Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nabuzowany

Smak spermy

Polecane posty

Gość oralusia
Znamy, znamy. A do wszystkich-żeby nie czuć brzydkiego zapachu, nigdy nie biorę wytrysku na ciało, zawsze do buzi i do połknięcia. Żeby nie piekło w gardło i żeby poprawić smak spermy, popijam po wyssaniu wszystkiego sokiem.

Gość głebokiegardlo
te ananasy to on ma jeść a nie ty :)) 2 tygodnie wcześniej powinno wystarczyć.

Gość such222
Bardzo lubie sperme,nie jestem gejem ale lubie czasami uciec od kobiet i zabawić się z facetem a nawet z kilkoma na raz.

Gość jajkoo6
Po-je-ba-ny, te-mat... Po-ju-ma-ny* Co was?? Co to za temat wogule?? Mi się wydaje że to sprawa prywatna, i/lub problem... A ten koleś co rozpoczął temat, to zamiast się pytać, niech sam spróbuje... (LEŃ POSRANY !!) (Błędy ortograficzne jeśli jakieś są, to specjalnie...) :D

Gość Ona_qwerty
Temat jak każdy inny. Ale zgadzam się, że facet też powinien spróbować swoją spermę zanim zacznie narzekać ze laska nie chce mieć tego w ustach. Ja długo nie mogłam połykać, bo mi nie smakowała, ale w końcu raz drugi trzeci i poszło. Ale mój facet też czasem spija swoją spermę, albo jak mi się spuści to się od razu całujemy (ale to rzadziej, bo jednak nie mogę mieć tego długo w ustach). Ale ciesze się bo wiem ze sprawiam mu wielką radośc i on to docenia :)

Gość studenciara
Lubię facetowi robić dobrze i czasami też połykam, mimo, że nie smakuje mi to ;p Ale gdy widzę wtedy tą rozkosz na twarzy faceta... ah- aż mnie to kręci ;] Ale wolę komuś robić dobrze niż, żeby mną się ktoś bawił, bardziej mnie to podnieca.

Gość MokraMysia
Osobiscie mialam wielu partnerow, ktorych rozpieszczalalam "robieniem loda" choc nie lubie tego okreslenia. Zawsze biore z polykiem bo uwielbiam patrzec na reakcje partnera ktore daja mi to zrozumienia ze robie cos co jest dla niego kwintesencja seksu oralnego.

Gość Połykacz
Ja od łykania przytyłem 25 kilo w 2 miesiące. Po za tym często mam sraczkę i rozwolnienie

Gość wiriatka
ja tam lubie polukac podnieca mnie to bardzo, wklda mi kutaska to dupy a gdy dochdodzi wycoaga i mi do buzi, smczne to jest kocham to

o matko moja.... wariatka, ty to naprawde jestes wariatka! Ja tez sie wypowiem co do spermy. Nie lubie jej smaku. Obrzydliwa jest. Moze sie spuscic wszedzie, byle nie czuc smaku.

Gość gościuuuuuu
Postanowiłem, że spróbuję jak smakuje moja własna sperma. W tym celu kupię sobie prezerwatywy i spuszczę się do jednej z nich a potem połknę jej zawartość, z tym że wczesniej potrzymam ją trochę w ustach. Zobaczymy jaki jest jej smak.

Gość ktoś__
Gościu, odważny jesteś! I jak smakowała Twoja sperma???

Gość gościuuuuu
Jutro będę próbował swojej spermy. Mam nadzieję, że mnie nie zemdli... A swoją drogą ciekawe czy mógłbym połknąć czyjąś spermę? Pewnie tak...bo czemu by nie? To się wiąże z obicąganiem fiuta dla drugiego faceta ale mam tego świadomość.

Gość ktoś___
Wiesz, to normalna sprawa, że chcesz poznać jak sam smakujesz, przecież sperma to także Twoja wydzielina, warto poznać jej smak.

Gość gościuuuuu
Słyszałem, że smak spermy może zależeć od diety danej osoby, ciekawe czy to prawda. Ja nie palę wiec moja sperma będzie miała, mam nadzieję, trochę lepszy smak. Swoją drogą to na pewno jest inaczej jak sperma wlewa się bezpośrednio z penisa do buzi a inaczej jest jak się ją skądś spija.

Gość gościuuuu
Już się nie mogę doczekać jak ją posmakuję...

Gość ktoś____
To dasz znać jak już będziesz po tym eksperymencie:) Jestem ciekaw Twojej opinii na ten temat.

Gość serniczek
Czy temat dociągnie do swych piątych urodzin ? :D

Gość pixxy
a ja kocham swojego faceta ,a jak jest miłośc to wszystko moim zdaniem powinno smakować , bo mi smakuje... i to BAAARDZO ;) Dla niego zrobiłabym wszystko a lód z połykiem jest przyjemny i dla niego i tym bardziej dla mnie , więc powiem ci że nie rozumiem twojej laski.... byc moze nie kocha cie tak bardzo. Mialam wczesniej faceta którego myslałam ze kocham ale nie nawidziłam mu robic loda a co dopiero z połykiem .... bleeee , dlatego zdałam sobie sprawe ze kurde chyba cos jest nie tak , albo ze mną albo z nim , A le jak poznałam mojego ukochanego wszystko stało sie inne , jakbym narodziła sie na nowo..... z nim uwielbiam robic wszystko , az czasami siebie nie poznawałam hi hi Wiec możliwe że to zalezy wlasnie od tego , jadynie co musisz zrobic to szczerze z nia pogadać i ..... głowa do góry ;) może po prostu sie boi , czasami tez tak jest albo .... wstydzi . Rozmowa jest zawsze najlepszym rozwiazaniem

Gość serniczek
Miłość góry przenosi i ułatwia połykanie nasienia :P Piękne Twoje wyznanie, az zapuszczę sobie jakis film o miłości z Veronicą Rayne :)

Gość gościuuuu
Kurcze, mało co, a już bym posmakował swojej spermy. Zrobiłem tak, jak planowałem, spuściłem się do prezerwatywy ale mialem opory i nie wylałem jej zawartości sobie do buzi. Muszę spróbować jeszcze raz.

Gość serniczek
gościuuuu to nie misja na Marsa przecież :/...bądź twardy jak Roman Bratny :D

Gość gościuuuuu
Tak, wiem że to nic wielkiego ale mi zawsze jak już się spuszczę to mi przechodzi ochota na łykanie spermy. A powiedz Serniczek jak dla Ciebie smakowała sperma??

Gość gościuuuuu
Swoją drogą dzięki za wsparcie Serniczek:) Będzie mi teraz łątwiej się przełamać gdy będę następny raz miał okazję połknąć spermę

Gość MichałekQ
pomyslałem sobie co by było gdyby moja partnerka prosiła żeby wypić jej soki z cipki , chyba bym ją wyśmiał :D

Gość serniczek
Gościuuu Nie jestem spermopijem :D Co innego jak chodzi o wychłeptanie dziewczynie soków z cipki...:P wtedy jestem całym sercem `za` Mam takie wspomnienie związane z jedną z moich ex :( razu pewnego obdarzyła mnie oralną pieszczotą połykając ładunek spermy, po czym dałem jej całusa i zostałem osnieżkowany. W tle Phil Collins śpiewał `In the air tonight` :( Wspomnienia chwil namiętnych pozostają by ranić...Tyle ode mnie :)

Gość gościuuuuu
Jak to zostałeś ośnieżkowany?