Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nabuzowany

Smak spermy

Polecane posty

Gość płateczka
sperma mojego faceta ma taki piekący smak xD prawie zawsze połykam:) mojemu sprawia to wielka podniete ;D

Gość naked babe
sperma mojego mężczyzny też ma taki piekący smak...na pewno nie jest słony ale właśnie lekko piekący...lubię ją:)

Gość napletek
..tak jak po minetce się ostro całujemy tak po lodzie partnerka dzieli się ze mną zawartością swych ust........wspaniałe uczucie,,,,,,,, kto tego nie doświadczył niechaj nie zabiera głosu na ten temat

Gość Duśta
według nie nie jest to takie straszne!! naprawde!! sama połykam i nie brzydzi mnie to. połknęłam nawet kiedy pierwszy raz robiłam to ustami... Jest to jednak kwestia pogladow i przyzwyczajen, dlatego nie nalezy nikogo do niczego zmuszac

Gość gregggggg
sranie w banie jedząc ananasy smak może sie zmienić owszem ale po paru dniach spermatofory czyli płyny nasienne są wytwarzane z opuznieniem kilkudniowym więc nie ma mozliwosci by po godzinie od spozycia ananasow zmienil się smak nasienia.po zjedzeniu ananasów trzeba odczekać parę dni by płyn nasienny został wytworzony i w małej mierze nabrał inny smak co spowodowało spożycie owocow. jesli myslicie moje panie ze po zjedzeniu 2 kilo krówek,ananasa bądź kilograma mandarynek smak się zmieni to jesteście w błędzie.

Gość Moj Andrzej to Anakonda
Ja sam pije swoja spermę a spieram się ze swoją dziewczyną kto ma to sobie zjeść;) bo ona to lubi i całuje mojego Andrzejka chętnie choć sperma ma dziwny smak ale to kwestia przyzwyczajenia więc już jest nawet niezła ma dużo białka i witamin jak by były takie Eliksiry wiecznego życia to by drogo kosztowały naprawdę dla kulturystów to proteiny namber 1! :)O\\ pozdro i namawiam do seksu oralnego ja cipkę też lubię polizać mmm... chociaż czasem śmierdzi cebulą albo rybą? a najgorsze jak dziewczyny sikacie cały dzień a na wieczór wali jakimś kwasem he he .lubię jeszcze bić laski penisem ;> ps ciekawe co odpiszą ta to..?

Gość Maxima21
Witajcie Ja nie rozumiem oburzenia, bo jak kobieta nie chce połykac to niech nie połyka i tyle a facet jak kocha powinien zaakceptowac....badz odejsc ale nie zdradzac. Ja osobiscie polykam bo to uwielbiam.Naprawde jak któraś nie próbowała to przynajmniej zalecam raz w zyciu spróbowac. Mój facet na poczatku palił i zachwycona nie byłam ale teraz od 1,5 roku nie pali i jestem zadowolona ze smaku jego spermy:) Naprawdę to zalezy od podejścia, jeżeli podchodzi się do sexu jak do zabawy a nie na mega powaznie to czasami wychodzi to spontanicznie i się nawet o tym nie mysli. Np wczoraj dla własnej przyjemnosci sciagnełam spodnie Ukochanemu wlozyłam go sobie do ust i robiłam mu dobrze az skonczył w moich ustach i było booooskkoooo:) Mówię serio i nawet niczego w zamian nie oczekiwałam:) Ale wiem ze on jak robi mi dobrze to ja po prostu odlatuje , datego warto czasami spróbowac:) Pozdrawiam wszystkich czytelników:)

Gość spermen
ja bardzo swoja lubie jest pyszna

Gość spermen
ja bardzo swoja lubie jest pyszna

Gość kundycki zbys
moja dziewczyna lyka sperne i mowi ze snakuje jak zsiadle mleko. ale kocha mnie na tyle ze lyka ja na kilka sposobow. czasem bulgocze sobie nia w gardelku a czasami rozsmarowywuje mi ja na odbycie i wtedy zlizuje.. moja laska jest z trojmiasta moze dlatego tak robi. kocham cie jolu

Gość Nie sweet i nie pink
Ja tez nie rozumiem niektórych kobiet że to ochydne itp... Jak pierwszy raz połknęlam no to wiadomo... nowy i ostry smak, powiedzmy szczerze, nie truskawkowy... I może było jakieś małe fuj czy coś ale teraz mi to sprawia wielką przyjemność i smak wcale mi nie przeszkadza, czasem nawet jest bardzo dobra. Jeszcze sie nie zdażyło żeby mój Miś skończył poza mną :D I teraz uwaga powiem ile mam lat... Wszystkie niewyżyte kobiety po 30 przygotować paluszki z tekstami typu "Dzieci do książęk!!, Tak sie rodzi prostytucja!!" ale powiem wam tylko tyle że to właśnie Wy drogie panie z tekstami: "Sperma jest ochudna... fuuuj... poniżenie dla kobiety" pokazujecie jak bardzo mało dojrzałe jesteście... Uwaga... teraz cisza... Mam 16 lat i kocham mojego chłopaka. A inni faceci mogą tylko mu zazdrościć...

Gość Nie sweet i nie pink
No i zajebiście :D

Gość raczej epifity są tu badziej
polecane

Gość matthew_26
Hej, Z moja dziewczyną uwielbiamy bawić się moją spermą. Najpierw szczytuje w jej ustach a potem ona przelewa moja spermę do moich ust i całujemy się. To wspaniale uczucie i niesamowicie podniecające - polecam.

Gość pola 24 lata
w takim razie zazdroszczę! mój facet nie lubi swojej spermy i nawet nie chce się całować jak ja już dawno połknęłam

A ja połknełam 2 razy spermę mojego męża, nie smakowała mi w ogóle, pierwszy raz sama to zrobiłam drugi raz po jego prośbie. Była gęsta, ciepła, śmierdzaca a smaku na szczęście nie pamiętam. Teraz mam kochanka i on chce żebym to zrobiła, pomimo wielu róznych złych opinii o połykaniu mam wielką na to ochotę!!!! Jutro zapewne to zrobię:)

No i zrobiłam to, mój kochanek był w siódmym niebie a mi się to spodobało!!!! Jego sperma w porównaniu ze spermą mojego byłego męża była super!!! Zupełnie inna konsystencja i bez zapachu, od spermy meża odrzucało mnie nawet kiedy miałam ją na brzuchu - to było ohydne a teraz z moim kochankeim mogę ją połykać za każdym razem!!!!

No i zapomiałam dodać że najlepsze było to że nawet jak miałam spermę na ustach to on mnie całował, nie miał przed tym oporów!!! Uwielbiam go!!!

No i zrobiłam to, mój kochanek był w siódmym niebie a mi się to spodobało!!!! Jego sperma w porównaniu ze spermą mojego byłego męża była super!!! Zupełnie inna konsystencja i bez zapachu, od spermy meża odrzucało mnie nawet kiedy miałam ją na brzuchu - to było ohydne a teraz z moim kochankeim mogę ją połykać za każdym razem!!!!

Gość mamamasidoasd
nie ma co się kłócić o to czy ktoś lubi czy nie;) tak samo jak ktoś lubi czarninę na słodko a inni na kwaśno więc smak spermy także będzie każdemu inaczej odpowiadał. proste ja ogólnie u jednego partnera zauważyłam różne smaki...jedne jajka a wiele możliwości

Gość rafcyk
moja dziewczyna dopiero za 2 razem połknęła i nie była za bardzo zadowolona. podczas następnego razu tez sie zdecydowała i było już dużo lepiej. teraz od 2 lat jak mi robi laskę to prawie zawsze jest z połykiem. jak nie połyka to spuszczam jej sie na biust:)

Gość wojtuś11
przeczytałem wasze opisy nasienia i mnie bardzo zainteresowało jak ona smakuję.... spuściłem się na rączki i to zlizałem, a teraz mi smutno o mleczko :( siusiak też wygląda na smutnego :(

Gość dziewice gatunek wymierajacy
sperma jest trujaca!!! zawiera jad trupi i w wiekszych ilosciach moze zabic!!! oto jeden z jej skladnikow: http://pl.wikipedia.org/wiki/Kadaweryna Ma postać oleistej cieczy bez wyraźnej barwy. Należy do tzw. trupich jadów, ma silny odrażający zapach i jest szkodliwa dla zdrowia. jak ktos jeszcze ma ochote polykac to krzyzyk na droge:P

Gość pani mis
powiem wam ze smak spermy zalezy od roznych tak czynnikow jak koles pije jest slona jak koles pali jest gorzka jak je ananasy i grjfruty podchodzi pod slodka ale jak nie pali i nie pije i dobrze sie odzywia to jest w sam raz i nie trzeba nic dodawac i nic odejmowac i mi to jakos nie przeszkadza ze sie spusci mi do buzi raczej nie wyobrazilabym sobie zeby tego nie zrobil....

Gość mmmm... jestem chlopczykiem
troche sie boje widoku sperny na real ale w filmach wyglada fajnie :D

Gość mateusz...
ja sie spuscilem mojej dziewczynie do buzi ale dopiero po konsultacjach z nią i rozmowie czy by chciala, no i sie zgodzila. ale za pierwszym razem szybko wypluła na ziemie. potem nawpierdalałem sie owoców, to nastepnym razem połknela a teraz zawsze bierze z połykiem. jest super. do cipki też sie lubie spuszczać

Gość olo44
gejem nie jestem, ale raz w miesiącu obciągam koledze, żeby spuścił mi się do buzi, bo to zdrowe

Gość Morton
Ludzie bądźmy szczerzy...jeżeli dziewczyna lubi to wypije.Lecz jeżeli nie lubi to chłopak powinien to uszanować i nie zmuszać jej do czegoś czego ona niechce,nie lubi... Czy sex z przymusem wypicia spermy będzie przyjemny? Raczej dla jednej ze stron uprawiających sex...i to raczej dla chłopaka.ale dziewczyna poczuje się nie dobrze...tzn. Potraktujemy ja tak jakby jak dziwkę...bo ją zmusimy do tego czego niechce.nie kierójmy się nasza potrzeba lecz przyjemnością wypływającą z sexu dla obojga... Takie jest moje zdanie...sex musi być przyjemny dla obojga a nie dla jednej strony...a sex może być przyjemny i bez picia spermy...