Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasiunia

Słodycze a trądzik

Polecane posty

Cześć dziewczyny!Mam do was pytanie:Czy przez czekolade i inne słodkości wychodzą pryszcze?Proszę!Czekam pilnie na odpowiedzi...

Przedewszystkim każdy organizm inaczej reaguje!!jednemu wyskoczy pryszcz po czekoladzie a innemu zas nie!!mnie np.wyskakują pryszcze po chipsach które niestety uwielbiam i nie umiem sie od nich odzwyczaić:( wiem ze to świństwo ale na łakomstwo nie ma rady...szczególnie moje :P wiec skoro zauwazyłaś ze po słodkim masz wysyp-to radzę Ci-zrezygnuj bądz ogranicz spożycie słodkości!!pzdr

Zadalam dermatologowi pytanie o wplyw czekolady na tradzik i odpowiedzial, ze wiekszego wplywu nie ma. Tzn gdybym jadla tabliczke czekolady dziennie, to MOZE to by troche zaostrzylo tradzik, ale chyba zadko kto tak robi :)

Blu Berry!każdy dermatolog mówi inaczej-niestety już spotkałam się z róznymi opiniami,zresztą nie tylko w sprawach słodkości!po drugie to każdy inaczej reaguje więc nie ma sztywnych reguł-\"mi nie wyskoczyły to tobie też nie powinny!\"niestety-to co nam smakuje najczęściej działa na naszą niekorzyść!a jak macie po chipsach??o ile wogole je jadacie?!

Ja po chipsach mam wysyp 😭 a tak je uwielbiam :) Im bardziej pikantne--> tym gorzej Ostatnio ograniczam, ale dlugo nie wytrzymam :P

Gość NIE WOLNO
JEZC SLODYCZY I CUKRU PRZY TRADZIKU.Jezeli lekarz Cie o tym nie poinformowal to znaczy ,ze nastepny konowal nie zna sie na leczeniu.

Gość Dominika95
Żadnych słodyczy, ostrych potraw, chipsów itd.! never!

Gość TAK MÓWIĄ NASZE BABCIE

Gość gość
Natrafiłam kiedyś na taką strone: http://zdrowie.gazeta.pl/Zdrowie/7,107103,19211904,jaka-dieta-taka-twarz-wyglad-twojej-twarzy-zdradzi-czego.html U mnie by się to zgadzało, nie mogę się powstrzymać w jedzeniu słodyczy i mam pełno syfów na brodzie mysle że dieta ma znaczenie.