Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bakusia

czy kafeteria pomogla?

Polecane posty

Gość bakusia

czy dzieki forum udalo wam sie rozwiazac jakas istotna sprawe?jesli tak to jaka?

Gość bakusia
Mi przynajmniej raz uratowala zycie!!!tutaj dowiedzialam sie od dziewczyn o ''antidrolu'' i skonczyl sie moj koszmar! ściskam was za to ooooooooookkkkkkkrrrrrrrrrooooooooopppppppppnnnnnnnnniiiiieeeee!dziekuje za pomoc!jestescie kochane

Tak, pomogla w rozwiazaniu problemu komputerowego. A wlasciwie \'pomogl\', bo to God byl ;) >> 👄🖐️

Ksenofaryna >> czy na kazdym topiku musisz sie wpisac, by niezaleznie od tematu powiedziec byle co, byle powiedziec?

Gość łleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
no mnie też porady kafe pomogły i tak np. wiem ze dupe trzeba golić na grzybice pochwy tylko czosnek jest dobry picie własnego moczy pomaga na wszystko chude baby sa do dupy a grube nie powinny wychodzić z domu

Gość mk.......
ie zapominaj ze dieta kałowa est najlepsza, ze zanim wyjdziesz za faceta najpierw zagadaj do niego z propozycja sexu na gg zeby sprawdzić czy by cie nie zradził. ach no i nie zapominjamy najważniejszego, dzieki kafeterii mogę sie dowiedziec wszystko na temat mojefo faceta podając jego znak zodiaku, w ten sposób odrazu zrywam ze strzelcem rybą i panną:)

Gość dziękuję wam
W kafeterii najbardziej niesamowite jest to, że wystarczy założyć temat a potem już tylko czekać na rady. Można się dowiedzieć przyziemnych spraw takich jak który film w kinie warto obejrzeć, jaka książka jest godna uwagi. Nie trzeba przeszukiwać internetu wzdłuż i wszesz by dowiedzieć się tego co w trawie piszczy. Łatwo można się dowiedzieć co ugotować na obiad. Naprawdę doceńmy to co mamy🌼🌼

Gość ulalalaaa
Czesem w dziele "Antykoncepcja..." dowiedziałam sie waznych rzeczy... Poza tym miałam mozliwosc dzieki kafe zobaczyc ze inni tez mają rózne fantazje podobne do moich (zwłaszcza kobiety) i teraz wiem ze nie jestem zboczona;)

Mnie bardzo pomogła, gdybym była wierząca, składałaby codziennie dzękczynne modły, że nie jestem niektórymi z kafeteriuszek i kafeterian i nie mam ich problemów. Odkąd zagladam na to forum wzrosłą moja samoocena i zaczęłam uważać się za całkiem rozsądną osobę. ;) :D

Gość arc de triomphe
Pomogła - jak mam doła, to szukam topików, gdzie grasuje podszywacz i ... :D :D :D

Gość Nie Mariannna
Czytając wypowiedzi pozbyłam sie kompleksów. Wszystkich.

Gość teraz juz wiem
1. Schudłam dzięki silnej mobilizacji i dzięki temu, że odchudzałam się wspólnie z innymi kobietkami. 2. Przestały mi wypadać włosy i to też dzięki radom kafeteriuszek. 3. Pozbyłam się trądziku, dzięki radom kafeterian 4. Dowiedziałam się o nowinkach kosmetycznych, skomponowałam kosmetyki do makijażu idealnego 5. Otrzymałam pomoc w zadaniu z niemieckiego

Gość jadulka
fantastyczny jedwab do wloskow-dzieki wam

Gość pikuś
Dzieki Kafeterii pozbylam sie kompleksów i NIC w zyciu nie jest mnie juz w stanie zadziwic:)

Gość dzięki kafeterii dowiedziałam
się, ile jest we mnie ukrytego jadu i złości oraz chęci dokopania drugiemu człowiekowi... to wina złudnego poczucia anonimowości w sieci, bo normalnie tak się nie zachowuję... w każdym razie, popełniłam wystarczającą ilość wpisów, by móc je sobie teraz na chłodno przeanalizować i wyciągnąć wnioski na przyszłość :(