Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margo25

niedojrzaly do dziecka?!

Polecane posty

Gość margo25

mam prpblem, a mianowicie moj chlopak i ja mamy 3 miesiecznego bobaska. oczywiscie nie w tym problem bo coreczka to najwieksze szczescie, ale czasami czuje sie bardzo zmeczona...nie moge za zadna holere przekonac faceta zeby mi pomogl w obowiazkach!!! tkwi w przekonaniu ze gotowanie, sprzatanie, wychowywanie dzieci to rola kobiety, a on pracuje i to wystarczy. jednak ja juz nie mam sil, argumentow... nie moge go nawet na chwile zostawic z malenstwem bo placz dziecka go drazni, zostawia ja w lozeczku i zaklada sluchawki...ja poza tym robie jeszcze studia, ledwo znajduje czas na to zeby wziac kapiel, nie mowiac juz o wyjsciu do fryzjera, kosmetyczki... czuje sie obarczona obowiazkami. czy to niedojrzalosc czy zwykle lenistwo mojego chlopaka? pomozcie, czekam na dobre rady od was :(

Gość jollla
NIE WIERZ ZE TO JEGO LENISTWO, RACZEJ NIEDOJRZALOSC. MIALAM KOLEGE, KTORY MIAL 29 LAT I NIE MIAL DZIECKA MIMO ZE BARDZO TEGO CHCIAL. GDY MI SIE URODZIL SYNEK TO ON SIE ZACHOWYWAL JAKBY BYL JEGO TATUSIEM, A MOJ 24 LETNI MAZ JESZCZE NARZEKAL ZE DZIECIAK WRZESZCZY, ZE TO, ZE TAMTO... A MOJ PRZYJACIEL TULIL, CALOWAL, PRZYTULAL MOJEGO SYNKA, BEZ OBAW MOGLAM MU GO POWIERZYC. GDY JEMU SIE URODZILA CORKA TAK BARDZO O NIA DBAL, PIELEGNOWAL, WE WSZYSTKIM CHCIAL DOROWNAC JEJ MAMIE

Gość olla la
zostaw frajera, nie warto byc z kims kto traktuje cie jak kure domowa, za jakis czas znajdzie sobie dziwke bo kury sa nieatrakcyjne w oczach faceta.

Gość Bużkaa
ja mam inny poglad na te sprawy bo jestem facetem :) i powiem wam glupie baby ze to naturalne ze kobiety robia te rzeczy bo ....sa w tym lepsze, to one w koncu maja instynkt macierzynski a nie my, no nie? :) no i wszystko jasne...

Gość margo25
ale jestes tepy, typowy meski punkt widzenia. lac na takich jak ty

Gość nic sie nie zmieni
nie licz na to, tak jest zbudowany wszechswiat wiec sie lepiej z tym pogodz...

Gość Mateus
Na szczęście moja przyszła kobieta nie będzie miała ze mną takich problemów

Gość Mateus
Jolla ma racje. Różnie to bywa

Gość Mateus
Mów za siebie Bużkaa

Gość Cóż
Może trzeba było gumek używać :o

Gość ha ha hi hi hejże hola

Gość co cię gryzie
hehehehehe Facet jest leniem patentowanym. Przestań mu gotować, robic zakupy, sprzątać i prać. Zajmij się tylko dzieckiem i sobą. Jak zacznie śmierdzieć, to może się zastanowi skąd się biora czyste ubranka :P

Gość Marion Poczwarion
Facet musi też zabawiać dziecko tylko żeby nie wydawał z siebie tych głupich odgłosów