Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezadowolona2424

dzieci na dyskotekech

Polecane posty

Gość niezadowolona2424

tak tak chociaż mam 24 lata nie chodze na dyskoteki ponieważ żle sie czuje w "przeczkolu" jak widze dzieciaki po 14 15 lat to wszystkiego mi sie odechciewa !!1

Gość Awans
Takie same domagają się gwałtu na nich

Gość malenka24242
no wlasnie potem sie kazdy dziwi że tyle gwałtow .takie to bym lała dzień i noc dzieciarnia cholerna!!!!!do książek i nauki a nie na dyskoteki

Gość Ja mam to samo
Teraz mam 25 lat ale przestałam chodzić już w wieku 24. Cały czas się zastanawiam czy to ja się tak zestarzałam czy to po prostu młodsi zaczeli chodzić a starsi przestali się interesować dyskotekami. Nie wiem jak i czemu ale już rok wczesniej jak poszłam na dyskoteke z koleżanką to czułyśmy się wytykane palcami jak jakieś mamuśki, a wszędzie gdzie spojrzałyśmy to byli sami smarkacze i gówniary w wieku 16 lat o dziecinnych buźkach i wszyscy na nas patrzyli jakbyśmy były z innej planety. Co dziwniejsze jeszcze rok, dwa wczesniej do tej samej dyskoteki spokojnie chodzili ludzie w moim wieku.A tamtego feralnego dnia gdziekolwiek nie spojrzałam to smarki z mlekiem pod nosem i co gorsza wszyscy się zachowywali tak arogancko jakby byli w najlepszym wieku jaki może istnieć a na nas patrzyli jak na stare babki. Powaga. Dlatego też teraz chodzę na inną dyskotekę i to raz na pół roku i tylko w większym gronie ludzi w podobnym do mojego wieku. Sama z koleżanką już raczej nie pójdę. No chyba że bym miała ochotę coś kręcić z młodszym co wcale nie wydaje mi się atrakcyjne :O

Gość Jennyfer
Bo wPolsce taka głpia mentalność,ze w wieku 21-25 sie hajtają i dzieci rodzą...W innych krajach to szaleją na dyskotekach do 35 lat,i wyzej!