Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka polka

dlaczego polscy faceci to takie betony

Polecane posty

Gość matka polka

-piliby tylko piwsko -nie potrafia dogodzic kobiecie -myslą tylko o sobie - pustaki patrza tylko na to żeby kobieta miała duże cyce, ładną dupe - nie dbaja o siebie .................i jeszce dużotego

Gość lilkaaaaaaaaa
- są brzydcy - brudasy - niezadbani - golą się co 3 dzień - hodują brzuchole piwne - bekają i pierdzą - śmierdzą w autobusie ha ha - śmierdzą im nogasy - i brudne fiutasy - i nie mają forsy - a jak mają to są skąpi do bólu i są burakami zazwyczaj - he he he

Gość są
niesszczerzy, zakłamani, i nie widzą nigdy swojej winy :[

Gość ggggggggg
i pierdza w kierunku pustych zdzir

Gość pierdziel
Tak.. puste zdziry to jest to ! Mozna przeruchac , spuscic sie na pysk, poklepac kutasem po gebie, a potem sie ubrac i wyjsc ... :)

Czy wiecie jakie jest najsmutniejsze zwierzątko na świecie ? Mężczyzna A wiecie czemu ?! Bo ma piersi bez mleka, ptaszka bez skrzydełek, jajka bez skorupek, no i worek bez pieniędzy. 80% kobiet już nie wychodzi za mąż, bo zrozumiało, że dla 60 gram kiełbasy nie opłaca się brać całego wieprza do domu!!!!!!!!!!!!!! :P

Gość pierdziel
jestes idiotka PrincetonGirl :) Milych samotnych wieczorow ;)

Gość kazda ma to na co zasluguje
:) 🌼 👄

Gość forumowicz z o2
tylko ciekawe dlaczego kazda marzy zeby wyjsc za takiego wieprza

Gość pierdziel
a w ogole to idzcie do lustra rapsztyle :)

Gość jassssssne
:D :D :D :D :D O niczym innym nie marzymy tylko żeby wyjść za buraka...buhahahahahaahahahhahaha, nie mogę!

Gość takie madre tutaj
a ryjka nie otworza tylko grzecznie obiadek podaja 🌼

Gość forumowicz z o2
to bylo do PrincetonGirl , ktora twierdzi ze 80 % ......

Gość forumowicz z o2
mysla , placza , pisza ze mezczyzni to betony a tylko marza o tym zeby je sponiewieral , nie rozumiem tego

No to ja mam chyba cholerne szczescie, bo moj jest w miare normalny. Poza tym nie spotkalam w zyciu takich pierdzieli o jakich piszecie. jestem szczesciara!!!:D

Hej nie uważam że każdy facet jest okropny ale niektórzy serio zachowują się na poziomie ssaków nienaczelnych. Mówię co wiem, bez zadnej ściemy. Sama się o tym przekonałam całkiem niedawno, bo przedwczoraj :-0 Jeżeli uraziłam któregoś \"mężczyznę\" to sorx

Gość aleeeeee
qrwa pi....dolicie jak potłuczone sfiksowałyście boście dawno fiuta w cipie nie miały

aleeeeee jest przykładem typowego prymitywnego facecika. TAk się wam wydaje ze jednyne czego nam trzeba towasze fiutki??? W dzisiejszych czsach juz nawet do prokreacji nie są potrzebne.

A czemu nie z paniami?? Panie tez są duzo milsze. Ładnie pachną i mają zadbane rece. A co do kawłaka plastiku czu ogórka to przynajmniej nie pyskuje i nie trzeba zbierać za nim brudnych gaci.

Ale wy glupie pindy jestescie! Fajnie tak generalizowac, prawda..? A polskie dziewczyny to wylacznie zjarane na solarium idiotki..? To bardzo krzywdzace i tak mnie zastanawia: czyzbym byla \"posiadaczka\" najlepszego polaka..?

Jest wielu normalnych facetow. Ale jak widze synka ktory sobie mysli \"co on to nie jest\" I jaki to on nie jest mocny, ile to on moze miec lasek itd to rzygac mi sie chce...

wystarczy banalny przykład. Ostatnio po spotkaniu z przyjaciółmi wracalam do domu. Zaczepił mnie jakiś koles w wieku mniej więcej 24 -25 lat złapał mnie w ramiona, nie chciał puscic. Zaczął mnie obsciskiwac i wymuszać pocałunek. W pobliżu przechodził mój kumpel i pogonił go, nawet nie wyobrazacie sobie jaka byłam przestraszona. Kolega mnie odprowadzil do domu bo widzial ze jestem zdenerwowana i boje sie sama wracac. Tak więc są faceci zwierzaki i są faceci ludzie :-0

No oczywiscie ze są rózni. Nie wiem jak inne dziewczyny na tym topiku ale ja troszke ironizuję. Mój facet na przykład jest prawie idealny.