Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie śpię

caly czas rozmyślam nad sobą i własnym życiem, lubię pomarzyć

Polecane posty

Gość nie śpię

Tak, marzenia o tej późnej porze dają popalić. Kilka lat temu pojechałem popracować do Londynu, chciałem sobie zarobić i dorobić. Na początku wszystko szło fajnie, każdego dnia miałem pracę na budowie i zarabialem ponad 200 funtów tygodniowo, nowe budowy , remonty mieszkań, instalacje , wszystko robilem. Optymizm był i chęć pracy, kolejna budowa za budową , jednak jakiś angol na budowę przywiózł rusztowania dziwne, należało to poskładać i ruszyć z robotą na zewnątrz budynku, poskręcałem te dziwne rusztowania i do pracy przystąpiłem, zamontowałem wyciągarkę towaru własnego pomysłu , wymieniłem rury kanalizacyjne żeliwne starego typu na nowoczesne i plastikowe, wymieniłem rynny spustowe i przystąpilem do ocieplenia budynku, wiadomo że styropian był mocowany na kotwach do ścian zewnętrznych, wiercenia, kleje i nagle rusztownie runęło, spadłem z czterech pięter na pierwsze na te rury rusztowania, pamiętam tylko silny ból i ocknąłem się w szpitalu po kilku dniach, tam w Londynie są inni lekarze, inna obsluga, inaczej podchodzą do pacjenta aby żył. Nie byłem ubezpieczony przed wyjazdem. Niestety. Z powodu upadku na te rusztowanie wycięto mnie wszystko aby moje życie ratować , wycięto mnie genitalia , nie mam nawet penisa kurza twarz. Moja wizja lepszego jutra już się skończyła, teraz jestem kaleką.

Gość gość
znalazłam, to Bolek pisał

Gość ndcsalnslnc
no właśnie, od pierwszych słów postu pomyślałam że skąds znam ten ton ....a tu zwierzenia bolka

Gość gość
Bolek, viceklita, Asiula Cebula, Czkawka, PIJAK to 1 OSOBA