Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nabuzowany

Smak spermy

Polecane posty

Gość zuzia mala
bo po osiemdziesiadzce kazda sperma jest slodziutka !!!

Gość ja wiem o co chodzi
Przed osiemdziesiątką też bywa ;)

Gość Tanka
zawsze można wziąć w ostatnim momencie głęboko do gardła, a połykanie, podobnie jak anal, to najlepszy sposób aby upolować faceta na zawsze. Niełatwo odejdzie

Gość PRZEZORNY ZAWSZE UBEZPIECZONY
przy finale zawsze ją trzymam rękoma za tył głowy !!! :classic_cool: i tryskam głęboko w gardło !!!! :classic_cool: laska nie ma szans na unik !!!!! :classic_cool: łaski nie robi tylko loda a jego się łyka !!!!! :classic_cool: :D

Gość rozciągnięta_rozklapiocha
Tia... dławienie się, wytrzeszcz oczu, łykanie spermy... to wszystko elementy dominacji nad mężczyzną. Oczywiście po to, aby swoją dominację zaakcentować, pierzesz mu skarpety, gacie, podajesz obiad pod nos i liżesz odbyt. No jesteś prawdziwą dominą... Aaaaa

Fenomenalne, prać gacie, gotować obiad itd. w wam raz na to forum. Ale ktoś z taką ksywą do tego sprowadza swoje życie. Tą włąsnie ksywą, bo ona najlepiej świadczy jak sie sama szanuje. Ja sama bym sie tak nie nazwała, a temu, kto mnie taknazwał obiłabym pysk. Nie skarbie, nie dławię się, nie mam wytrzeszczu oczu. Przy odrobinie praktyki robi się to zupełnie na luzie. Połykam główkę i mając go w gardle łykam spermę, a wytrzeszcz oczu ma facet. I nie zapomni tego do konca życia, robiąc wszystko co mu każe aby to powtórzyć. Ale jak się leży na wyrze jak kloc, i ma tak jak w tym nicku - to nic dziwnego że facet zagania do garkuchni.

Gość Mily18
Tanka wspolczuje ci jesli uwazasz ze facetowi tylko na dobrym seksie zalezy, i to wystarczy aby go przy sobiie na dlugo zatrzymac...

Gość rozciągnięta_rozklapiocha
Skoro potrafisz zrobić misterium z tego, że facet wali cię w migdały, łykasz jego spermę, gdzieś widziałam twoje wypowiedzi o szczytowaniu gdy on, wpycha ci całe łapy (orgazm przy każdym palcu), to gratuluję. I oczywiście, podczas tego wszystkiego, facet wytrzeszcza oczy z podziwu nad twoim intelektem, niezależnością i subtelnym wdziękiem. Aaaaa. Jeśli chodzi o mój nick, to wybacz, ale twoje poczucie humoru i ogromny dystans do własnej osoby, jaki tu zaprezentowałaś, zniechęcają mnie do tłumaczenia ci, dlaczego taki, a nie inny.

Gość zboczona starucha
Nie wiem o co się kłócicie. Przecież każdy robi tak jak lubi i nie ma przymusu. A ta gadka o dominacji i poniżaniu to mnie śmieszy. Bo jak może mnie poniżać coś co lubię i robię z własnej inicjatywy w dodatku z własnym mężem. Sama eksperymentuję na mężu technikę głębokiego gardła i myślę że coraz lepiej mi idzie bo ja nigdy nie miewam odruchów wymiotnych (nawet po alkoholu) a strasznie mnie to kręci. A co do tego czy dobry seks zatrzyma faceta - no na pewno nie jest jedynym warunkiem ale jest ważny. No bo co z tego że facet bierze za żonę bardzo porządną dziewczynę, jest ślepo zakochany, a po kilku latach budzi się i płacze tu na forum, że musi szukać kochanki bo żona jest jak kłoda. Kiedyś dowiedziałam się przypadkiem, że mojego męża namawiał kuzyn żeby skorzystał z płatnej panienki (bo za grosze loda robi). Mąż odpowiedział że on za dobry seks nigdy nie płacił i nie musi płacić.

Gość Mily18
bo ta dyskusja jest troche smieszna, kazdy robi jak chce, co do tego co powiedzialas to moze rzseczywiscie dobry seks troche sie liczy:p zobacze po paru latach malzenstwa:D

Gość ssacz
ja jestem chłopakiem i zawsze bije konia a puzniej spuszczam sie do buzi i powiem szczeże że to dobre słone i pyszne naprawde sprubójcie jest smaczne serio

Gość PaTrYśŚśŚśKaAaAa
hm ... ja też kocham się z moim chłopakiem po francusku i nie widzę problemu żeby nie połykać jego spermy :) powiem nawet , że lubie ten słonawy smak :> to jest bardziej podniecające dla chłopaka jak dziewczyna połyka jego sperme. ja nie mam żadnych oporów przed połykaniem spermy mojego ukochanego :) zobaczysz twoja partnerka tez się kiedyś przełamię :) ja bynajmniej juz za pierwszym razem nie miałam oporów :) Życze powodzenia :)

Gość ssacz
uwielbiam sperme jestem chłopakiem i mam14 lat mógłbym tego wupic tony mmmmm pycha serio dobre słone

Gość Sexowna
mmm ja uwielbiam sperme mojego kochanego Krzysia heh jak 2 ludzi sie naprawde kocha to robia wiele rzeczy :) i widocznie twoja dziewczyna potrzebuje czasu ale dobrze zrobisz jak jej powiesz o swoich fantazjach :) zycze powodzenia i smacznego dla twojej dziewczyny ;)

Gość ściągnięte z innego topiku
Dziewczyna z chłopakiem wpadli do pubu na parę drinków. Siedzą, dobrze się bawią, i nagle kobieta zaczyna mówić o nowym drinku. Im więcej o nim mówi, tym bardziej się podnieca i w końcu namawia chłopaka, aby go skosztował. Chłopak się zgadza i pozwala, by zamówiła mu tego drinka. Barman podaje drinka i umieszcza na stole następujące składniki: solniczkę, kieliszek śmietankowego likieru Baileys oraz kieliszek soku z limonki. Chłopak patrzy na składniki z głupią miną, więc dziewczyna mu tłumaczy: "Po pierwsze, sypiesz trochę soli na język, po drugie - wypijasz kieliszek Baileya i trzymasz w ustach, a następnie zapijasz wszystko sokiem z limonki. "Chłopak,pragnąc zadowolić dziewczynę, robi to, co mu kazała. Sypie sól na język - słone, ale OK. Dalej idzie likier - gładki, aromatyczny, bardzo przyjemny... Wporzo! W końcu bierze kieliszek z limonką... W pierwszej sekundzie uderza go w podniebienie ostry smak soku z limonki, w drugiej sekundzie Baileys się zwarza, w trzeciej słono-zwarzono-gorzki smak paraliżuje jego przełyk. To wywołuje, oczywiście, odruch wymiotny, ale nie chcąc sprawić dziewczynie przykrości, przełyka z trudem. Kiedy udaje mu się opanować, obraca się do dziewczyny. Ta usmiecha się szczerze i szeroko: "I jak ci smakowało? Ten drink ma nazwę "Zemsta za Loda''.

Ja się przyznam że bardzo lubię smak mojego faceta :P Wczoraj właśnie rozszyfrowałam do czego najbardziej ten smak jest podobny, a jest on słodki :> Pamiętacie te cukierkowe bransoletki, zegarki i naszyjniki na gumkach? Takie z pudrowych cukierków? Właśnie taki, tylko że znacznie słabszy smak ma nasienie mojego Misiaczka. Btw. Tych cukierków tez możecie użyć w zabawie. Załóżcie je niczym podwiązkę i pozwólcie facetowi na to, zeby je powoli zjadał :)

Gość nudlee
te branzoletki to chyba przeterminowane jadłaś...

Gość ciekawa ola
najgorsze jest to ze sperma jest taka cieplaaaaa. fuuujjj nigdy nie polknelam tylko raz sprobowalam jak facet spuscil mi si ena brzuch to wzielam na palec i polizalam .. ohydaaa napewno nigdy nie przyjechalabym calej spermy do buzi a o polykaniu to mowy nie ma.. chetnie bym to zrobila zeby zadowolic chlopaka ale wtedy bym sie nadzwyczajniej w swiecie pożygała.. to dopiero by bylo dla niego przykre

Gość Jest dla Was roznica...
...czy polykacie bezposrednio czy po dojsciu w cipce lub tylku?

Do Nudlee: Wiesz...nie jadam przeterminowanych bransoletek... nic nie poradzę że on tak smakuje :) Ja tam się z tego cieszę. Co do połykania...jeszcze tego nie zrobiłam...ale mam zamiar... Nie wiem czy zwymiotuję po tym czy nie, to się okaże w trakcie. Mam nadzieję że jednak wszystko pójdzie dobrze. Na razie się tym nie martwię i nie wymyślam najgorszych scenariuszy. Mam wspaniałego mężczyznę i chcę żeby on tez był zadowolony, chociaż on bardziej dba o mnie i o to żeby mi było dobrze niż o siebie. W każdym bądź razie ja jestem otwarta na nowe propozycje zabawy i on się z tego bardzo cieszy. I co najważniejsze, nie naciska mnie jeśli czegoś nie chcę zrobić :)

Gość sam jesteś dziwny

Gość by Egon
Moja żonka nie chce połykać - nawet na loda cięzko ją namowić... Kiedyś lody lubiła potem eręcz sama nadstawiała się do minety - teraz ... Niestety :( Nie wiem dlaczego - a próby przekonania jej kończą sie kłutnią i okresowym ochłodzeniem stosunków...

Gość Gosciuuuuuu
może ci wali spod kutacha???

Oczywiście, że higiena to podstawa takich zabaw.. dieta też wpływa na smak... a kobieta jak naprawdę kocha to bez obrzydzenia potrafi zrobić z połykiem.. a dla faceta jest to rajskie.. sam lubię sobie łyknąć jak się masturbuję i jest to coś fajnego, ale też trzeba akceptować siebie.. a nie szukać porady i pocieszenia na forum

Gość sexter
witam moze nie jestem w temacie ale moja laska jak mi robi loda to robi to delikatnie i z finalem w ustach i bardzo to lubi chociaz chodze tez na dziwki i jak dobrze zaplace to mam tosamo a co do spuszczania sie w tylek to jak jest jakas chetna to piszcie z checiom was zaspokoje suczki lubie jak panna ma rozjebanom cipke tak bardzo ze reka nawet wchodzi pa...!

Gość kobieteczka
Męskie nasienie - zamykam oczy, zatykam nos, uśmiecham się ładnie i jakoś daję radę... Szczerze mówiąc wole swój własny smak i zapach, nie wydają mi się aż tak odstręczającę w porównaniu do spermy. Jednak zadowolenie mężczyzny z odczuwanej przyjemności pozwala mi przezwyciężyć niechęć - dzielna jestem poprostu ;P

lubię ten zapach i smak, tak samo jak i mój własny. nic na siłę i najlepiej widzieć i nie zamykać oczu.

Gość olga1989
Ja tam nie mam problemu z pokykaniem lubie jak moj bułek konczy mi w buzi!! mniam!!!!ja sama nalegam na takie rzeczy a on mi sie odwziecza w naturze!!! tylko nie nie lubie jak mi sie spuci w oko z bliska bo to strasznie boli !!! Bułek nie lubi sie calowac po lodzie...niewiem dlaczego Ja go bardzo kocham i tak zostanie ja dla niego zrobie wszystko!!

nie porownujcie smaku kobiety ze smakiem spermy! Zapach spermy kojarzy mi się z tzn.odchodami, czyli \"resztkami\" wydalanymi po porodzie; bardzo surowiczny i ziemisty zapach.. Ktoraś pani rodząca ma może podobne skojarzenia? Od tego czasu..blee