Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nabuzowany

Smak spermy

Polecane posty

Gość gościuuuuu
Już kupiłem prezerwatywy bananowe:) Jak będę łykał spermę to będzie jeszcze ciepła bo świeżo wydobyta:D

Gość tomcat
gościuuuuu - rozumiem doskonale Twój dylemat. Ja również chciałem połknąć swoją spermę (np. wziąć ją z ust dziewczyny po lodziku) ale jak już dojdę, to ochota momentalnie mi przechodzi.

Gość tadi
ja mam to samo jak jestem nakręcony a często się onanizuję to mam smaczek spróbować swojej spermy.Ale jak się spuszczę to mnie odrzuca nie mogę jej spróbować normalnie przechodzi mi ochota.Myślałem że tylko ja tak mam.Nie znalazłem jeszcze dziewczyny co by chętnie spiła moją spermę ale nie dziwie się skoro sam mam opory

Gość gościuuuuuu
Widzę, że nie tylko ja miałem taki pomysł, żeby spróbować swojej spermy. Mam nadzieję, że sie w końcu przełamię i jej spróbuję, wtedy na pewno napiszę jakie były moje wrażenia na tym forum. Swoją drogą w prezerwatywach ten zbiorniczek na spermę jest śmiesznie mały i mieści się w nim tylko jakaś część spermy.

A ja juz dawno spróbowałem swojej spermy i powiem tak... wiadomo ze nie smakuje jak wanilia ale spokojnie da sie połknąć. Najgorsze jest w tym wszystkim, ze troche drapie, szczypie w gardło ale sam smak jest akceptowalny. I mówi wam to facet, który juz nie raz połknął swój cały wytrysk. Nie za czesto ma to miejsce ale zdarza sie czasem połknąc sperme albo przynajmniej oblizac palec mokry od nasienia. Gdybym był kobietą połykałbym sperme swojego faceta bez problemu.Nie wiem czemu dziewczyny tak strasznie sie brzydzą. Aha jestem hetero. Pozdrawiam.

Gość gościuuuuuu
Podziwiam, że tak umiesz połykać spermę. Sperma szczypie w gardło? A to numery. Słyszałem, że smak spermy zależy od diety. To, że jem dużo ostrych przypraw to oznacza że moja sperma będzie w smaku pikantna??

Gość czarnooszka
Ja nie mam totalnie problemu ani z robieniem loda, ani z polykaniem- to dla mnie jakieś takie naturalne. Moj facet (pierwszy partner seksualny, ktorego kocham tak ze już chyba bardziej nie można :) ) pierwszy raz kiedy to robilam powiedzial ze juz i ze nie musze polykac. Tak zrobilam ale nastepnym razem nie oderwałam sie tak szykbo i kiedy poczulam ten smak pomyslalam ze nie jest wcale zle, i przyjemniej mu bedzie jak nie bede od niego odskakiwac jak popazona, berdzie mniej sprzatania a jemu tez na pewno bedzie przyjemniej jak wycaluje go do konca ;). On bardzo zwraca uwage w lozku na moje potrzeby- dlaczego ja nie moge tego zrobic dla niego skoro widze jaka frajde mu to sprawa :). Ale teraz jak czytam te wypowiedzi na forum, typu "moj facet nie pozwala mi połykać bo mnie szanuje, tylko dziwki połykają" , głupieje... Czy kiedy miłość francuska z Wasza własną partnerką skończy się w ustach czujecie jakikolwiek brak szacunku? Wydaje mi sie to dziwne :). naprawde mężczyźni tak myślicie? Ok, z obcym, przypadkowym facetem mialabym problem nawet z pocałunkiem, ale ze swoim wlasnym ukichanym?

gościuuuuuu nie wiem jaka bedzie sperma po pikantym jedzeniu bo az takim znawcą nie jestem :) Prawda jest to ze przed wytryskiem nie raz ma sie ochote połknąc ale po juz wszystko opada, całe podniecenie i nabuzowanie tak jak to ktos tu wczesniej pisał i przechodzi ochota. Aha i to ze kobieta połyka czy robi loda to nie ma dla mnie zwiazku z tym ze sie nie szanuje itp. Jesli dwoje ludzi sie kocha to chcą sobie sprawic maksimum przyjemnosci i co w tym złego? Fakt jesli kobieta czesto zmienia partnerów i robi to z kazdym przypadkowym to rzeczywiscie sama sie nie szanuje ale w zwiazku opartym ma miłości??? Bez sensu. Jeśli kogoś kocham to nie mam oporów przed zadna częścią jej ciała czy wydzielina. Bardziej cenie dziewczyne, którą jest świadoma swoich i moich potrzeb, umie realizować fantazje, jest otwarta na nowe doznania, potrafi eksperymentować, nie jest zacofana, nie mowi o wstydzie czy braku szacunku. A co do próbowania, połykania spermy i oporów to polecam wytrysk na dziewczyne, na piersi czy np brzuszek i wycałowanie, wylizanie pozniej tego :) Mniam:) Albo do ust ale zeby ona tego nie połykała od razu tylko pocałuj ja wtedy jak bedzie miała pełne usta i niech Ci troche odda:) Super sprawa.

Gość gościuuuuu
Aktualnie nie mam niestety dziewczyny więc nie mam na kogo się spuścić. Na pewno przyjemnie by było zlizać z niej spermę. Mogę co najwyżej sobie na brzuch się spuścić a potem jakoś to za pomocą palców zlizać.

Gość gościuuuuu
A w ogóle takie łykanie spermy jest bezpieczne? Pewnie swoją tak, w przeciwieństiwe do połykania czyjejś spermy...

Sperma nie jest trująca ani nie wpływa w żaden negatywny sposób na organizm. No chyba ze masz np hiva, a dziewczyna łyknie, to co innego.

Gość gościuuuuuu
Nie, nie mam żadnej takiej choroby typu AIDS. Moja sperma jest zdrowa:)

Gość tomcat
Jak facet ma HIV, to czy dziewczyna połknie czy nie ma już znaczenie drugorzędne. Już sam fakt, że będzie miała taką zainfekowaną spermę w ustach jest dla niej olbrzymim zagrożeniem.

Gość tomcat
Jak facet ma HIV, to czy dziewczyna połknie czy nie ma już znaczenie drugorzędne. Już sam fakt, że będzie miała taką zainfekowaną spermę w ustach jest dla niej olbrzymim zagrożeniem.

Gość koscinka
Ja i mój mężczyzna również lubimy miłość francuską.. Bardzo rzadko połykam z jednego powodu - jest to strasznie słone. Osobiście, niestety, doświadczam przy połykaniu odruchu wymiotnego, więc staram się tego po prostu nie robić. Znalazłam dziś stronkę: http://polykaj.pl/jak-trenowac-polykanie/ możecie wypróbować któryś ze sposobów.. Ale najpierw z nią porozmawiaj! może ona też o tym myśli, ale skoro Ty nic nie mówisz, to może uważa, że tego nie chcesz? bez rozmowy się nie obejdzie. gdy się zdecyduje, spróbujcie, w najgorszym razie nie będzie chciała tego więcej robić.. ale ten raz będziesz miał spełnione marzenia.. :)

Gość serniczek
koscinka głos rozsądku :)

Gość Girl_UK
Ehhhh ja nie wiem czy keidykolwiek polkne, bo raz jak moj narzeczony sposcil mi sie na reke to powachalam :D jaki ma zapach, i bralo mnie na wymioty. To tym bardziej bym nie polknela, smrod !!!

Gość maska zorro
Sperma pachnie jak roztarta komosa . Komosa biala to taka roślinka , można ją znaleść wszędzie :)

Gość smak jest gorzka i
pali w język u kazdego faceta

Gość japołykam
Wiem, że sperma brzydko pachnie, Wysysam ją od mojego misia do ostatniej kropelki, połykam i popijam sokiem, obojętnie jakim. Robię to, bo mój misiu wylizuje mnie wręcz odlotowo, a ile się nałyka mojego soku, to jego frajda.

Gość gościuuuuuu
Spróbowałem własnej spermy i rzeczywiście ma taki słonawy smak

Gość gościuuuuuu
Nie, połykanie swojej spermy wcale nie jest takie straszne, to tylko kwestia przełamania się. To takie troche dziwne uczucie gdy się ma w buzi spermę jeszcze ciepłą, smak jest w porządku

Tak mówicie o tym smaku spermy... hmm Moja Miła mówi mi, że moja smakuje dość słodkawo i łagodnie... nie miałem odwagi sam spróbować, cóż wierzę jej na słowo (piszę to tak bo czytałem wczesniej że sperma ma smak cierpko-słony) Ja mam za to inny Problem moi drodzy :) Moja Kochana nie Cholery nie chcę sie zgodzić na sex Analny (potocznie nazywany Szturchen-pupen :D) namawiałem wielorotnie... Nic z tego

Gość ppppepeppepe
połykajcie dziewczyny spermę to cudowne :D