Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chłopak Marzenie

Czy można przesadzić przy komplementowaniu dziewczęcia?

Polecane posty

Powiem wam od razu, często sypie komplementy dla swej lubej, że ona taka śliczna, że to że tamto, że ona taka ach owaka. :) Podoba się jej to, tylko mi się wydaje, czy aby nie słodzę za bardzo? Kolega kiedyś powiedział mi, że dziewczynie trzeba dużo a najlepiej im wiecej tym lepiej słodzić. Także bardzo często tak robię stosuje pytania podrywcze zalotne typu \"O czym myślisz?\", \"Kochasz mnie?\", albo same komplementy \"Ale jesteś piękna\", \"Masz gust\", \"Niezła fryzura\", \"Masz piękne oczy\". \"Podoba mi się to\". Etc etc. :) Czy nie przesadzam, czy nie rozpuszczam juz za młodu kobiety?!?

Gość pieknamadraicoztego
:D i :o...aleś Ty boski

Muszę zatem trochę przystopowac, być chłodniejszy, tajemniczy, myślę, że to wzbudzi też czasem u niej pożądanie, że będę taki zimny drań, z tępnym wyrazem twarzy. Włos rozwiany, nie uczesany. Taki męski będę :)

Gość pieknamadraicoztego
:o...ło matko :o

Gość a moze poprostu
zamiast co chwila mówic jej ze jest wspaniał... pokazuj jej poptorsu czynami z eją kochasz a komplementy hmy... bądź szczzery ale nie z premedytacją. nawet pieklnosci mają wady... moze lepiej by było gdyby wiedziała ze ona takze je ma ale ze Ty je kochasz takze.

Chyba macie raCJE, więcej czynów! :) I tak zrobię. Pokaże jej że dla niej zrobię wszytsko, np. zapiszę się na kulturystykę czy siłkę. Nie wiem czy to dobry pomysł :( ale jak zauważy że chce zmieniać się dla niej, że chce ćwiczyć dla niej swe ciało. Zauważy to! :) JAsne! Będę też pomocny dla niej, napewno się jej słodko zrobi :) I nie będę się oglądał za dziewczynami przy niej. Postanowiłem! Dzięki za rady! :)

Gość glupie jestescie jak gwozdzie
jakbym miala takiego faceta jak Ty to bym sobie strzelila w łeb

Gość jeszcze nie
dawno chciales jakas ruda poderwac, a teraz okazuje sie, ze masz dziewczyne :D

Wczoraj jeszcze z rudą tylko patrzyliście na siebie,a dziś już uważasz ,że za dużo komplementów- och Ty prowokatorze,rób to z głową

Gość Awans
Nie przerywaj. Na takie tępę dziewczyny to jest w sam raz.

Ok. Nie wiedziałam,że jesteś taki szybki z tą rudą. zdumiewasz mnie.Moze napisz jak ją zaczepiłeś i co....rzeczywiście od razu poszła do Ciebie?

Nie, zaczepiłem ją, po prostu zrozumiałem, że już najwyższy czas. Czujemy coś do siebie, ona mi powiedziała, że musi to powoli zrozumieć, poznać mnie bliżej. a ja jako chłopak naturalnie mówię już na nią \"luba\", bo po prostu wierzę, że dzięki komplementom mogę ją bliżej oswoić. Może coś z tego wyjdzie. Może w końcu zaproszę ją do domu :)

Wiesz mi się wydaje że z ilością komplementów raczej facet nie przesadzi,bo my to lubimy.Gorzej jak się zagalopuje i powie np. masz takie śliczne oczy a ona ma zeza, albo coś w rodzaju.

Gość ona--------
a jak ty chcesz jej to zaproponowac? czy to nie powinno wyniknac bardziej spontanicznie?:P

Gość Awans
Jesteś zwykłym seksistą. Chcesz tylko zamoczyć chuja w jej cipce

Właśnie że nie jestem seksistą, po prostu myśle jak zwyczajny chłopak. Na razie nie chce ją bzykać, ale podświadomie wiem, że może to nastąpić. Po prostu myślę racjonalnie.