Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mam zrobić...

czy moge wierzyć koleżankom?

Polecane posty

Gość co mam zrobić...

Niedawno byłam na mega imprezie (kumpela skończyła 18 lat), trzeba było to uczcić najpierw pierwszym, potem drugim i trzecim toastem, potem jeszcze pare kieliszków... i piwko. Efekt był taki, że ledwo stałam na nogach, w sumie to nic dziwnego, że urwał mi się film. Rano obudziłam sie w łóżku z ogromnym kacem. Kiedy szłam do apteki po aspirynę spotkałam kumpli z imprezy. Na mój widok jeden z nich uśmiechnął się ironicznie, kiedy odeszłam parę kroków dalej wybuchnęli śmiechem. Niczego sie nie domyślając, zbyt przejęta bólem głowy ruszyłam dalej. Kiedy lepiej sie poczułam, weszłam na kompa, na gg. Otrzymałam wiadomość od chłopaka, że ze mną zrywa, zdziwiona i rozżalona podłączyłam sie do kumpelki na gg i zwierzyłam się jej. Opowiedziała mi jak to zrobiłam striptiz (do naga) na imrezie, a potem poszłam na "górę" z trzema chłopakami, skąd dochodziły dzikie okrzyki. Co tam sie wydarzyło pozostanie słodką tajemnicą moich towarzyszy, gdyż ja niczego nie pamietam. Kiedy zapytałam o to jednego z nich wyśmiał mnie i powiedział, że to prawda i że byłam świetna :/. czuje sie taka upokorzona, nie wiem, czy moja kumpela poprostu nie nabija sie ze mnie, a zdrugiej stronym jesli to prawda, nie chce byc wytykana na ulicy palcami. Nie chce też, aby głupi incydent po pijaku (którego nawet nie pamiętam) miał przesądzić o moim związku. Na dodatek mam ogromnego kaca moralnego, bo wiem, że przesadziłam z alkocholem. pomocy! doradźcie co mam zrobić (byłam u ginka i powiedział, że odbyłam kilka intensywnych stosunków)

Gość babcia Stasia
i po co sie puszczałaś????? co ty sobie myślisz?! sekciaro jedna ty! zobacz na mój topik! bierz ze mnie przykład! ja to mam psełdonim "babcia stasia" ino dlatego, żem starta! mam już 70 lat i nadal dziewicom jestem! i bys wzieła ze mnie przykład to bys takich problemów nie miała! smarkula!

dziwczyno! no to naważyłaś porządną ilość piwa!!! rozumiem, że ginekolog potwierdził ten najczarniejszy scenariusz? jeśli chodzi o Twój związek to musisz chłopakowi wyjaśnić co dokładnie się stało i czekać na jego decyzję. Nie możesz od niego niczego w tej sytuacji żądać. Jeśli chodzi o towarzystwo, to: 1. nie zadawaj się więcej z tymi dziewuchami, bo gdyby były coś warte to nie pozwoliły by Ci tego zrobić! 2. resztę olej, pogadają, pogadają i przestaną.