Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Betrice*

jak powrócić do naturalnego koloru włosów?

Polecane posty

Gość Betrice*

znudziło mi sie ciągłe farbowanie odrostów... chciałabym wrócić do naturalnego koloru. ktoś wie jak to zrobić? :)

Gość idziesz do dobrego fryzjera
on odbarwia ci wlosy i naklada farbe w twoim naturalnym odcieniu, tym sposobem odrastaja ci wlosy takie jak naturalne i nie widac roznicy, apotem przestajesz farbowac i tyle cala operacja kotuje ok 200 zl

Gość Betrice*
hn... no tak.. ale ja nie mam za bardzo kasy. myslalam, ze jakis domowy sposob. bo chyba nie kazda z pan, zaczynajacych farbowac włosy robi to dozywotnio.. albo idzie na dekoloryzację. może jakiś inny pomysł?

Gość czekasz aż zejdzie farba
z włosów i zostaną twoje naturalne, co jakiś cvzas podcinasz włosy no ale odrosty są ogroooooooomniaste

Gość ewetualnie idziesz do
sklepu kupujesz odbarwiacz (chyba ok 20 zl)i farbe w twoim kolorze naturalnym i robisz to samo w domu lekko ryzykujac ze nie wyjdzie

Gość nie polecam domowo
ja przez kilka m-cy myłam zęby po ciemku po domowej dekoloryzacji :D Pasemka domowym sposobem, mniej widać odrosty, włosy się tak nie niszczą podobno - ja się właśnie nastawiam na to. Tylko, że ja mam szampon do 24 myć na głowie, ale "palette" - i wszystko jasne ;)

Gość NaTUsIaL
a jakby zafarbowac wsłosy na swoj naturalny kolor? albo zamiast robic odrosty malowac włosy szamponetką? co o tym myślicie? :)

Gość nie polecam domowo
a może macie jakieś świeże pomysły jak pozbyć się paletkowej czerni z włosów? Zaczynam przez te odrosty wpadać w desperację i niedługo wypróbuję metodę z Vanishem :O

jesli zafarbujesz wlosy na kolor podobny do naturalnego bo jednak nie ma idealnej farby o tym samym odcieniu to odrosty też będą ale mnie rażące niż na przykład czarna farba na blond włosach.

Gość Betrice*
moze faktycznie zaczac malowac je zmywalnymi farbami.. hm :) ps. tez mam palettową ale nie czern, a ciemny ciemny brąz :D

Gość nie polecam domowo
też o tym myślę - z czerni na bardzo ciemny brąz, później coraz jaśniejszy - do mojego naturalnego brązu - ale odrosty i tak będzie widać :( Chociaż mnie może się czerń z reszty włosów spierze trochę... A przy farbie to długa droga - aż zetnie się wszystkie ufarbowane już włosy (kilka długich miesięcy)

Gość nie polecam domowo
to nie kupuj szamponów koloryzujących Palette, bo je też będziesz zmywać miesiącami całymi, jak nie dłużej... Najsilniejsze są skubańce :O

Gość Betrice*
zmywać miesiącami, ale przynajmniej dadza sie zmyć... zawsze to jakas alternatywa... odrosty wygladaja nieladnie :o .......

szampony Palette to według mnie kicha. zamiast po 6 myciach zejsc, mialam odrosty jak po zwyklej farbie.

Gość nie polecam domowo
no ja też muszę te cholerne odrosty farbować Palette - won!

Gość Betrice*
a moze pasemka? albo henna? juz nie wiem.... brakuje mi pomysłów...

Gość nie polecam domowo
cholera, pasemka strasznie mi nie podchodzą - będę wyglądać jak... Chyba jednak schodzenie z koloru poprzez coraz jaśniejsze szampony