Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szklana łza

PRZYJAŹŃ Z EKS

Polecane posty

Gość szklana łza

Hej kochani !! Mam pewien problem, który mnie męczy :O Chodzi o przyjaźń z moim byłym facetem. Nie jesteśmy już razem, ale się kumplujemy. Niestety, ja ciągle coś do niego czuję i bardzo mnie to męczy :( Czy to ma sens? Naprawdę jest fajnym kumplem i nie chciałabym go stracić, ale bywam o niego piekielnie zazdrosna, choć nie ma do tego prawa :(

Gość exmężatkaa
witam ...ja ze swoim ex zaczeliśmy się dopiero doceniać po rozwodzie niewiem dlaczego tak jet ale pokochaliśmy się na nowo;) cudownie jest

Gość szklana łza
Ale to jest takie rozdarcie :( Bo z jednej strony nie chcę go tracić jako kolegi, a zdrugiej wiem, ze powinnam o nim zapomnieć :( I co robić?:(

powiem Ci ze jestem w podobnej sytuacji z moją eks. tez sie kumplujemy w pewien sposób ale to chyba nie ma sensu bo to rozdziera rany. tak mi sie wydaje.

Gość szklana łza
Szczególnie jak ciagle się coś czuje :( Dobija mnie to, powiem szczerze, ale naprawdę szkoda mi zrywać z nim kontaktu :( A wiem, że nie będziemy razem, bo on kocha kogoś innego :(

mam podobna sytacje i wiem ze nic z tego juz nie bedziebo nawet bym nie chciala zeby bylo.problem sie skonczy kiedy pozansz nowego faceta i wpadniecie sobie w oko.wtedy zapomnisz o tamtym i nawet nie bedziesz potrzebowala z nim kontaktu,wiem co mowie. hehehe.buzki

Gość dalenaa
czy jesteście po rozwodzie i czy macie dzieci

Gość niezle niezle............
jesli rzeczywiscie tak Cie to meczy lzo....to nie probuj, usun sie jesli potrafisz spojrzec na to z dystansu i usmiech pojawi sie na Twej twarzy, to wtedy kontakt mozesz utrzymac :) pozdrawiam

Gość szklana łza
Dzięki miazga, wiem, że masz rację, tylko do mnie to jeszcze nie całkiem dociera :O Ale poczekam cierpliwie i postaram się nie zadręczać myśleniem o nim dzień i noc :) Nie mamy dzieci,nie jesteśmy po rozwodzie, ale to naprawdę fajny facet :) Chciałabym, żeby łączyła mnie z nim tylko przyjaźń...

Gość kusia
właściwie to mam tak samo. Rozstalismy prawie rok temu. Ja chyba jeszcze coś czuję, ale z tą różnicą że nie pozwalam sobie zwariować. Zabiegałam o normalny kontakt i było ok, jak kogos poznał to się usunęłam, ale On pisał. Było ok. Ale teraz wszystko się sypło bez powodu więc myślę, że mimo że się chce to chyba nie ma to większego sensu.

bedzie dobrze..podobno czas leczy rany i to jest prawda choc ie cierpie tego przyslowa.ja tak mialam myslalam o moim eks a pojawil sie kolejny to o tamtym nawet nie mysallam i juz nie bolalo a teraz ten przez kotrego zapomnialam o eks jest juz mim kolejnym eks hehe i zycie toczy sie dalej teraz czekam na nastepnego i mam nadzieje juz ostatniego.;-) takze glowa do gory.

Gość szklana łza
wiem, że masz rację, miazga :) trzeba czekać cierpliwie i pozwolić żyć innym, chociaż to wcale nie jest takie łatwe :O dzięki za te słowa, pomogły mi :)

takie kurde zycie ale uwierz mi czasami warto czekac. widac masz dobrych anioloe strozy ktrzy cie strzega i chca dla ciebie jak najlepiej i widac ten twoj eks nie byl tobie psiany.trzymam kciuki.zajmij sie czyms i nie mysl tak.wydzielaj feromonki zeby szybko nadszedl twoj czas,. hehehe

Gość pikaczuuu
Powiedz mu prawde, glupia:D

Hejka!! To jest straszne męczące,zwłaszcza,że \"zgadzasz się na taka \"przyjażń\" bo myśllisz że może on chce sie przyjaznic dlatego ze jeszcze cos czuje po prostu sie ludzisz tymczasem on jzu dawno podjal decyzje co do waszego zwiazku a raczej do was osobno.Zostaje Ci sluchanei jego dowcipow i udawanei ze sa smieszne no i zazdrosc.A potem ewentualnie obserowanie jak spotyka sie z Twoja kumpelą-co spotkało mnie.Koboty!! Żadnych przyjażni!! jeśli nie jestescie pewne w 100 powtarzam w 100 procentach ze juz nic do nieog nie macie jeśli jest inaczej to o żadnej przyjażnie nie moze być mowy! Pozdrawiam gorąco.

UciekającaKaretka Zgadzam się z Tobą w 100%. Mój eks zaproponował mi przyjaźń,choć i tak oboje wiemy,że to nie będzie prawdziwa przyjaźń,a raczej znajomość...Rozstaliśmy się pół roku temu,ale przez kontakt z nim nie umiem zapomnieć o przeszłości. Bardzo go kocham,on wie,że pozwoliłabym mu do siebie wrócić,ale wczoraj kolejny raz dał mi do zroumienia,że tego nie chce. Nie mam siły słuchać,jak dobrze mu się układa w pracy,na studiach,kiedy jestem w stanie myśleć tylko o tym,jak bardzo chciałabym by przy mnie był :( Do tej pory nie wyjaśnił mi powodów,dla których mnie zostawił,mimo że wiele razy zapewniałam go,że wolę poznać nawet najbardziej przykrą prawdę niż jego ciągłe kłamstwa!