Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SeXi BLonDi

Pomóżcie mi podjąć decyzje...

Polecane posty

Gość SeXi BLonDi

Chciałabym wam opowiedzięc co mni emęczy i prosiłabym was o to abyscie mi pomogli podjąć decyzje..No wiec.chodziłam z moim chłopakiem pól roku..był o mni ebardzo zazdrony i to nam sprawiało troche problemów...nie lubiał jak kolegowałam sie z chłopakami...pewnego dnia pojechaliśmy na dyskoteke...ja bawiłam sie ze wszystkim..również z kumplami...on był na mnie bardzo zły...i przez to sie upił..i wziął tam jakieś narkotyki. Ja również sie wtesdy na niego wkurzyłam i powiedziałam mu ze ide na zewnatz bo zaraz kumpela ma przyjechac..no i wyszłam z tamtąd...stałam na zewnątrz i rozmawiałam ze znajomymi. Po pewnym czasie jak tam wróciłam..on był w kiblu z jakaś laską :/ wszyscy mówili z euprawiali sex:/...Wkurzyła sie.. i wyszłam z tamtą.... odwieźi mnie do domu..Następnego dnia.. zaczął do mnie dzownic lecz ja nie odbierałam. przychodził do mnie lecz moi rodzice mówili że mnie nie ma...Aż pewnego dnia spotkałam g na mieście...zaczął mnie przepraszać i mówić że ta dziewzyna nic dla niego nie znaczyła...ze to była pomyłaka. Usprawiedliwiał się również tym że był na dragach...i że to w sumei moja wina że mu dawałam powody do zazdrości.....Przeprasza mnie...chce do mnei wrócić...a ja nie wiem czy mu ponownie zaufać czy nie...pomóżcie!!!!

Gość Krawiec
Nie zaufać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość rodzynkowa_baba
a ty taka sama glupia jak on :O

no sorry.... ja bym nie ufala, bo to co zrobil swiadczy o tym ze zbytnio na Tobie mu nie zalezy bo jest w stanie zdradzic. daj se spokoj

Gość SeXi bLonDi
Dlaczego uwazasz ze ja jeste głupia ....poprostu go kocham...i te pół roku to dla mnie duzo:/....Lecz teraz uważam ze zmarnowałam te 6 miechów....

Gość ona28
jeśli on cie zdradzil a ty mu to przebaczysz to duze prawdopodobienstwo ze zrobi to po raz drugi, bedzie wiedzial ze potrafisz wybaczyc zdrade. sluchaj ja proponuje abys kopnela go w dupe, jestes podobno ladną laska, znajdziesz lepszego od niego. A jesli ten facet tak postepuje na poczatku znajomosci to co bedzie za rok, dwa? Jaki on mial powod do zdrady, zaden. Daj sobie spokoj, niewarto.

Gość nikt wazny
kolejna popierdolona 14 latka co chodzi na dyski z kolesiami co wala dragi sluchajac crazy froga NC

Gość SeXi BLonDi
No akurat masz pecha bo mam 20 lat....no i chyba dam sobei z nim spokój i poszukam innego...

nie ufać! skonczyc to raz na zawsze! koniec z facetami, ktorzy ranią!

Gość seratka
nie nie i jeszcze raz nie. Moze wydaje ci się teraz że pół roku to dużo ale nie. To bardzo małoa w porównaniu do całego zycia. Wiem że go kochasz ale to za mało. To facet musi ciebie kochać i to przede wszystkim facet. A przecież nie można nazwać tego miłościa