Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ebusia21

wkurzają mnie pytania na forum o objawy ciąży-/

Polecane posty

Gość dzieciuchy
po prostu juz nie zakladajcie tych idiotycznych zdebilonych topikow bo bede tam non stop wchodzic i klnac ze i tak pan moderator wam go skasuje , zrozumiano???? chyba ze jesyecie takimi idiotkami ze lubicie jak sie was wyzywa i wysmiewa topytajcie dalej czy jak spoznil wam sie pkres o 3 dni i macie gesty sluz lub rzadki,lub bola was cycki,lub macie podwyzszona tempke, lub jescze niewiadomo co to o toooooooo nieeeeeeeeeee pytajcieeeeeeeeee booooooooooo tooooooooooooo mooooooozeeeeeeee bycccccccccc ciazaaaaa aleeeeeeeeee nieeeeeeeee mussssssssssiiiiii ituuuuuuuuu nikt teeeeeeeeeeeegooooooo nieeeeeeeeewieeeeeee boooooooooo nieeeeeeeeeee miiiiiiieeeeeeeeeeeeszka uuuuuuuuu was wwwwwwwwww cipieeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ebusia21
do Dzieciuchy...i sie zgadzam z tobą całkowicie :) dosadnie powiedziane ale taka prawda :)

Gość nooooo mnieee teezzz
wrrr......l.

ehh znowy te same topiki i te głupawe pytania!!!!!!!!kiedy to sie skonczy!! :D:D

Gość misia000
no lwasnie Ty bylas juz w ciazy i wiesz a nie wszyscy moga byc siwadomi jak to jest.!!!!!!!!! a wykasowac to sobie mozesz--ryj!!!!!!!!

ALE TUTAJ NIE O TO SIE ROZCHODZI!!!!POPROSTU GŁUPIE SĄ PYTANIA TYPU \"CZY JESTEM W CIĄŻY??\" I TROSZKE KULTÓRKI DOBRZE CI RADZE :) A KAŻDA KOBIETA JEST INNA I KAZDA Z NAS MIALA TROSZECZKE INNE OBJAWY DLATEGO PRÓBUJE WAS UŚWIDOMIC, ZE OD TEGO SĄ LEKARZE NO I W APTECE MOZNA KUPIC TEST CIĄŻOWY ZA OK 12ZŁ NIEDROGO!!!!! JA TEZ NIE WIEDZIAŁAM JAK TO \"JEST\" KUPIŁAM TEST WYSZEDŁ POZYTYWNIE, NIE BYŁAM JESZCZE DO KONCA PRZEKONANA I POSZŁAM DO GINEKOLOGA!!!!I WSZYSTKO JASNE!!!

Gość wiecie co
mnie też wkurzają te pytania , ale ja je po prostu ignoruje i nie widze żadnego problemu. a nie każda nastolatka ma w danej chwilii kase na test i odwage by pójśc do gina. moze powrót do przeszłości i przypomnienie sobie, jak sie czułyście po pierwszym seksie i jakie mialyście obawy. A notabene bardziej wkurzają mnie topici "mądrych bab" , takie jak ten tutaj. I po co to zakladać? wkurza cie cos, nie interesuje- nie wchodź i olej.

Gość nastoltka
podzielam twoje zdanie nie interesuje cie- nie wchodz i nie czytaj..a nie robic z tego jakis problem..pozdro

ale tutaj sie niczego nie dowie!!!jak nie ma kasy to niech poprosi faceta z kytórym sie bzykała o sianko sorry ale chyba kazda nastolatka decydująca sie na współżycie jest świadoma tego jakie poźniej mogą być konsekwencje:) a jesli nie ma odwagi iść do lekarza, nie jest dostatecznie dorosła i odpowiedzialna do współżycia.

Gość wiecie co
zgadzam sie z Tobą- ale przypomnij sobie , czy Ty bylaś święta w wieku nascie lat, czy postepowalas rozsądnie, odpowiedzialnie itp- czy nie siedzialas i nie obgryzalas paznokci itp? To fakt tu sie niczego nie dowie, żadna z nas nie jest ginekologiem i zadna z nas jej nie zbada wirtualnie, ale może sie troche wygada i szybciej dojrzeje do zrobienia testu i przy nastepnym razie uzyciu gumki albo tabletek.

no fakt obgryzałam paznokcie ze strachu czy oby nie wpadliśmy, ale odrazu leciałam po test a jak nie milam siana do ginekologa...a zresztą jest tyle stron z wypisanymi objawami ciąży..fakt moze jej ulzy jak sie wygada, ale nie dowie sie niczego na forum i nadal bedzie w niepewności a po co to skoro jest tylu lekarzy;)

Gość mała_18
hej wszytskiem. mam takie problem współżyłam z chlopakiem w 12 dniu cylku "do końca" i chciałam sie zapytac czy jest prawdopodobienstwo ze zaszlam w ciaze?? miesiaczeke mam co 28 dni.

Gość Marita 1717171717
wiecie co baby?jestescie okropne.ja załozylam kiedys topik"czy oby nie jestem w ciazy"było to rok temu,dostałam od pan mile komentarze ktore pomogly mi przetrwac, stac sie odwazniejsza, isc do ginekologa, powiedziec rodzince i chlopakowi(obecnie mezowi)jezeli wam cos sie nie podoba to na huja to czytacie, przeciez wyraznie pisze temat wiec po co wchodzicie?zeby dolowac innych?ktos ma pytanie wiec pyta...ktos nie chce odpowiadac wiec niech nie odp!nikt go o to nie prosi.jestescie okropne i pokazujecie swoja głupote zakladajac ten topik na ktorym sie znajduje, mi forum pomogło tzn panie z forum i teraz jestem szczesliwa, szczesliwa bo mam malego bobaska, dzieki osobom ktore wypowiadaly sie na moim topiku odwazylam sie i poszlam do gina

Gość luxi
Marita 171717 -brawo! !!!!!!!!!!!!!! Bardzo mi się podoba twoja wypowiedź, I duzo w niej racji! nic dodać nic ująć! Mam ochote ją skopiować..... :D :D :D co własnie uczynię!!!!!! wiecie co baby?jestescie okropne.ja załozylam kiedys topik"czy oby nie jestem w ciazy"było to rok temu,dostałam od pan mile komentarze ktore pomogly mi przetrwac, stac sie odwazniejsza, isc do ginekologa, powiedziec rodzince i chlopakowi(obecnie mezowi)jezeli wam cos sie nie podoba to na huja to czytacie, przeciez wyraznie pisze temat wiec po co wchodzicie?zeby dolowac innych?ktos ma pytanie wiec pyta...ktos nie chce odpowiadac wiec niech nie odp!nikt go o to nie prosi.jestescie okropne i pokazujecie swoja głupote zakladajac ten topik na ktorym sie znajduje, mi forum pomogło tzn panie z forum i teraz jestem szczesliwa, szczesliwa bo mam malego bobaska, dzieki osobom ktore wypowiadaly sie na moim topiku odwazylam sie i poszlam do gina

Gość Marita 1717171717
DO LUXI: dzieki ale tak naprawde jest...nie rozumiem ich..przeciez to normalne ze dziewczyna ktora bardzo chce zajsc w ciaze chce sie podzielic wiadomoscia z calym swiatem, chce aby kazdy wiedzial ze bedzie miec dzidzi, czekajac z miesiaca na miesiac niecierpliwi sie i zaklada topik bo np okres spoznia sie 2 czy 3 dni, ona poprostu chce miec NADZIEJE!!!!!nadzieja to nie grzech!!!!!!przeciez kazdy czlowiek ma nadzieje ktora pozwala mu zyc

Gość luxi
dokładnie tak samo uważam..... przecież jak kogoś to wkurza, to nie musi tak w ogóle zaglądać! Nie rozumiem osób, które tylko po to tam wchodzą aby kogoś skrytykować lub co gorsza obrazić!!!! Niektórzy ludzie są naprawdę beznadziejni.....i to w dodatku kobiety, które powinny sie na wzajem rozumieć szczególnie jeśli chodzi o taka tematykę jak CIĄŻĄ I DZIECKO!!!!