Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnesolka

SILICA CLEAN - sposob na uciazliwy tradzik??

Polecane posty

Gość agnesolka

wlasnie przeczytalam o nowym kremie z firmy asavita silica clean. uzywam z tej firmy acnofanu, ktory jest bardzo dobry na moj tradzik i ogolnie na skore. dodam ze mam prawie 26 lat, tradzik skupia sie wylacznie na policzkach. lekarze, ktorych odwiedzilam z gory przypisuja mi diane i jeanine, ale to nie zawsze rozwiazuje problem. dodam ze testosteron mam w normie. czy ktos juz uzywa ten specyfik i moze sie podzielic z nami swoimi uwagami?

Gość agnesolka
przeczytalam teraz, ze to jest polski odpowednik silicol skin, do tego ma jeszcze olejek z drzewa herbacianego

Gość ja używałam
jak dla mnie to silica clean jest super!!! fajnie oczyszcza i zwęża pory! polecam!

Gość kaska k
gdzie to mozna kupic ???? w aptece ? czy drogeriiii?????

Gość kaska k
do ja uzywalam : to jest krem ? maseczka ? czy nanosi sie punktowo ? i jaka cena

Gość ja używałam
To się stosuje w formie maseczki na wilgotną skórę. Kupić można wyłącznie w aptekach, kosztuje ok 18 zeta.

Gość Kaska k
juz poczytalam o tym na necie i kupilabym sobie tylko sie zastanawiam nad jedna taka sprawa : ten krem zawiera alkohol i boje sie czy nie za bardzo wysusza skore ? wiem ze nie powinno sie zbyt wysuszac skory tlustej alkoholem i takimi praparatami bo to powoduje dzialanie odwrotne: wydziela sie sebum i sa nowe syfki

Gość onstudent
Lepiej się nadaje do stosowania punktowego ... wyciskasz krostę i dopiero nakładasz, wtedy mocno zwęży i zdezynfekuje "rankę"