Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

super_melodia

Kto jeszcze uzywa dezodorantów???????

Polecane posty

Odkąd nadeszła moda na antyperspiranty w zapomnienie odeszły zwykłe dezodoranty. Mniej skuteczne w hamowaniu potu ale chyba bardziej zdrowe?????? co na ten temat słyszeliscie? Antyperspirant czy dezodorant? Który wolicie i którego uzywacie?

Gość asiorekkk
dezodorantu używałam jak byłam małą dziewczynką,dziś to raczej przeżytek...używa ich moje babcia...

zdecydowanie antyperspirant , wygodniejszy , staram sie wybierać bezzapachowy żeby sie sie gryzł z zapachem perfum, z reguły mniejszy i omijaja mnie obłoki dymu z dezodorantu :p a i wole kulke niz sztyft .

Gość Siedząca w domu
Nie mam problemów z nadmiernym poceniem dlatego od okresu dojrzewania jestem wierna dezodorantom w sprayu, częstro je zmieniam, ostatnio miałam Lady Speed Stick, Nivea- temu jestem wierna od lat i ostatnio polubiłam Dove, antyperspirantów w pudrze czy kulce nie lubią ponieważ te płynne kleją się do skóry a pudrowe brudzą ubrania.

Gość łoooooo mammmo
nie nie...zadnych dezodorantów,dla mnie to też przeżytek... za duzo gazu,malo środka...dużo mniej skuteczne,chociaż jak kolezanka używała rexony na wakacjach w dezodorancie, to miała tak samo biało pod pachą jak ja po sztyfcie...

Również nie mam problemu z nadmiernym poceniem i dlatego z powodzeniem mogę używać dezodorantów. Preferuję C-thru każdy, oprócz niebieskiego.

Gość łoooooo mammmo
ja tez nie mam problemów z nadmiernym poceniem,ale jednak dezodorant nie daje mi uczucia świeżosi... nie uogólniajmy ze tylko osoby nadmiernie pocące sie używaja antyperspirantow-bo taki wniosek zaczyna sie wysuwac...

Gość przeciez rexona...
to tez antyperspirant tyle ze w spreyu

Gość łoooooo mammmo
masz racje...to tez antyperspirant... wiec wniosek jest taki ze dezodorantow nie uznaje wcale ;)