Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lollil

dziewczyny dzisiaj to chodzą po ulicach ...

Polecane posty

Gość lollil

nieomal gołe. Majtek u takiej nie uświadczysz, albo co najwyżej te stringi nosi co półkule zostawiają na wierzchu. Biustonosza taka nie ma, za to dekolt do pasa, a pępek i nerki na widoku zostawia. No, niedługo to całkiem goło wyjdą na ulice ...

Gość lollil
no, a mini to mają takie, że na wszystko co mają do ukrycia widać.

Gość a mnie to wiecie
NIE PRZERAZA.... przeraza mnie jedynie, ze tak chodza ubrane12 latki..... moj kolega -Szwajcar przyjechal na wymiane studentow i w szoku sie pyta 2 dnia: ,,to uwas tak prostytutki w dzien moga normlanie chodzic?'' a ja na to: ,, to nie prostytutki ,to dzisiejsze nastolatki..'' i na koniec taka rada: Nie porownojmy sie do najgorszych bo i tak bedziemy lepsi zawsze od kogos -sztuka porownac sie do najlepszych i wyciagnac z tego wnioski!

Gość co racja to racjasaa

Gość Każdy chodzi ubrany
jak chce i jak mu się podoba, to jego sprawa. Ale mnie martwi co innego, dziewczyny po prostu nie myślą. Jak mozna chodzić po ulicy jak zimno z gołymi nerkami, dziewczyny czy wy wiecie co to jest choroba nerek ??????????????????????? Was to czeka niestety.

Gość kurczęcie
dzisiaj to raczej nie, bo z deczka za zimno:o

Gość no niestety nie jest
najmocniejszą stroną co niektórych:-oNiera już widziałam jak w mroźny(!!!)dzień jakaś dziewczyna latałą ubrana w biodrówki,krtótki top odsłaniajacy pępek a na to miała zarzuconą kusą kurteczkę:-oKompletny brak wyobraźni-Polska to nie Kenia i niestety w naszej strefie klimatycznej często jest chłodno-trzeba się ubierać stosownie do pogody!!!!!!!!!!!

Gość no ale to tez wina
tych przyglupawych reklam ,MTV,teledyskow ,gdzie dziewczyna ma lekka kurteczke , top odslaniajacy brzuch itp..:/ to skad te nastolatki maaj brac przyklad?

Gość gość
Up

Gość gość
Wiadomo że chcą złapać faceta na taki wygląd... A potem się dziwią że facetom chodzi tylko o jedno