Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a co wy na to

jak to jest z tym seksem na jedna noc?

Polecane posty

Gość a co wy na to
ixxx o tym tez rozmawialismy. a rozstali sie za porozumieniem stron jakies dwa tygodnie temu. to jest facet, ktory bardzo powaznie podchodzi do zwiazkow. troche sie przestrazyl, jak sie dowiedzial, ze jestem dziewica, bo wie, ze to bardzo odpowiedzialna funkcja dla faceta co rozdziewicza

Gość a co wy na to
cala noc przegadalismy wtedy, z dlugimi przerwami na pieszczoty

Gość a co wy na to
mialam wtedy kryzys emocjonalny. on mnie przytulil ja jego i tak poszlo dalej

Gość a co wy na to
lubi kobiety, to fakt, ale wiem, ze jak jest z jedna to jestcholernie wierny

Gość oj kobieto
no tak delikatnie to ujęłaś - lubi kobiety:P no to teraz widzę na stówę, że szuka innej. nie chce Cię rozdziewiczać, bo się boi, że będziesz chciała go złapać na dłużej. On tymczasem chce się trochę porozglądać... tak to niestety widzę...

Gość a co wy na to
lubi kobiety, bo ma taki styl bycia. poprzytula sie, pozartuje, ale nic wiecej. zawsze taki byl

Ej Ty sie sama na sile starasz przekonac, ze warto sic. Jesli szukasz potwierdzenia swojego wyboru to trzeba bylo w ogole nic nie pisac i sie z nim przespac. Niby pytasz o rade, ale kazde slowo na \"nie\" starasz sie jakos przekrecic na swoje, ze niby \" to nie tak\", \"zawsze taki byl\" bla bla bla.

Gość a co wy na to
chyba masz racje ale ja jestem w tej dobrej sytuacji, ze znam wszystko od podszewki wiem, czym sie koncza zwiazki na seks, ale wiem jaki jest moj przyjaciel. nawert teraz rozmawiamy na gg i on probuje mnie wyciagnac z doła. jak sie stara. i nic nie wspomina o seksie.sam chyba mysli, ze temat musi przeczekac. bo jak sam powiedzial, nie chce sie przespac a potem udawac, ze nic sie nie stalo. nie chce mnie ranic. dziwne to jakies

Gość klejnotkka
mezczyzi sa rozni, ale kazdemu chodzi chyba o jedno...

Gość proste jak drut ...
jak idziesz do łozka tak od razu to nie masz prwa niczego oczekiwac po drugie nie ma prawdopodobnie dla kobiety czegos takiego jak dla mezczyzny jak seks bez uczuc predzej czy pozniej sie angazuje. a prosto do lozka z checia na ogol ida te ktore nie maja czym za bardzo zainteresowac i przyciagnac faceta. kondolencje