnio pan Kaczyński, dzień nim go wybrali, a wcale o wyborach nie myślałam w ggranatowym garniturze, początkowo wzięłam ów sen za dowcip (..)

Przysłowia są mądrością narodów - tłumaczył nie będę. Sprawdź ile jest Janów Nowaków, weż statystyczny dostęp Nowaka do netu, statystycznie ilu ma GG i podało w nim prawdziwe dane i może się okazać że twój wyśniony nie mieści się w wynukach wyszukiwarki.

Gość braun oral b
jak nie masz rozumu, to słuchaj serca :-p

Gość upa
łał jestem pod wrazeniem :D odezwij sie do niego i niech ci fotke wysle sprawdzisz czy sen byl proroczy :D

skad wzielo sie nagle tyle glupawych postow? i to na ten sam temat? jakis wieczor jasnowidzow? ale i tu sie zapytam - black velvet, sluchaj sprawa jest taka ze wczoraj przysnil mi sie Rysio z Klanu, jak myslisz czy jutro go spotkam? a moze dzis przysni mi sie jasno i wyraznie jego numer gg? albo jego czestotliwosc na walkie-talkie? daj znac, bo mnie to kurcze dreczy....

mi też się taki jeden śni ale pojęcia nie mam jak go odnaleźć, choć w śnie widzę bardzo wyrażnie jego twarz, czy to mozliwe by zakochac się w kimś ze snów, skoro w realnym życiu może w ogóle nie istnieć....chyba ja już mam schizy...hehe

Gość i co..
odezwałaś się ?

Gość Marco Astralny
O! to nie problem spotkac kogos kogo poznalo sie wczesniej we snie, prozaiczne... ;) Ciekaw jestem czy on bedzie pamietał te sny, bo zazwyczaj ludzka pamieć jest zawodna. Ogolnie ciekawy topic, co bylo potem? :)

Gość carleta
A mi sie śni bardzo czesto chlopak z ktorym nie mam kontaktu od dawna. W snach zawsze rozmawiamy i zawsze po takich snach czuje się niezwykle. Czy to moja podswiadomosc (bo przyznam kochalam sie w nim choc teraz juz nie mysle o nim) czy mozliwee jest to ze sie spotykamy w tych snach:)? moze ktos siedzi w tym temacie i mi odpowie

Gość z tego co mi wiaodmo
to jak ktoś sie nam śni często, to ten ktos o nas myśli:)