Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAFFFKA

NADŻERKA

Polecane posty

Gość KAFFFKA

PISZCIE JAK JĄ WYLECZYŁYŚCIE, CZY BYŁY JAKIES POWIKŁANIA. I JESZCZE JEDNO!!! JAK LECZY SIĘ POLIPA JAJNIKA. ZAZNACZAM,ZE JESZCZE NIE RODZIŁAM. CO PROPONUJECIE. MI GINEKOLOG ZALECA SOLCO - ALE TO CHYBA NA NADZERKĘ.

Gość KAFFFKA
TO WIDZE, ŻE WSZYSTKIE JESTESCIE ZDROWE. NO I DOBRZE.TAK TRZYMAĆ. JA BEDĘ DALEJ SZUKAC PO INTERNECIE. NADAL CZEKAM NA JAKIŚ ODZEW.

Gość ewcia 1976
ja mialam nadzerke i ginekolog wypalil mi ja laserem(wtedy nie rodzilam)potem za pare lat znow sie niewielka pojawila(juz po porodzie )i znow mialam wypalanie.zadnych powiklan.ona poprostu lubi sie odnawiac i tyle.na obecna chwile mam spokoj.po zabiegu nie mozna tylko 6 tyg.wspolzyc az sie to zagoi.zabiego raczej nie bolesny.powodzenia

Gość KAFFFKA
NO TO MASZ JUZ ZA SOBĄ. JA PODOBNO MAM BARDZO DUŻĄ I PRAWDOPODOBNIE WRODZONĄ. DZIĘKI ZA ODP.

Miałam malutką nadżerkę, ale że była już dość długo to ją wypaliłam (tzn. ciepłem nie laserem). Zabiegza friko, i wszytsko jest ok. Aha nie oridzlam jeszcze :)

Gość moniakkk
hej, ja właśnie tez sie dowiedzialam ze mam nadżerke:( jak to jest z tym wypalaniem? czy w ogole to wykonuje sie w szpitalu czy w gabinecie lekarskim? na czym to polega i czy boli?

Gość justin32
do KAFFFKA Witaj , napisz do mnie podam Ci sprawdzoną kurację naturalną od srodka zamiast wypalanki, która nie jest przyjemnym zabiegiem . Pozdr.Justyna