Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka polka

dlaczego polscy faceci to takie betony

Polecane posty

łeeeee tak to już nie...wykorzystywanie kobiety jak najbardziej, ale za jej przyzwoleniem , natomiast przemoc i wymuszanie czegokolwiek nie wchodzi w rachubę (taki kodeks prawdziwego betona)

Gość traktujcie tak dalej facetów
wredne pindy to na starosc zostaną wam tylko zabawy wibratorem

Obrońcy rodzaju meskiego a może byscie tak zamaist atakowaniem kobiet, na babskim forum, zaczeli zajmować sie poprawieniem własnego wizerunku. Proponuje zacząć od siebie.

Gość olekkk.k
co mamy poprawiać concierge? to wam sie wydaje że facetom ciagle czegoś brakuje, szukacie dziury w całym, narzekacie, zrzędzicie jak stare ciotki czepiacie sie o byle co! Powinnyście byc raczej wdzięczne, że jeszcze z wami wytrzymujemy! Nikt nie jest doskonały, wy też laski! Jak macie lustra to spójrzcie, jakie z was ideały hehehehe! Same wiecie ile macie niedoskonałości :) a od faceta to wymagacie nie wiadomo czego

Gość a właśnie że tak
wy faceci nadajecie się tylko do wyruchania bo bo i niby do czego innego, zarobić na siebie potrafimy, zadbać też no to do czego wy nam potrzebmi chyba że tylko i wyłącznie do sexu chociaż to też nie reguła nie jedna kobitka dogodzi sobie lepiej niż jej facet

Gość olekkk.k
hehe zaraz któras powie, że samce są zbędne i trzeba ich naturalizować, a nieliczne ocalałe egzemplarze umieścić w zoo jako żywy dowód wyższości kobiet nad mężczyznami... hehe "Seksmisji" wam sie chyba zachciewa modliszki..

Gość zagadka..
Wiecie, dlaczego Pan Bóg wymyślił mężczyznę? Bo wibrator nie ma funkcji "koszenie trawnika" . ;)

Gość zagadka2
A wiecie, po co Pan Bóg wymyślił kobietę? Żeby służyła mężczyźnie! Więc nie poprawiaj tutaj dziecinko dzieła boskiego stworzenia.

Gość danuśka37
wiecie co ja lubię mężczyzn mój wogóle to jest szczupły, bo nielubię tęgich mam mnóstwo kolegów, uwielbiam z nimi rozmawiać, kobiety lubia tylko plotki, a mężczyżni konkrety. Są super

Gość macie to
na co zasługujecie!!!! a i za to chociaż dziekowac wstretne babsztyle, ktora mam ukarac? :P no offence oczywiscie 🌻

Gość A ja tam lubie facetow i basta

Gość Facett..
Dzięki za wyrazy sympatii. Nareszcie ktoś nas broni przed zgrają sfrustrowanych feministek, które dawno nie miały chłopa i na rozum im sie rzuciło :(

Boshe ale tu się dyskusja wytworzyła :) Ja też lubie facetów. Nie trawię tylko tych którzy nie mają za grosz szacunku do drugiej osoby i uważają że kobieta ma być im całkowicie podporządkowana nie mająca swojego zdania w żadnej kwestii. Szczerze mówiąć świat byłby nienormalny gdyby istniały same kobiałki :P

Tacy faceci jak wymienilas autorko to chyba juz pomarli.Bo ja jakos na szczescie nie spotykam takowych.

Gość hahahahaaaaaaaa racja

Gość nic tylko stwierdzić
że "faceci" ,którzy sie tutaj wpisuja potwierdzają pierwszy i drugi wpis. Mam cichą nadzieję,że to jeden i ten sam ćwok robi za pięciu.

Gość dobre betony buahha

Gość Magduska
hej matka polka- pewnie obracasz sie w takim towarzystwie ja mam zupelnie inne doswiadczenia i zdanie o polskich panach. pozdrawiam i zycze lepszego doboru towarzystwa.

Gość kasia z opalenicy
:(