Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chory2000

Jak raz się zarazisz wirusem8230miłości...to będziesz8230

Polecane posty

Czy komuś tak bardzo zależało na miłości jak mi? Czytając wypowiedzi w Internecie i na tym forum wiem, że tak. Miłość to choroba, bez której nie można żyć. Jeśli już ktoś raz się zaraził tą chorobą to ciężko będzie mu się z niej wyleczyć. Jest ona tak bardzo oddziaływująca na nasz organizm, że ciężko to opisać, wiedzą to tylko te osoby, które zostały zarażone. Mnie niestety zżera wirus miłości, ale ten negatywny tzn tęsknoty i rozstania. Moja dziewczyna jest w tym momencie od 2 miesięcy w Grecji 2000km stąd i tam studiuje, ja niestety tu w Polsce. Po tych 2 miesiącach jest strasznie, brakuje mi tego co miałem przez 3 lata, a świadomość tego, że nie będę miał tego , aż do czerwca przyszłego roku, paraliżuje mnie! Dzwonimy do siebie tak często jak to tylko możliwe, ale nie jest to w stanie zastąpić przytulenia, całusów i tego co w miłości jest najlepsze i najważniejsze, bliskości drugiej osoby. Piszę to, ponieważ chciałem was wszystkich, którzy tak kochają lub pragną tak kochać, prosić o pomoc. Chciałbym moją miłość odwiedzić na święta, lecz wiem, że nie starczy mi funduszy, gdyż mieszkając samemu , płacąc za studia jestem w stanie zebrać tylko 1/3 potrzebnej sumy. Na tą podróż będzie mi potrzebne 300 Euro z czego sam jestem w stanie uzbierać 100Euro. Chciałem was prosić o pomoc, nie o cała kwotę, bo to dużo pieniędzy, ale tylko o 1Euro tj. 4,5zł , jeśli się znajdzie 200 takich osób, a wierzę że tak…to święta uda się spędzić razem z moją ukochaną, a tak zeżre nas samotność!! Ja przynajmniej będę mógł spędzić święta z rodzicami, ale ona sama…na samą myśl serce mi się kraja, jeśli miałoby być właśnie tak…Wierzę jeszcze w ludzi i liczę na waszą pomoc, Jeśli ktoś chciałby ofiarować kawałek szczęścia i wspomóc 1Euro to proszę o kontakt na email miloscwgrecji@o2.pl Pozdrawiam

Gość buahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaha

Gość zostawiony
Szczerze wspolczuje,mnie tak kobieta zostawila,na poczatku dzwonila, pozniej coraz rzadziej, az przyszedl list,ale na dobre mi to wyszlo, trzymaj sie i walcz, pozdrawiam

Gość odbierz maila
1 euro zawsze mogę dać od tego nie zbiednieje, a dzięki temu uraduje jakaś duszyczkę, odbierz maila

Gość z czym do ludzi
hehe i myslisz ze ktos ci pomoze!!!!!!!!!ten swiat jest okrutny, ale probuj moze ci sie uda, haha...frajer

Gość no wlasnie...z czym do ludzi..

Gość raaaaaaaaaaaaaaaaany
jak można uwierzyć w takie brednie juz było tu wiele osób co próbowało wyłudzic kase, zmieniaja sie tylko historyjki - ludzie nie dajcie sie nabrac, jak chcecie komuś pomóc to dajcie na chore dzieci gdzie macie pewność ze to nie oszustwo.

Gość buahahahha
milosc jest zawsze taka sama, zmieniaja sie tylko twarze. Idz do dziwki, pewnie cie stac albo popros kolezanke z akademika. Jak odpowednio lzawo przedstawisz jej ta historyjke, to moze sie zlituje i pozwoli ci sobie ulzyc :]

Gość buahahahha
aha, gdzies czytalam taki tekst, ze u mezczyzny tesknota objawia sie obrzmieniem jader ;] mozesz sobie sam poradzic z ta tesknota. a jesli myslisz ze na nasz koszt bedziesz pukal panienke i zwiedzal grecje, to sie zawiedziesz ćmoku