Miecz 944 Napisano 3 godziny temu Strajkujecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 944 Napisano 3 godziny temu Mam problem z pisaniem wyważonych postów. Tak łatwo kogoś odpalić. Chyba wszyscy tutaj jesteśmy łatwopalni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 408 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Mam problem z pisaniem wyważonych postów. Tak łatwo kogoś odpalić. Chyba wszyscy tutaj jesteśmy łatwopalni. Nie wszyscy, no ale większość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 427 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Mam problem z pisaniem wyważonych postów. Tak łatwo kogoś odpalić. Chyba wszyscy tutaj jesteśmy łatwopalni. Ja bym powiedziała, że postoczuli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 944 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: Ja bym powiedziała, że postoczuli. Wierzę w swoją doskonałość. Jeżeli ktoś nie wierzy to jest głupi i niegodny zainteresowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 944 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, xDxDxDxD napisał: Nie wszyscy, no ale większość. Większość o wszystkim decyduje. Takie są zasady demokracji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 944 Napisano 3 godziny temu Śląsk wczoraj strajkował. Media ograniczyły się tylko do krótkiej wzmianki. Zawsze uważałem, że życie celebrytów jest ciekawsze. Dla mnie polityka przestała mieć jakiekolwiek znaczenie. Niech rządzą lepsi. I tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 427 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Wierzę w swoją doskonałość. Jeżeli ktoś nie wierzy to jest głupi i niegodny zainteresowania Nie wierzy w swoją dokonałość czy Twoją? Jeśli doskonałość należy oznajmiać to troszkę kiepskawo oświadczy niej świadczy. Doskonałości, żeby nie było niedomówień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1737 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, murb napisał: (obrabiam pole) Ja stoję w kolejce po zasiłek, wczoraj za krótko stałam, pięknie przepier/doliłam cały dzień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 427 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Śląsk wczoraj strajkował. Media ograniczyły się tylko do krótkiej wzmianki. Zawsze uważałem, że życie celebrytów jest ciekawsze. Dla mnie polityka przestała mieć jakiekolwiek znaczenie. Niech rządzą lepsi. I tyle. Nie oglądam wiadomości a w moim internecie o tym nie piszą. Ale napisali, że jest nowy przewoźnik i bilet Wa-wa - Kraków kosztuje 9 zł. Dają kawę za darmo. Plus woda ale nie wiadomo czy z kranu. Aż się chce spróbować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 944 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: Nie wierzy w swoją dokonałość czy Twoją? Jeśli doskonałość należy oznajmiać to troszkę kiepskawo oświadczy niej świadczy. Doskonałości, żeby nie było niedomówień. W moją, do cholery! Ciąglę muszę o tym maluczkim przypominać! A wystarczy przecież raz napisać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 427 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Ja stoję w kolejce po zasiłek, wczoraj za krótko stałam, pięknie przepier/doliłam cały dzień. Skończyłam kawę i jestem w rozterce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 944 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Nie oglądam wiadomości a w moim internecie o tym nie piszą. Ale napisali, że jest nowy przewoźnik i bilet Wa-wa - Kraków kosztuje 9 zł. Dają kawę za darmo. Plus woda ale nie wiadomo czy z kranu. Aż się chce spróbować. Czesi weszli na nasz rynek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 427 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: W moją, do cholery! Ciąglę muszę o tym maluczkim przypominać! A wystarczy przecież raz napisać... Może użyj dużych liter. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 944 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Może użyj dużych liter. Pomoże? Jak myślisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1737 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, xDxDxDxD napisał: Nie wszyscy, no ale większość. Każdego można odpalić, niektórzy są tylko trudniej odpalarni i mniej oczywiste mają czułe punktu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 427 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Czesi weszli na nasz rynek. Próbują. Będą jeździć z prędkością pendolino za cenę 3 razy niższą. Pomijam te 9 złotych bo to pewnie tylko początek różnych składników przy zakupie biletu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 944 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: Skończyłam kawę i jestem w rozterce. Też w ten sposób buduję swoją przyszłość: a teraz co dalej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1737 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, murb napisał: Skończyłam kawę i jestem w rozterce. Też, wypiłam kawę, przymierzyłam spodnie które zamówiłam ale nie byłam pewna czy są ok i potrzebowałam opinii. Ciężko wyjść poza strefę komfortu. I powinnam chyba pracować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 427 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Pomoże? Jak myślisz? Ostatnio było do mnie pisane dużą ale bez pogrubienia. Może spróbuj podkreślić i pogrubić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 944 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Próbują. Będą jeździć z prędkością pendolino za cenę 3 razy niższą. Pomijam te 9 złotych bo to pewnie tylko początek różnych składników przy zakupie biletu. Normalne działanie marketingowe. My budujemy infrastrukturę, oni z niej korzystają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 427 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Też w ten sposób buduję swoją przyszłość: a teraz co dalej? Problem jest bardziej złożony bo wyczerpałam zapas kawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 427 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Normalne działanie marketingowe. My budujemy infrastrukturę, oni z niej korzystają. Chyba nie będą korzystali z infrastruktury za darmo. Ileś to musi kosztować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 944 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Ostatnio było do mnie pisane dużą ale bez pogrubienia. Może spróbuj podkreślić i pogrubić. To już takie działanie na siłę. Nie ma miejsca na swoje myśli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 944 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Problem jest bardziej złożony bo wyczerpałam zapas kawy. Dlatego mam nieograniczone zasoby herbaty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 427 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Też, wypiłam kawę, przymierzyłam spodnie które zamówiłam ale nie byłam pewna czy są ok i potrzebowałam opinii. Ciężko wyjść poza strefę komfortu. I powinnam chyba pracować. Posiedź, pooddychaj, zrób plan na najbliższą godzinę, umyj kubek. Spodnie są ok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 427 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Dlatego mam nieograniczone zasoby herbaty. Ja wiem co zrobić żeby mieć kawę. I to jest nawet kilka sposobów. Dokładnie - 3. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 944 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: Chyba nie będą korzystali z infrastruktury za darmo. Ileś to musi kosztować. Nie wiem jak działają umowy, ale cena biletu daje do myślenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 427 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Miecz napisał: To już takie działanie na siłę. Nie ma miejsca na swoje myśli. Myśli są własne. Kwestia wyboru określonego rodzaju przekazu. Specjalne okoliczności wymagają też specjalnych środków. Nie mówiąc już o treści. Ważna treść wymaga odpowiedniej oprawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 9 Napisano 3 godziny temu Doskonałość może błyszczeć zazwyczaj tylko na czyimś tle i okupione czyims kosztem, nigdy sama w sobie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach