Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka_wr

chcialam sie tylko wyzalic...mam juz dosc

Polecane posty

Gość anka_wr

okazuje sie ze nie mam przyjaciółki... kolezanki z grupy okazały sie zakłamane i wredne moja dotychczasowa "przyjaciółka" znalazła sobie nową tylko dlatego ze teraz rzadziej sie widujemy... smutno mi:( na dodatek nie mam rodzieństwa... rodzice pracują caly czas nie mam z kim pogadac... :(

Gość zygula
a tam nie masz:) masz mnie:) znam zycie:) cos poradzimy:)

Gość anka_wr
zdałam sobie sprawe ze nikomu nie moge zaufac:( prócz mojego zwierzyńca domowego.. :( i miśka ;(

Gość biovital/ona/
to żal się, słuchamy, no czytamy, ❤️

Gość anka_wr
no tak zawsze mozna pogadac w necie :( ale czasami lepiej w realu no nie? czy nie ma juz ludzi szczerych przyjaznych bezinteresownych? czy nie ma juz prawdziewj miłosc? romantycznosci? czy to wszystko zniknęło?? przez cywilizacje bieganine za pieniedzmi prace??

Gość zygula
zaufnie to bardzo wazna czesc zycia-rozumiem i wiem ze ciezko jest sie oswoic z mysla ze starcilas do kogos zaufanie

Gość zygula
jest gdzies jest:) co to za swiat bylby jak nikt na nikog nie zwraclby uwagi.romantyczna milosc ci sie marzy???

Gość anka_wr
tak pewnie jestem ze średniowiecza:D ale nie chce zyc tak jak in ni dla ktorych liczy sie tylko kasa majątki itd a o miłości romantycznej marze przy okazji :) głupie prawda??

Gość zygula
to piekne:) nie rezygnuj z marzen, wiekszosc wrazliwych kobiet o tym marzy o pieknej radosnej romantycznje milosci az do starosci pozniej:) marzenia sie czasem spelniaja:) a koleznaki z grupy coz wystarczy mniej zaufania i jakby wiecej pewnosci siebie w tym sensie ze do wielu rzeczy naprawde nie sa potrzebne zeby egzystowac pewnie musisz z nimi spedzic jeszcze troche studenckiego zycia wiec je akceptuj tzn. naucz sie zyc:) przyjaciolka -przyjaciolka by tak nie psotapila ale moze i jest w tym tez troche twojej winy moze ona wczesnej jak ty teraz poczula sie opuszczona i samotna i dlatego szukala kontaktu z innym??

Gość a kto to jest misiek

Gość anka_wr
nie wiem widujemy sie czasem ale nie ma miuedzy nami takiej SILNEJ wiezi... zdalam sobie sprawe z tego ze nie mam nikogo... chyba zaczne rozpaczliwie szukac jakiejs psiapsióły... :(

Gość misia111111
Tez tak mam...i tez mi smutno. A paprawde nie wiem, w czym rzecz. Czyzby trafic na cudowna przyjaciolke bylo tak samo ciezko jak na cudownego faceta?

Gość anka_wr
trudno? a czy to nie jest jak wygrana w totka? tylko dla wybranych tylko raz na kilka milionów... ??

Gość misia111111
Cudownego faceta juz mam, wiec moze dlatego przyjaciolki nie ;) Sprawiedliwosc musi byc..heheh

Gość anka_wr
hehe pewnie tak pozdrawiam

Gość zygula
nie ma co narzekac:) to przyciaga zle :)

Gość zygula
ide sie wykapac w pachnacych olejkach:) dziewczyny fundujemy sobie dzien rozpusty:)

Gość misia111111
Ja wlasnie wrocilam od kosmetyczki :D Ale powiedzcie same, fajniej byloby sie tak upiekszac razem z przyjeciolka, nie? Wlasnie tego mi brakuje: maseczki na twarz, winko, film....tego z facetem sie nie da ;)

Gość anka_wr
heh właśnie... brakuje mi tego jak diabli....

Gość zygula
szybka jestem:) ale zajeli mi lazienke:( a mi chyba bardziej brakuje filzizanki kawy i ploteczek, wymiany opinii, wsolnych zakupów

Gość misia111111
Zygula-->no tego tez brakuje...maseczka to mi sie z tymi olejkami skojarzyla ;)

Gość misia111111
i jeszcze pozyczania ciuchow i bizuterii!!

Gość anka_wr
teraz jestem we wroicku nie mieszkam tu na stałe

Gość zygula
nie no az tak to ja nie przyjaznilam sie z zadna dziewczyna, nie wyobrazam sobie pzoyczania moich rzeczy:)) a nie daj boze jakby jakos zaplamila, :) no mi sie takie wypadki zdarzaj:) raz pozyczylam marynarkie i wpadlam na zywoplot pod czas wyglupow na chodniki i dziura gotowa negdy wiecej odpowiedzialnosci za czyjes ciuchy:)

Gość anka_wr
heh skąd jestescie>?

Gość misia111111
Ja studiuje w Poznaniu i chyba juz tu zostane