Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kodak_19

Romantyczna kolacja...Pomóżcie

Polecane posty

Gość Kodak_19

Planuje zrobić dla swojego chłopaka romantyczną kolacje. Beda świece, muzyka i oczywiscie jedzenie... Mam tylko problem z tym ostatnim. Zrezygnowalam ze spaghettii, bo to juz jest oklepane. Chciałam usmażyć jakieś mięso, podać z ryżem i surówką, ale tak szczerze mówiąc, to nie mam kasy na takie zakupy... Pomyślałam o filecie rybnym, ale nie mam pojęcia co do tego, bo ryż to chyba nie pasuje... Pomóżcie proszę! Potrzebuje jakiegoś niedrogiego i realnego pomysłu.

nalesniki z bananami :) pyyycha albo jak masz gofrownice to gofry po prostu :)

mam super przepis!!! niebo w gębie! Eskalopki potrzebne- dwa kotlety schabowe, troszke mąki, olej lub tłuszcz(najlepiej planta) vegeta białe wino- Sophia (ok 8 zł w biedronce) śmietanka słodk Kościan ryż Rozbita cienko kotlety otoczyć w mące (bez przypraw!!!).wrzucić na gorący tłuszcz, podpiec i i na upieczonej stronie przyprawić vegetą, i na następnej tak samo. podlać mięso białym winem- żeby sie nie przypaliło (tak jak wodą) gdy wyparuje wino wlać śmietanę. gdy ta zgęstnieje -danie gotowe!!! wyśmienite z ryżem i łatwe do przygotowania. POLECAM.