Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nabuzowany

Smak spermy

Polecane posty

Gość dawcioo
a ja mam chęć sprubować spermy ale jakoś mnie to kepuje dajcie mi jakieś tady jak mam się pżełamać :)

Gość dorciaB
Sperma ma tak ohydny smak, że od razu każda normalna kobieta żyga na odległość 10 metrów. Ci faceci, którzy twierdzą inaczej to niech się spuszczą i popróbują swojej śmierdzącej spermy a potem dopiero zabierają głos.

Gość niewolnik233
dorciaB ja moge sie sposcic na Twoich oczach i to zlizac jesli mi nie wierzysz ze to robie

Gość lilstrom15
Niewolnik, weź sobie sam zrób laskę, obciągnij i połknij całą spermę. Smacznego.

Gość sperm
sperma jest super codzienie swoja polykam a moim mazeniem jest polknac innego faceta i zeby patrzala na to jakas kobieta wiec jak sa jakies pary ktore moga zrealizowac moje mazenie to prosze napisac na tej stronie

Gość amelka2345
Zapraszam serdecznie ;) _________________ Dyskrecja.pl - mega sklep i hurtownia

Gość Ewelinka1992
Ja najbardziej lubię jeść spermę mojego chłopaka po seksie analnym. Tzw kakaowy lodzik ;) Nie wiem czemu ale bardzo mnie to kręci.I nie wiem co dziwnego jest w zjadaniu spermy.Więcej odwagi dziewczyny ! Co prawda mamy swoją godność ale dla facetów to sprawia wiele przyjemności.Same tego spróbujcie :D Polecam kakaowego loda.Mały miks spermy z kałem...mniam ! Pozdrawiam i zachęcam :)

Gość K4rg00L
Masakra ludzie ale wy macie najebane we łbach... zeby sperme swoją wpierdalać.Niedługo to kurwa automaty ze spermą wszedzie bedą stały i bedzie mozna kupic buteleczkę spermy jak pierdolone pepsi.A co do Ciebie Ewelinka wez się kurwa tym swoim kakaowym udław i idz do psychologa chociaż nie wiem czy coś pomoże.Pozdro

Gość XxWenusSsxX
Mnie to nie brzydzi nawet smak nie jest taki najgorszy ale niestety wszystko mi się cofa :( wole nie ryzykować wymiotami wiec nie biorę do buzi nawet.

to jest ekstra. smak jak smak. ale satysfakcja. dla zablokowanych podaje nr tel. 663 056 653. pogadamy o tym. rozmowa konkretnie pozwoli zrozumieć problem. mój facet odpływa gdy ja .... dobra, chcesz to zadzwoń. na wszystko jest sposób .

Gość Mietob
Uwielbiam orgazm w ustach kobiety, to największa rozkosz!!!

Gość JACEK MAGOSA KRK
WITAM SLODZIUTKIE DZIEWCZYNY, NIGDY NIE MIALEM OKAZJI ZJECHAC SIE DZIEWCZYNIE DO UST, JEDYNIE CO TO PROBOWALEM WLASNEJ SPERMY, I JAK DLA MNIE SMAK SPERMY SWOJEJ JEST BARDZO OK, LUBIE SMAK SWOJEJ SPERMY, DLA WAS DZIEWCZYNY TEN SMAK MOZNA POROWNAC DO CYTRYNY Z WODA, I NAWET TO SIE ZGADZA BO MOJA SPERMA JEST ŻÓŁTA, POZDRAWIAM DZIEWCZYNY I ZACHECAM DO JEDZIENIA SPERMY, SKORO MNIE MEZCZYZNIE TO NIE PRZESZKADZA TO I WAM TEZ NIE POWINNO, TAK NAWIASEM, JA NIE BYLBYM W STANIE ZROBIC MINETY KOBIECIE, WRECZ MNIE TO ODRAZA, JAK SOBIE POMYSLE ZE OD RANA CHODZICIE W TYCH SAMYCH MAJTKACH, A POTEM Z CIPKI ROBI WAM SIE PRZYSLOWIOWY SLEDZ I CZOPY NA MAJTACH , FUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!

Gość szesnastolatka
może lepiej z nia nie rozmawiaj skoro od takiego czasu nigdy nie sprobowala ;p mozesz ja tym urazic :) nie ryzykuj bo moze sie to zle skonczyc :)) a tak na marginesie uwielbiam polykac xD mam 16 lat ... rocznikowo ;] fajna sprawa a jemu sprawia to taka przyjemnosc ;p

Gość Gabi90
Ja zawsze polykam i kocham to robic, ale tylko jednego faceta sperme polykam od poczatku rozdziewiczenia :D

Gość Gabi90
Ale ostatnio już mi się to nudzi i poproszę go, zeby wsadził mi w dupsko i dopiero wtedy go wyliżę.

Gość gosciuuu20
Ja spróbowałem swojej spermy już dość dawno, w smaku była znośna lecz ciezko porównać jej smak do czegokolwiek, to chyba po prostu trzeba spróbować. Kiedy wylałem zawartość prezerwatywy sobie do ust była jeszcze cieplutka. Miełem co prawda opory przed połknięciem jej ale się przełamałem w końcu, przeciez tyle ludzi to robi i jakos zyją.

Gość zestarzem
a ja jestem żonaty 20 lat,i moja luba zawsze na koniec wypluwa mówiąc że ją brzydzi,zazdroszcze wam chlopaki..

ehh zazdroszcze wam, ja nawet nie mogę mieć kłopotu z tym czy połknę czy nie bo w ogóle ciężko mi sprawić by mój mąż doszedł w moich ustach. Dletego zazwyczaj robie mu lodzika a potem we mnie wchodzi i dopiero kończy. U nas lodzik jest że tak powiem czymś na rozgrzewkę. Mąż mówi że robie to wspaniale i nie ukrywa zadowolenia kiedy mam go w buzi ale nim on dojdzie to mnie już usta tak bolą że przestaję ;( faktem też jest to że ma dużego (24cm) a moje usta nie są jakieś wielkie...

Gość Gejek
A ja lubię spermę ;-) Często jak się spotykam na seks tylko to mi głupio brać do buźki ale lubię, wtedy tylko parę sekund i też tryskam! U mnie to jest tak, że ja muszę po prostu wiedzieć, że ON się spuszcza. Obojętnie gdzie, wtedy to dla mnie bodziec i zara lecę :-) A najlepiej jest jak w dupkę albo do buzi. Muszę to czuć w sobie i tyle. Ostatnio koleś miał tak słodką spermę, że mógłbym hektolitrami pić! Niestety jest zajęty i nie bardzo da się powtórzyć (morały zostawcie dla siebie!) Kiedyś robiliśmy sobie lodziki nawzajem z chłopakiem. Ja doszedłem pierwszy i on połknął. Miałem zrobić to samo. I zrobiłem! Ale fuj! Po tym jak mi podniecenie przeszło i poczułem spermę w pysku jakieś 5 minut później to myślałem, że się zrzygam. To było okropne. Do dziś się śmiejemy z mojej wykrzywionej wtedy mordy. Ale DLA NIEGO zrobiłbym to jeszcze raz. Niestety, przeszłość. Heh, a więc to zależy od psychy. Od tego co Cię kręci lub jak bardzo chcesz się poświęcić dla partnera. Jeśli Ci nie smakuje to nie bierz i tyle :-) A są sposoby aby zneutralizować smak, jeśli tylko o smak chodzi. Jak dla mnie to sperma w większości przypadków ma posmak, jak ja to nazywam, METALICZNY. Dwa dni temu sobie o tym przypomniałem ;-) Pozdr

Gość okmjolkm
rzygać mi się chce

Gość quti84@wp.pl
a moja laska nawet loda mi nie chce robic :(

Gość gejuu
Tak jak powyżej, jak mi robił lodzika i połknął to było OK, ale jak mu sie musiałem odwdzięczyć - to o mały włos...... był zygnął!!!. To były stare czasy, ae za to dziś, to co innego .....

Gość On Gdynia
wszystko fajnie tylko dlaczego mamy lizać wasze muszelki one tez nie są zbyt smaczne ( mało powiedziane ) a raczej soczek który się z nich wydobywa :> ale cóż kobieta tępą jest na szczęście nie wszystkie są takie :))))))))

Gość helga33333
Nigdy nie połknę! Nie ma mowy! To mi się kojarzy z jakimś zboczeniem! Jakby ci nasikała do ust też byś połknął? No właśnie!

Gość gosciuuu20@wp.pl
Próbowałem już własnej spermy i tak sie zastanawiam zeby spróbować spermy kogoś innego dla odmiany...:)

Gość ja próbowałam ale jakoś
mnie to brzydzi

Gość amelia812
ja bardzo kocham połykać pierwszy raz jak miałam podajże 15 lat? mam obecnie 21 i nadal mi smakuje, a smak i zapach zależy często od partnera

Gość vnsjkvlnskn
Połykać? Jak chcesz,żeby ktoś Ci połykał to kup sobie krowe. Wtedy spuść się jej na ryj i ona to połknie! A jak dziwisz się swojej dziewczynie,że nie chce połykać to sam tego spróbuj wtedy zrozumiesz!