Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

centurychild27

do poczytania

Polecane posty

znów los ze mnie zakpił choć tak się starałem znów smutne piosenki są mi potrzebne nie mam czym zagłuszyć myśli nie patrz mi w oczy nie chce byś widziała moje łzy brak mi już sił na dalszą walkę żegnam was,moi przyjaciele mi jiż nie pomożecie tym wierszem moi drodzy pożegnam sie z wami,juz wiecej nie pisze miło mi bylo pisac dla was i was poznac pozdrawiam wszystkich zegnajcie

Gość Jak to...
....żegnajcie :-0 Tak poprostu?? :-0 Zamilkłeś, cisza.... Czy coś sie stało :-0 :-(

Gość hop do góry
odświeżam...

Gość cenyurychild27
czesc kochani dawno mnie nie bylo ale wrocilem,na razie na krotko ale jestem,stesknilem sie za wami niedlugo zaczne znow pisac pozdrawiam wszystkich

Gość dobra raba
mam nadzieje , ze dzisiaj bedziesz mial dobry dzien !!!

Gość refleksyjna..
Witaj Century!! Jestem, co slychac? Co sie stalo ze zniknales? Wszystko w porzadku u Ciebie?

czesc refleksyjna juz jest ok,sorry ze sie dlugo nie odzywalem ale tak musialo byc jescze niewiele bede pisal ale juz niedlugo z powrotem zaczne wrzucac wiersze,a jak tam u ciebie? pozdrawiam

cze wszystkim i pozdrawiam przepraszam ze tak dlugo mnie nie było na forum,przesledzilem dzisiaj tak szybko co sie tutaj dzieje i nic ciekawego w sumie nie ma odpowiadajac na twoje pytanie co sie stało ze zniknąłem to po prostu powiem ze sie pogubiłem.pogubiłem sie w zyciu,niby tak to jest,wszystko w porzadku,jakos leci ale w człowieku cos siedzi co nie daje spokojnie spac,i w taki sposob musialem odpoczac,od wszystkiego,ale sie nie udalo,zaszyl bym sie gdzies w lesie,wykrzyczal to co we mnie siedzi,ale nie mam na razie mozliwosci,po za tym dostalem oferte wyjazdu do pracy za granice ale jej nie przyjalem,nie chcialem stracic tego co mam,choc czasem nysle ze lepiej by bylo wyjechac,zostac to wszystko.ale dla mnie nie jest o zadne wyjscie, a tak w ogole to potrzebuje z kims pogadac,nie rozmawialem szczerze od dawna,taka zwykla potrzeba wygadania sie komus,ale czy mozna komus zaufac,najlepszy do tego bylby barman ale juz nie ma dobrych barmanow a z lusterkiem mi sie nie chce muzyka w mej glowie gra jak natchniona serce placze rozkladam rece posrod chmur szybuje szukam istnienia sensu mowisz do mnie szeptem ciagle trzymasz mnie za reke w moim snie jestes zawsze blisko mnie jak ciebie kochac mam?

Gość refleksyjna..
Witaj Century, Co sie z Toba dzialo? Gdzie jestes? Ja juz jestem, czekam

duzo czasu minelo minelo lato i jesien, i zima nadeszla wiosna wszystko sie rodzi budzi do zycia tylko ja ciagle w wiecznym snie marze by sie obudzic by spojrzec znow w słonce poczuc wiatr na twarzy dotkanac twych rak twych wlosow twych ust

no i minął juz roczek od kiedy zaczalem pisac na forum choc jak widac malo kto tu zaglada,niedawno minal 1 listopada,jak zwykle zostalo powspominac tych co odeszli ,tych ktorych kochalismy i tych przede wszystkim ktorym moglismy zaufac pamietam o was moi przyjaciele

Gość pamietacie to ciekawe