Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeden wielki rzyg

Buuu... Niedobrze mi!

Polecane posty

Gość jeden wielki rzyg

Kurde, bez przerwy mam problemy z brzuchem. A to mi niedobrze, a to mnie coś boli... :( Mam już tego serdecznie dość! Jeszcze pół biedy, jak mi niedobrze itd. Już się przyzwyczaiłam, bo przez kilka lat c o d z i e n n i e boli mnie brzuch i mam mdłości. Ale jak już nawet nie mogę zjeść śniadania, bo wszytsko zwracam, to mnie to frustruje... :( Czy ktoś też się czuje niedopasowany psychicznie do swojego ciała??? Bo mnie moje wqrza.

Gość jeden wielki rzyg
Chyba nikt tutaj nie ma porannych mdłości:) Więc zabieram się z tąd i idę do łóżka.

Gość niestety jestes w ciazy

Gość masz chyba jakiś rodzaj
nerwicy. A w ogóle to te objawy są poważne, idź do lekarza, coś jest nie tak, nie lekceważ tego!!

Gość jeden wielki rzyg
Ale ja juz byłam u lekarza. Ostatni mi powiedział, że cos mi jest, ale... on nie wie, co:) I tak się to skończyło, że zapisał mi leki jakieś, żeby zobaczyć czy mi pomogą, bo jak nie, to da inne. I o mało co nie umarłam- wżyciu się tak źle nie czułam! Wcześniej też byłam u lekarzy. Nawet w jakimś zakładzie chorób tropikalnych itd.;) Ale nikt nie może mi pomóc:( Kilka lat temu faktycznie miałam nerwicę i wiem, że dlatego bolał mnie brzuch. Teraz już jej nie mam. Potrafię też rozpoznać kiedy coś mi jest ze względu na nerwicę... Ale teraz niczym się nie denerwuję, wszystko jest ok, a nie mogę nawet nic zjeść...

Gość moze masz
grzybice ukladu pokarmowego?? zrob badania. cos wiem o tym.... mam ten sam problem z bolem brzucha i mdlosciami bez konca... pozdro

Gość jeden wielki rzyg
Czasami jak wracam z uczelni i jem obiad, to potem tak strasznie boli mnie brzuch w okolicy żołądka, że nie mogę się wyprostować i musze siedzieć taka skulona. I w ogóle często boli mnie brzuch. Może to jakieś wrzody. Staram się jeść często (bo też często jestem głodna;) ) i niedużo, zawsze jem śniadanie, nie wiem co to może być i od czego...

Gość jeden wielki rzyg
Ale podobno przy tej grzybicy ma się biały język i jakieś inne grzybice??? Bo ja chyba nie mam niczego takiego. Poza tym po słodkich pokarmach nie mam żadnej rewolucji żołądkowej. Raczej po tłustych. Wtedy boli mnie brzuch bardziej.

Gość jarzynjak.
od paru dni jest mi niedobrze... mdli mnie w różnych porach dnia, a czasami z silnym bólem głowy (który pojawił sie dopiero niedawno). Długo mam problemy z gazami i nieregularnym oddawaniem kupki. Np. teraz było mi niedobrze, przeszło mi i zaczął mnie boleć brzuch. Zaczynam się bać jeść. Nie wiadomo co mi się stanie po chociazby bananie. W szkole w ogóle nie jem, bo od razu dostaję gazów.

Gość jarzynjak.
do tego słabo mi i jestem ciągle zmęczona

Gość jarzynjak.
tarczyca tak. Leczę się rok to zmęczenie nasiliło się ostatnio