Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zygula

NA co mezczyzni zwracaja uwage a czego nie dostrzegaja????????

Polecane posty

Gość zygula

j.w kiedy poznaja kobiete lub kiedy widza ja na ulicy. nie chodzi mi tu o duzy/maly biust, krótkie/ dlugie nogi a raczej o te mniejsze rzeczy:) kolory, usmiech, odrosty, polamane paznokcie, a moze np. dziurka w ponczosze:) czy mezczyni wogole dostrzegaj szczegoły???

Gość ja często patrzę
Czy kobieta ma na sobie rajstopy czy nie, zwłaszcza jak gdzieś siedzi przede mną to patrzę, czy ma rajstopy pod spodniami. Oczko w rajstopach to od razu wypatrzę. :-)

Gość zygula
a skad wiesz czy ma rajstopy pod spodniami?????????

Gość buhahahahah
Zauwazaja wiecej niz niejdna kobieta jest w stanie dostrzec przeceiz to wzrokowcy. Kiedys spytalam kolege czy u swoich kobiet zauwazaja celulit ( ku mojemu zdziwieniu okazalo sie ze tak ale w kolko o tym nie mowiA TAK JAK PANIE)

Gość ja często patrzę
Czasem jak niektóre kobiety siedzą to widać wystającą gumkę od rajstop, zwłaszcza jak mają niezbyt długie koszulki :-)

Gość zygula
wyedukowany kolega:) moj nie wie co to celulit:) zreszta tak szczeslwie sie skalda ze nie mam:) ja pytalam o odrosty- mowie ze nie zauwaza na poczatku ale po jakims czasie tak

Gość Facett..
Jasne ze widac odrosty, chociaz z tym zauwazaniem szczegółów to podobno u facetów jest kiepsko. Nasłuchalem sie narzekań lasek, ze np. ich facet nie zauwaza nowej fryzury, innego ciucha, że o pazurach z nowymi wzorkami nie wspomnę. Jedna ujęła to dość obrazowo (gdy, nie chwaląc się, skomplementowałem ją za trafny dobór szminki): "Mój facet zauważyłby jakąś zmianę chyba dopiero wtedy, gdybym pomalowała twarz na zielono"

Gość maanegdta
Nie znacie sie prawdziwi mezczyzni nie oceniaja kobiet od razu i nie po wygladzie

nie zauwazja drobnostek choc moj to chyba slepy zupelnie pomalowlam wlosy a on zero komentarza az mialm sie spytac czy nie widzi

Gość rumiany Boluś
że : " fajna dupa z twarzy"

Gość niunia12345
Mój na 20 pomalowanych paznokci dostrzeże ten jeden z maleńkim odpryskiem. Ale, kochany misiaczek, nie dostrzega tych pięciu kg nadwagi, które na sobie noszę. I, choć jestem nadwrażliwa n atym punkcie, nie dostrzegam w nim fałszu ... :))) Uwielbiam go za to.

Gość jgobiugbyt
A ja powiem wam ze moj facet wszystko dostrzega az jestem milo tym zaskoczona, z poprzednim fajnie sie układało ale nic niewidzial chyba jakaś zacma na oczy mu sie rzuciła, za to ten jest zemna 5 miesiecy ale od pierwszego dnia widzial nowe bluzuki fryzry makijaz , bielizne buty ubrania , takze nic nieprzepusci. :-) ale najczesciej to chyba zwraca uwage na bielizne hahaha :-)

Gość Krzychu ........ ...
Jak laska fajna to nie tylko po włoasach poznać . To sie widzi jak ona się porusza itp... Natychmiast zauważam czy frajerka tzn. czy mi będzie wierzyć na słowo i uwierzy we wszystkie wykręty Czasem jak chce się podlizać to sie przyjże bardziej i palne coś w stylu : Masz nową bluzkę ? wtedy rozanielona mówi idż już najdroższy na to piwko A i rzecz najważniejsza !!! Zanim się zainteresuje bardziej to sprawdzam jej rozrzutność - niezmiernie ważne :D :classic_cool:

Gość trzustka
najfajniejsze jest , jak faceci opowiadają, że lubią kobiety naturalne, bez makijażu; a jak wskażą na taką"naturalną kobietę" , to sieokazuje , że ona ma pełną tapetę, tylko nie w niebieskich tonacjach :P

Gość Krzychu ........ ...
Co tu dużo gadać oglądamy się za pięknymi laskami te szare nudziary nas nie interesują Nie można myśleć , że taka baz makijażu w dresach z nijaką fryzurą nas zachwyci PROSTE JAK SłOńCE! :classic_cool:

Gość krzychu cieciu malinowy
do każdej, nawet tej w dresie, trzeba dorosnąć. tak więc rośnij, dziecię, i póki co, sprawami dorosłych się nie interesuj :D :classic_cool:

Gość facettt.........
Witam Paniejestem mezczyzna i uwazam ze dlugie paznokcie czy tipsy zele lub akryle sa piekne sprawiaja ze sie rozplywam kiedy widze kobiete z dlugimi paznocikami uwazam ze nic tak nie podkresla piekna kobiecych dloni jak wlasnie dlugi paznokiec mam do was prosbe JESLI ktoras z was moglaby mi wyslac zdjecie swojej dloni z takimi pazurkami bede widzieczny chetnie tez prozmawiam o nich o dlugosci wzorach i wszytkim co z tym zwiazane uwilebiam ten temat moge orozmaiwac pisac o tym godzinami:) zapraszam was bedzie mi bardzo milo to moj adres armenkow@wp.pl

Gość daniello27
ja patrze na twarz.. odrzuca mnie mocno makijaz i tapeta... patrze na dlonie. nienawidze tipsow... kojarzy mi sie z pustoscia i oszustwem :P

Ja patrzę na całokształt, ogólne wrażenie, nie tylko wygląd. Mnie również odrzuca za dużo makijarzu i tipsy, wszystko lubię, ale bez przesady.

Gość daniello27
nie lubie tapeciar bo boje sie ze jak obudze sie przy takiej rano to moge dostac zawalu...boje sie tego co ujrze gdy splynie make up. a tipsy sa tandetne. wole ladne , delikatne i normalne kobietki. patrze np na ciuchy - jesli laska ubrana jest jak te wszystkie inne to odpada. razi mnie dziesiejsza moda. obecnie wszystkie laski chodza w pilotkach z pseudoskory - kicz na maksa. tka nie ma u mnie szans. wole dziewczyny ktore maja wlasny styl

Gość cep
czy wszystko na miejscu - nie musi być biiiiiiiiiiiig :D

Gość xcaar
ja zwracam uwage na fryzury, na to czy dziewczyna zrobila je w dobrym salonie (typu Denique) czy u cioci Zosi, a to naprawde widac