Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spuchnięte oczy

Spuchnięte od płaczu oczy...

Polecane posty

Gość spuchnięte oczy

Co na nie poradzić.Przepłakałam kilka ostatnich godzin,a teraz mam zamiast oczu maleńkie szparki:( Poza tym brdzo pieką.Co poradzić?Za niedługo muszę wyjść z domu,a wyglądam koszmarnie:(

Gość IVA23
Wiem o czym mowisz,bo ja przez ostatnie tygodnie ciagle placze i tak mam.Musisz przmyc twarz zimna woda,przedew szystkim na oczy.Pozniej zamocz w esensji od herbaty platki kosmetyczne i poloz na oczy,,Tak leż 15 minut.Mozesz do tego polozyc sobie zimny oklad na oczy.pozdrawiam

Gość spuchnięte oczy
dzięki za radę,na pewno spróbuje! 😭

Gość IVA23
Proszę bardzo.A co się stało,że płakałaś?pewnie przez faceta:)

Gość spuchnięte oczy
na szczęście nie przez faceta-przynajmniej nie tym razem;) teraz pokłóciłam się strasznie z rodzicami...:(

Gość Włóż dwie łyżki stołowe
do lodówki na 10 min a potem sobie przyłóż je do oczu tak długo dopóki nie zrobią się znów ciepłe

Gość IVA23
To tez jest bardzo dobry pomysl z łyzkami.Myslalam,ze przez faceta.Bo ja przez faceta i przez calokształt mojego zycia.Nie martw sie rodzicami,z czasem wszystko sie uspokoi i bedzie ok.Wiem to z wlasnego doswiadczenia,3maj sie!!!

Podobno plasterki ogorka pomagaja na opuchniete oczy. Albo krem pod oczy ochlodzony w lodowce. Nie wiem na pewno, bo nie sprawdzalam. Zwykle przesypiam opuchlizne i jak sie budze juz jest ok.