Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BIMBO21

WŁOSY FARBOWANE CZY NATURALNE??

Polecane posty

Gość BIMBO21

CO SĄDZICIE O FARBOWANIU?LEPIEJ MIEĆ NATURALNE CZY FARBOWANE WŁOSY?? DLA MNIE FARBOWANE GÓRĄ! OCZYWIŚCIE UMIEJĘTNIE, Z DOBRZE DOBRANYM KOLOREM I ZADBANE! NIEFARBOWANIE WŁOSÓW TO DLA MNIE COŚ DZIWNEGO. CZEMU NIE KORZYSTAĆ Z MOŻLIWOŚCI? SĄ WTEDY LŚNIĄCE I W OGÓLE ŁADNE :)

Gość a ja natomiast zauważyłam
że farbowane włosy właśnie w ogóle nie błyszczą, a jesli już błyszczą to tak jakoś sztucznie. Tylko naturalne ciemne włosy mogą naprawdę autentycznie błyszczeć o ile oczywiscie są zdrowe

to ciekawe, bo ja mam jasne włosy i błyszczą ;) chyba raczej: tylko zdrowe i zadbane włosy mogą błyszczeć ;)

Gość Agniewicz
Moje włosy lśnią naturalnym blaskiem i nie ma powodu bym je farbowała szczególnie, że mam bardzo fajny kolor włosów (ciemny, złoty blond) i często słyszę pytania czy mam farbowane czy naturalne włosy. Po co więc miałabym upiększać coś co z natury jest ładne?

Każdy facet z którym sie spotykałam zachwycał się moimi długimi orzechowymi włosami. Na pytanie czy je farbuje zawsze odpowiadam ,że nie i słysze zachwyty z ich strony. Dla 99% facetów to co naturlane jest ładniejsze. Wystarczy dotknąć farbowanych i naturalnych włosów od razu można odczuć różnicę. Po co niszczyć coś co jest fajne.

Gość cooltura
Naturalne, o ile takie wlosy mają ciekawy odcien, a to już nie tak częste, dlatego 90% dziewczyn farbuje, ja mam szczęście - nie muszę :D.