Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

starfish

Dlaczego..tak boli ??!

Polecane posty

Chciałam,żeby było dobrze...starałam się, pomagałam, podtrzymywałam na duchu, przytulałam, całowałam tak czule...wydawało się, że patrzymy w tą samą stronę, że uśmiechasz sie do mnie i jestem tylko ja w twoim sercu.. Tak trudno Cie zrozumieć, dotrzeć do Ciebie...zastanawiam się codziennie co się stało, dlaczego tak nagle między nami powstała przepaść, coraz rzadziej się odzywasz, widujemy się, a ja czuję sie jak na karuzeli, tęsknie kiedy Ciebie nie ma, nie mogę znieść niepewności kiedy siedzisz obok... A Ty patrzysz i nic nie mówisz...taki niedojrzały jesteś, czy wiesz, że mnie ranisz? Chciałam,żebyś przestał, a Ty nie chcesz sie pożegnać, ale ze mną też chyba nie chcesz być..a to tak boli! Dlaczego mi to robisz? Pozwól mi odejść...teraz kiedy pojawił się ktoś inny, może mam szasne na szczęscie, bezpieczeństwo... Ty się ze mną bawisz, jestem naiwna wiem o tym, ale chciałam być dla ciebie... Czy to źle, ze jestem dobrym człowiekiem? Widzisz to i wykorzystujesz..nie potrafie już dłużej tego znieść...ale jeszcze trudniej się uwilnić...!!!!! A to boli.....

Gość poreczyciel majatkowy
polecam ibuprom Max 2x dziennie po 2 tabletki po jedzeniu.

gdyby tabletka mogła pomóc nie byłoby ludzi nieszczęśliwych...:( ( i ktoś zarabiałby sumy, które trudno sobie wyobrazić)

Gość Kozeslawa Pierdziakowska
a to czemu Cie boli ? w czasie stosunku boli? to on ma zadlugiego czy zagrubego?

no tak...żalosne.Macie racje.Ale tak mnie dopadło, a że moge to z siebie wyrzucic to może mi bedzie lepiej..

nie moge..jestem chora, wczoraj znieniałam antybiotyk...nie moge sie nawet wychylić z domku. Rozmowa mi wystarczy..posiedzisz ze mną?

:) domyślała, sie, że girl...ja tu nie szukam męskiego zastępstwa :) wystarczy taki jeden niezdecydowany...i ja,która nie potrafi powiedzieć - NIE, nie chcę żebyś pisał, dzwonił, przychodził i tak na mnie patrzył jakbyś chciał a nie mógł.. Po prostu łatwo jest uświadomić sobie,że ktoś nie traktuje cie tak jak powinien..ale ogromny krok to zrobić coś z tym i nie dać sie ranić wiecej!!! Czasem się wydaje,że dla ukochanej osoby można wiele znieść..jeśli sie ułoży to mówi sie, ze to \"prawdziwa miłość\" i wszystko zniesie..a jeśli sie nie uda to zwykle komentarz marny..\"głupia byłaś,że tak sie dałas potaktować\" człowiek jest tak sprzeczny sam wobec siebie..