Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona...

Jak zerwac znajomosc z gangsterem ,,sterydem??

Polecane posty

Gość zrozpaczona...

Dziewczyny pomozcie mi co mam zrobic?? Spotkalam sie z nim dopiero co prawda dwa razy ale wie4m ze nie che dalej drazyc ta znajopmosc:( ogolnie jest on znany w miom miescie jeden z tych cwaniakow, co trudnia sie ,,walkami" i innymi przekretami. Jak mam zakonczyc ta znajomosc??

Gość obciągnuj mu z wypluciem
:-P

Gość psia kufa
podpieprz go na policji- 15 lat spokoju!!!

Gość sdsdsds
to po co sie z nim spotykalas????? powiedz ze masz hiv i nie chcesz go narazac;-))))

Gość zrozpaczona...
Tylko ze on nic mi nie zrobil, a w takie cos nie che sie bawic, jak dac mu do zrozumienia ze do swiebie nie pasujemy, jestesmy z innego ,,swiata" ???

Gość zraź go do siebie
doprowadz do tego że to on będzie chciał Cie rzucić, spotkaj sie z nim ubrana w domowe ciuchy, nie kąp sie przez tydzien, nie czesz i nie maluj i pierdz glosne i smierdzace bąki przy nim

Gość zrozpaczona...
Raz bo zapoznal sie ze mna na imprezie a drugi to chcialam zobaczyc dokladnie jaki jest, niby w porzadku ale wiem jacy tacy faceci sie okazuja po czasie.... ogolnie to malo wiem czym on sie zajmuje na codzien przeciez mi nie powie....

Gość zrozpaczona...
do zraz go do siebie. mowisz powaznie??? mam sie nie myc specjalnie dla niego nie czaesac wlosow i pierdziec?? matko!! :)

Gość zraź go do siebie
nie no wiem tak troche przesadzam, troche ten pomysl drastyczny, mozesz go jakoś inaczej zrazić:P albo jeśli Ci na nim zależy przekonać by przeszedł na dobrą strone, zabrać do Kościołka itd

Gość zrozpaczona...
oczywiscie ze nie zalezy :) i na bank nie dalo by sie go sprowadzic na ,,dobra" strone zabardzo jest tym przesiakniety :P kurcze jak go poznalam nie wiedzialam czym on ,,smierdzi" na razie jest jeszcze czas zeby uciec mam nadzieje tylko jak??

Gość radze
powiedz, ze chcesz byc dziewica do slubu

Gość zraź go do siebie
aha jeszcze nie gol sie, a i powiedz ze chcesz z nim powaznie pogadac i przyznaj sie ze masz okropną grzybice i narazie nie mozecie wspolzyc bo nie chcesz go zarazic

Gość sdsdsds
niezle niezle;-))))))) nos te same majtki przez tydzien!!!! to pomoze

Gość zrozpaczona...
Wlasnie wiem ze nie lubia odmowy, to oni maja zakanczac zwiazki, a nie laski, ale nie zjadlabym czosnku zeby mu chuchac (nie wiem jak sie pisze) :) ja z nim jeszcze nie jestem i nie chce byc. Balabym sie byc z takim facetem Co robic????

Gość zraź go do siebie
i jak do Ciebie wpadnie zostaw gdzies w widocznym miejscu swoja brudna bielizne( podkreślam BRUDNĄ) z autostradą do nieba:P

Gość zrozpaczona...
Ale on nie widzial moich majtek i mam nadzieje ze nie zobaczy hehe dobre :D

Gość zraź go do siebie
no to powiedz mu ze wolisz dziewczyny

Gość sdsdsds
wystarczy ze poczuje:-))))))))

Gość zrozpaczona...
nie zapraszam go do siebie, mam nadzieje ze nigdy u mnie nie bedzie :(

Gość zraź go do siebie
ale dlaczego ty nie chcesz z nim sprobowac? moze nie jest taki jak myslisz

no mowie ci, bierz sie za ten czosnek i nie marudz, bo dojdzie do tego, ze faktycznie cie odwiedzi - razem z kolegami wyniesie ci sprzet rtv, a moze nawet agd :D

Gość zrozpaczona...
Jak mysle?? Slyszalam od kolegi kiedys siedzial w wiezieniu za liczne pobicia, w sumie sam mi o tym powiedzial, a co ja moge sie spodziewac po takim ze bedzie romantyczny i czuly??? On ma 2 metry i wazy chyba ze 200 kilo :P no zartuje moze troche mniej

Gość powiedz mu
ze szukasz meza i od razu chcesz miec dzieci ;) albo wymysla jakies rzeczy o sobie, ktore na pewno nie beda mu sie podobaly...

Gość zrozpaczona...
Za pobicia bo byl kiedys bramkarzem, w sumie moj starszy brat go troche zna.

Gość podobne przezycia
doskanaloe wiem o czym mowisz a raczej piszesz :) mialam kiedys takiego faceta nie wiem jak ale zlapalam sie na jego slowka i zagrywki... wszystko bylo pieknie cudnie dopoki nie uslyszal magicznego slowa "nie" ..... a potem zaczely sie problemy..... tacy faceci boja sie tez jakis deklaracki i obietnic tyopu bede z Toba juz zawsze koteczku..... kocham Cie robaczku oh ja ciebie tez cukiereczku :) no ale nic nie dziala na faceta jak haslo "ciaza " :)

Gość zrozpaczona...
No wlasnie jakie???? Moze ze co tydzien chodze do kosciolka itd??? ale co??

Gość zrozpaczona...
czyli wiesz o czym mowie?? ale ja nie mam zamiaru z nim sypiac, ja go prawie nie znam i nie chce go blizej poznac Jak Ci sie udalo wyrwac od niego

wiesz z tymi dziećmi to może być ciężko, bo jak on ci będzie chciał bachora zrobić, to się nie uwolnisz, ale \"nieświeży\" oddech (czosnek) to dobry pomysł i skuteczny-zapewniam! Znam to z autopsji-niestety, ale facet był (zaznaczam był) fanem czosnku i musiałam zakończyć znajomośc bo nie dało się wytrzymać ;)