Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

centurychild27

do poczytania

Polecane posty

Gość refleksyjna
nie wiem gdzie pracujesz, dlatego byylam przekonana ze jestes w domu. No nie kaz mi sie juz tyle tlumaczyc, lepiej powiedz gdzie pracujesz :-)

na forum nie napisze gdzie pracuje,pracuje wtrybie ciaglym na trzy zmiany,7 dni w tygodniu,musi ci wystarczyc tyle,moge powiedziec ze jest to firma panstwowa a w jakim sektorze ty pracujesz?:)

Gość refleksyjna
na forum nie napisze skarbie :-)

Gość refleksyjna
dobra :-)

Gość refleksyjna
po południu, dobrze?

Gość refleksyjna
tak

bo tak mysle ze jak jestem na nocce to mozemy pogadac przez jakis komunikator czy jak to sie tam nazywa,(laik jestem w tym temacie) powiedzmy jakies gg ewentualnie inny?:)

Gość refleksyjna
oczywiscie... bedziemy razem spedzac noce!

Gość refleksyjna
Dzien dobry 👄

Gość refleksyjna
po prostu jak juz bedziesz to daj znac :-) a jak samopoczucie dzisiaj?

Gość refleksyjna
jestem , jestem kochanie :)

czemu jestes niedostepna na gg? tak na dobry wieczór,cos co bylo pierwsze w mojej twórczości Krwe jest napojem bogów Ziemia ich pałacem Kosmos ich ogrodem A człowiek tylko zabawką

Ja od urodzenia splamiony krwia swoich braci zabitych w imie dobra pluje na krzyz który wbito mi w serce zabito mnie w imie dobra teraz dostałem dusze i ludzkie ciało bym działał w imię dobra lecz zyje dla ojca bedącym ojcem dla wszystkich mych braci aniołów i ja anioł ciemności przesyłam mu pokłon od wieków w imię zła

Opuscilas mnie samotny kolejny wieczór zostawilas mnie bym umierał w samotnosci w tobie nie bylo miłości we mnie tyle nienawiści jak mogłaś to zrobić jak mam teraz żyć krew dookoła krew z moich żył wróciłaś na chwilę i odeszłaś na zawsze

no coz zostalem sam wiec pisze dalej gwiazdy dzis spadly samotny ksiezyc przemyka po niebie .. liscie pożółkłe pospadały z drzew i drzewa nagie,bez swych okryć uciekają stąd .. miłośc nasza obdarta z uczuć płacze

witałaś mnie dotykiem swych zimnych rąk witałaś mnie pocałunkiem swych zimnych ust co rano, co wieczór brałaś mnie w ramiona szeptałaś do ucha te zimne słowa o miłości o nienawiści o przeszłości i przyszłości naszej a ja ci wierzyłem kochałem cię i nienawidziłem

sam płaczę umieram drzwi otwarte zostały zamknięte na klucz serce moje krwawi z wielu ran rozszarpane przez kryształ zostawiłaś mnie samego zamknełaś drzwi na klucz pozwoliłaś mi śnić wiecznie