Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frelcia

homoseksualiści a adopcja dziecka

Polecane posty

Anihilator uwierz mi (aczkolwiek bardzo nad tym boleje) NATURA POKARAŁA MNIE HETEROSEKSUALIZMEM, poznając coraz bardziej psychike kobiet i charakter myśle że byłoby mi 10krotnie lepiej z facetem, ale niestety moja płec zabardzo odrzuca mnie fizycznie :-( A poza tym drogi anihilatorku nieuważasz że nazywanie każdego kto się niezgodzi z twoimi poglądami od pedałów jest dość prymitywne?

Gość cycu
wybacz hiacyncie ale hiacynt to nazwa portalu gejowskiego więc zasugerowalem się twoim nickiem,poza tym albo nie potrafisz dotrzeć do kobiet albo trafiasz na same ściery a moich pogladów bronie czasem brutalnie cóz...taki jestem :)

Gość Anihilator
Cycu to ja :)

Dzięki że mi powiedziałeś że \"Hiacynt\" to strona gejowska, wszedłem nanią z ciekawośći i znalazłem wiele innych ciekawych linków apropo adopcji dzieci ;-) http://www.colage.org/ -COLAG (CHILDREN OF LESBIANS AND GAYS EVERYWHERE) czyli amerykańska organizacja zrzeszające dzieci gejów i lesbijek (strona w jęz. ang.) http://www.gayparentmag.com/ - Amerykański serwis internetowy dla gejów pragnących wychowywać dzieci. http://lesmama.republika.pl/ - Strony dla lesbijek i samotnych kobiet pragnących zostać matkami oraz mężczyzn, chcących im w tym pomóc. (Strona POLSKA) Ciekawe... szczególnie ta ostania ;-)

Gość Anihilator
ciekawe co by ciepli chłopcy powiedzieli jak po załozmy 12 latach przyszedł by do nich ich syn i powiedział-"Zniszczyliscie mi życie,wolałbym juz byc w tym domu dziecka,wy skurwiałe pedały nienawidzę was" a prawdopodobieństwo takiego przypadku wynosi 99% :)

Gość to może jak już idziemy za
tą tolerancją to może : jeszcze równosć dla pedofilów, zoofilów i innych. No ,bo przecież to nie są zboczenia, tylko ich preferencje sexualne - tak jak homek nie jest zboczony,chory, tylko poprostu lubi wsadzać sobie w odbyt. Ludzi jak możecie pisać o tym ,ze takim parom powinno oddawać sie pod opiekę dzieci ?????????????????????????????????? Niech już sobie żyją razem jak nie mogą i nie potrafią inaczej, ale nie wyobrażam sobie krzywdzić dzieci oddając do takiego związku, bo tego rodziną nie można nazwać.

Gość Jest coś jeszcze
W Polsce nigdy nie będzie czegoś takiego, że pary homoseksualne będą mogły adoptować dzieci, zwłaszcza teraz kiedy krajem rządzi Kaczor:) Jest jeszcze jedno wyjście z sytuacji i na to niestety nikt z nas nie ma żadnego wpływu. Kobieta zawsze może zapłodnić się in vitro i w banku spermy wybrać geny dla przyszłego dziecka, takim sposobem dwie lesbijki mogą mieć dziecko. Mężczyzna może znaleźć kobietę, która wzamian za grube pieniądze urodzi mu dziecko, będzie je wychowywał jako samotny ojciec ze swoim partnerem u boku:) Przykre ale prawdziwe, to częste zjawisko w krajach gdzie adopcja nie jest dozwolona:(

I co uważasz, że to wystarfczający argument, by godzić sie na takie związki?

Gość wytrzep kapucyna
Ja myśle ze nie powinno sie dawać dzieci homoseksualistą,jeśli już to może lesbijką ale to też jest nie za bardzo bo to normalne nie jest. Dla mnie dziecko nie może sie wychowywać z 2 tatusiami choć by byli nie wiem jak wspaniali,kobiety,matki nic nie zastąpi,co tacy dwaj geje maja powiedzieć dziecku? ze skąd sie wzieło?gdzie jest jego mama? Wkońcu ktoś go urodził,pedały adoptujące dziecko to coś okropnego,wszystkie dzieci potrzebują bliskości kobiety,bo to w końcu one rodzą i one noszą je pod sercem,one je karmią swym mlekiem. W życiu nawet tak jest ze jak umiera ojciec w jakimś wypadku to jest rozpacz w rodzinie ale kobieta opiekuje sie dzieckiem i jakoś to jest i wydaje mi sie ze mały człowiek bardziej by cierpiał po stracie matki niż ojca.Bo jak matka odejdzie w jakimś nieszczęśliwym wypadku to ojciec jest już załamany totalnie jak on sie zaopiekuje dzieckiem mimo tego ze kocha je całym sercem. Czyli ja myśle ze z dwojga złego lepiej mieć 2 mamy niż 2 tatusiów,ale nie popieram adopcji dzieci przez homoseksualistów!!! Dla mnie kobieta=dziecko a Mężczyzna=wychowanie ale to wszystko sie musi uzupełniać i dlatego dziecko powinno mieć matke i ojca.

Dlaczego ma być traktowane na równi "rodzinie" coś co jest niezgodne z naturą człowieka tylko wypaczeniem.

Gość wytrzep kapucyna
No i jeszcze dochodzi sprawa biednego dziecka mającego 2 pedziów za mame i tate w społeczeństwie itp ale to juz nie warto pisać bo takie dziecko miałoby przejebane.

Gość i świetnie by brzmiało
''Kacper, syn dwóch pedałów'' , albo ''Ania, córka dwóch lesb'' :(

Gość normaLna546
no dobra skoro dzieci patrzą na zachowanie rodziców i "uczą się ich zachowań" to skoro są rodzice hetero to skąd się biorą les i geje?? z kapusty?? NIE! :)

Jak dla mnie nie powinni miec prawa do adopcji,ewentualnie lesbijki,bo to kobiety,ktore raczej chcą sie sprawdzic jako matki i czuc sie pod tynm wzgledem spełnione,chociaz powinny miec przeprowadzane badania psychologiczne,a co do gejów to NIE!!!!to juz by było chore,ale jak narazie u nas to predko nie nastąpi!!

A czy innych heteroa na codzień lubisz ? Czy też są Ci obojetni ? A czy lubisz blondynów ? Czy też wolisz Szatynki ? :D E.O.T. Do Cię.

Gość Siedząca w domu
Lesbijki mogą się zapłodonić in vitro a geje mogą wynająć mamkę PROSTE.

Gość żal mi was
homo są chorzy? poczytajcie sobie wasze wypowiedzi! pełne nienawiści do tych co są inni, co inaczej czują!! osobiście jestem przeciw adopcji dzieci przez pary homo ale można to w ten sposób powiedzieć a nie agitować swoją nienawiść na forum! i właśnie dlatego, że naród polski jest takim ciemnogrodem jestem przeciw!!

Gość kibol
nienawiść do frajerstwa tak nas wychowano, tępić frajerstwo tak wychowano nas! jebac pedalow i innych odmiencow!

Gość żal mi was
a powiedz mi jeden z drugim (do przedmówców) ile dalibyście, by zobaczyć na żywo jak dwie kobiety się kochają? teraz to tak się wypowiadacie ale tak szczerze.. ile razy w waszych marzeniach pojawia się taki obraz?

Gość kibol
lesbijki mnie brzydzą tak samo jak pedały.

Gość żal mi was
nie pieprz głupot kibolu nie wierzę ci

Gość kibol
na serio. nienormalnosc i innosc mnie brzydzi.

Gość żal mi was
w twoim otoczeniu jest wielu homo, bi nawet nie zdajesz sobie z tego sprawę ilu... bo właśnie oni... przez takich ludzi jak ty, nie chcą się ujawniać i nie jest chore ich zachowanie, orientacja i w jaki sposób to mówisz.... możesz ich nie tolerować bo nie podoba ci się ich zachowanie masz do tego prawo ale do ludzi podchodź z szacunkiem a inni ci go również okażą

Gość żal mi was
nienormalność? a kto wyznacza granice normalności? ty? wybacz stary ...