Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on w zwiazku

samotne nauczycielki najlepszymi kochankami żonatych facetów

Polecane posty

Gość JAWNOSIK
Kochane nauczycielki,olejcie wszystko,jesteście nsmiętne w łóżku wrażliwe na bodżce i bardzo spragnione seksu i uczucia.Już Was kocham i kochać się z Wami chcę.Zmieniam krąg poszukiwań.Tylko nauczycielki koło 30 jestem waszym przeznaczeniem

Gość o cholera a sam ile masz lat
???? :D

Gość JAWNOSIK
Policja czy "cuś".Ajaki berecik nosisz-chodzi o rodzaj włuczki

Gość 56 wiosen mam
a nauczycielki to najlepsze dupy do łóżka, żadna się tak nie stara jak nauczycielka. Zrobi wszystko by ze mną być, mojaq zonka wysiada przy niej. Doświadczona i chętna.Kiedyś przydzie się roztać, ale narazie jest bajer

Gość tsytujkabie
To , zobacz jak szybko złamię swoje zasady moralne. NATYCHMIAST DAWAJ SWOJ NUMER TELEFONU.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WSIADAM W LAMBORGINI I JADE.

Gość JAWNOSIK
Gdzie wrażliwość nauczycielska?Ja proponuję romans,a nie jakiś pedalski seks.Jak bym chciał szybkie bzykanko to wsadziłbym go do ula.

Gość No nauczycielki są wrażliwe
zw łaszcza na kasę kochanka, im ma więcej tym są lepsze w łożku i wrażliwe na niedole czyiś mężów. W tym zawodzie zarobki są nieduże, a potrzeby bardzo duże.

Gość JAWNOSIK
Co mi tam jak kochać to kochać a drobne liczyć to już przesada.Nie dla tego ma być kochanką by ją traktować jak żonę i wyliczać wszystkie przyjemności

Gość o cholera czego to człowiek
sie nie nauczy od doświadczonych w tej materii kafeterian :D

Gość JAWNOSIK
Ja Temat chcę poznać z autopsji i dla tego moje postanowienie o zmianie preferencji

Gość o cholera to się narobiło
:D

Gość U.a
troche kultury kochani

Gość góóóra
taaak.Najwięcej do powiedzenia mają osoby, które mnie nie znają i które nie spędziły ani jednego dnia ucząc w gimnazjum.

Gość tsytujkabie
a co to za róznica czy gimnazjum zawodowa czy podstawówka. nauczycielka to nauczycielka. Czy zasady moralne dobiera sie do typu szkoly w jakiej sie uczy?? bzdura , są niezmienne dla wszystkich zawodów. I co z tego ze Gimnazjum, wiem jak sie tam pracuje i nie widze zwiazku logicznego, miedzy typem szkoły a tym ze ktos zabiera zonom ich mężów. Pozdrawiam.

Gość jestem nauczycielka
i mam swojego zonatego faceta, ktorego kocham. Jaka jest moja wina ze wlasnie jego pokochalam?

Gość klimacik
twoja

Gość to twoja wina i tylko twoja
a jeśli dążysz do rozwalenia jego małżeństwa to jesteś obrzydliwą wredną babą i tyle. Na takie bestialstwo nie ma wytłumaczenia

Gość no dalej nauczycielki
która jeszcze jeste kochanką żonatego, uczy cudze dzieci a sama nie wie co to zasady, moralność i etyka. Jak takie babsztyle mogą cudze dzieci uczyć? skandal!!!!!!!!!

Gość ten światschodzi na psy
Te co mają uczyć i byc przykładem same sie kurwią z żonatymi.

Gość zuchwale stwierdzam ze
są zarozumiałe a poza tym oburzają się na reklamę Plusa o nauczycielkach :P jakby to jakis dyshonor byl

Gość ta reklama plusa
jest bardzo realistyczna, dla kochanka czuła, grzeczna dziewczynka,dla przyjaciółki słodka kumpela , dla uczniów i innych zmora i hetera. Przez wrodzony takt i grzeczność nie nazwę tych co romansują z zonatymi

Gość niektorzy nauczyciele
odwrotnie- dla kochanek/kochankow lub zon/mezow okrutne a dla uczniow przemile/przemili

Gość mruczus
nauczycielki w łózku ( i poza nim takze) non stop gadają, takze uwazam ze sex z nimi jest beznadziejny

Gość a.ja.
miałem kochanke, która była mezatka i do tego uczyła przysposobienia do zycia w rodzinie...........

Gość tsytujkabie
nie przysposobienia tylko wychowania do zycia w rodzinie, to po pierwsze, po drugie to ze lubimy gadac to nie znaczy ze nawet w łozku gadamy, bo tam si e zazwyczaj robi co innego, a po trzecie lepiej gadac i robić to z zawodową precyzja , niż gadać czy pisać tu takie bzdury!!!!!!!!!!!!! pozdrawiam

Gość a ja bym chciał własnie z
nauczycielką Moi kolezdzy mówią ze to bardzo fajne i rezolutne babki, z którymi mozna sie niezle pobawić. Wszyscy zgodnie twierdzili ze maja klase. Coś w tym jest , jestem na etapie starania sie o jedną, co z tego wyjdzie?? zobaczymy, w każdym razie nie musze byc chyba najlepszym kohankiem, bo jestem kawalerem.!!!!!!!!

Gość taaaaaaaaa mają klasę
bo to przecież nauczycielki, a zabawić się z nimi można nieżle bo doświadczenia mają wiele z różnymi kolesiami.od każdego czegoś się nauczą to póżniej same mogą nauczać. gorzej z tym że za dużo gadają i narzucają sie że trudno sie pozbyć.ale dupy dają dobrze.

Gość a ja bym chciał własnie z
a co ty miałes jakies przykre doswiadczenia , ze tak gadasz??/ Ja uważam ze lepiej jak laska ma w głowie, niż ma piepszyc od rzeczy o tym jaka to pogoda jest piekna. A mysle ze nauczycielki to przynajmniej nie pokazują wszem i wobez jesli juz sie z kims spotykaja , bo wystawianie sie na widok publiczny nie jest w ich stylu. Moze i dobrze, zawsze to lepiej z taka , niz z jakims kurwiszczem które na dyskotece daje dupy w kiblu.

Gość maxio z mazur
a ty co mozesz wiedziec co jest w ich stylu??? wręcz przeciwnie, starym pannom nauczycielkom bardzo zalezy zeby z kims się pokazac, nieważne czy zonaty czy nie. Ja juz przejechalam sie na takim romansie, kiedy jedna taka nauczycielka sie we mnie zadurzyła, a kiedy chcialem ją zostawić, ona o wszystkim poinformowała moją zonę. Zawistne babsko było i tyle, a w łozku żadna rewelacja, a i o tym gadaniu to prawda .. pozdro

Gość bodziomiodzio
nauczycielki stare panny to najgorsze suki jakie znam, msciwe, wredne i po trupach do celu dążą. spróbuj taką zostawić jak sie w tobie rozkocha to zrówna cię z ziemią i nie spocznie póki nie zemści się. ta moja zorała mi opinie w calym mieście, pinformowała o romansie całą rodzinę, w pracy wszystkich, a msciła sie tak, ze odechciało mi się romansowania na boku.