Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewna_ kobieta

dalam kilka dni na przemyslenie jemu! czy to dobrze?

Polecane posty

Gość pewna_ kobieta

dalam mu kilka dni na przemyslenie czy zalezy mu i postara sie czy to ma byc koniec. powiedzialam, ze jezeli juz nie chce tego kontynuowac to niech wcale sie do mnie juz nie odzywa. ma 3 dni. co zrobic jak sie nie odezwie w ciagu tych 3 dni?

Gość NoNieWiem
dac sobie spokój a co? najpierw dajesz mu ultimatim a pozniej bedziesz go molestowac swoja osoba jak sie nie odezwie?!

Gość pewna_ kobieta
chodzi mi o to: jak nie zwariowac jak on zamilknie i pogodzic sie z tym...

Gość NoNieWiem
po prostu zyc.. zajac sie soba i swoimi znajomymi, hobby.. duzo rzeczy mozesz robic zeby zapomniec. Albo znajdz sobie od razu innego faceta :)

Gość ja dałaaam
Ja dałam takie ultimatum i on sie nie odezwał. Odezwał sie po miesiącu... Odegrał sie na mnie

Gość pewna_kobieta
odezwal sie po miesiacu i co bylo dalej? powiedz cos wiecej prosze

oj takie tematy poruszacie,ze sie tu zaczynam udzielać!!! NIC to nie da!! sprawdziłam. niby przyszedł i było dobrze ale 5 dni! jak ktoś ma poryte to juz ma! w moim przypadku nie pomogło nic- ani rozmowy, ani kłótnie, płacz, separki i zerwanie. chciałam go nauczyć rozumu i nic z tego. charakteru nie zmienisz możesz jedynie skorygować drobne niedoskonałości.

Gość ja daaałam
Podejrzewam ze zrobił to specjalnie. Trzymał mnie przez miesiąc (zeby mi złośc opadła) i kiedy po miesiącu zadzwonił pilnie prosił o spotkanie i mówił cos o jakis problemach. Ja durna uległam i spotkałam sie, a ten jakby nigdy nic zachowywał sie.... Przeczekał burze. Wiem ze źle zrobiłam bo teraz on wie ze cokolwiek by nie zrobił to i tak ujdzie mu to. Nadal jestesmy razem