Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mat

Ehhh jestem zalamany nie wyszla mi randka

Polecane posty

Gość mat

kurcze przepraszam,ze pisze to na forum kobiecym,ale musze sie wygadac. Co ja najlepszego zrobilem ,wylalem dziewczynie na spodnie czekolade, o matko no normalnie jestem zdolowany nie wiem co robic powiedziala mi zebym jej zszedl z oczu nie chce mnie widziec. Nie wiem jak to sie stalo po prostu caly sie trzaslem jestem normalnie zrozpaczony zrobilem z siebie kompletnego barana:(:(:(

Gość zdarza się...
powiedziała to pewnie tylko w nerwach, przejdzie jej umów się ponownie, i przynieś coś w ramach przeprosin, kwiatka albo hmmm czekoladki :D

Gość wowowowooooooowwwww
dziwna dziewczyna:-/ ja szczerze mowiac gdyby chlopak mi sie podobal i by mnie przeprosil to bym mu wybaczyla...mzoe jakis flircik bym za pomoca tego wypadku zaowocowala;)wiem no nie bylo by mi przyjemnie ze takie cos chlopak zrobil i napewno bym powiedziala mu ze natychmiast musimy isc do mnie do domu zebym musiala sie przebrac...a w przyszlosci bedzie mi musial jakos zaplacicm za to co mi zrobil:P

Gość nie przejmuj się w takim razie
to dziewczyna mimo wszystko okazała się zupełnie niewychowana...i pewnie jednak aż tak się jej nie podobałeś, bo reakcja za ostra no i w ogóle agresywna

Gość mat
ehh chcailbym wiesz jakos ja przeprosic nie chcialem,ale raczej sie ze mna nie umowi po tym co sie dzisiaj stalo ona powiedziala,zebym w ogole nie pojawial sie w jej otoczeniu no kurcze tempak jestem.

nic lepszego nie ma nad flache , ogorki i dobry seks.a jak na te randkie bedziesz szedl kolo kapliczki albo cmentarza to i kwiatka jakiego zanies niech ma kobita cos od zycia.

Gość mat
Tzn wiecie dziewczyny za wszystko zaplacilem,to nie tak ,a wlascwie to moze to i tak no bo ,,,bo randka mi nie wyszla no nie wiem jak to sie stalo po prostu chciale jej podac czekolade a tu,kurcze reka zadrzala i wylalem na jej nowe spodnie jak sie potem okazalo ,ehh nawet nie wiem co jutro bedzie w szkole

Gość mat
Chyba to wszystko(z reszta wcale sie nie dziwie bo coz tu wiecej dodac) mimo wszystko podciagam temat

Gość sierra-leone
tez bym sie wkuzrayła gdyby facet wylał na mnie czekoladę, ale gdyby poza tym była ok to napewno dałabym mu szanse - moze po prostu sie jej nie spodobałes i lepiej sobie odpusc.

Gość mat
Sierra-leone wiem ale to taka fajna dziewczyna, ze az serce sie kraja. No coz ,ale moze ja przeprosze moze da sie przynajmniej przeprosic,wiem ze osiolek ze mnie i w ogole ale przynajmniej przeprosze i mam nauczke nie bierz sie juz wiecej za dziewczyny to tyle:(:(:(

Gość mat
chodzby nie wiem jak pedalsko to brzmialo. Wiem ze sie to zdarza ale to takie kretynskie uczucie

Gość no ja nie wiem czy ona taka
fajna jak ci taki text zasadziła. pewnie ładna, ale chyba niezbyt delikatna...

Gość sierra-leone
drogi mat ale skoro nie umie ci wybaczyc tej czekolady choc ja przeprosiłes to nie jest taka fajna. ja rozumiem ze mozna sie wkurzyc ale przeciez to był wypadek. powiedz jej ze tak na ciebie działa ze az ci ręka zadrżała i wylałes - taki miły komplement powinien ja zmiekczyć, a jesli nie to nie masz wyboru - musisz sobie darować. ale istnieje tez mozliwosc ze ty po prostu sie jej nie spodoabałes na tej randce (pomijajac wylana czekoladę0, moze okazałes sie nie w jej typie?

Gość fizi8
czytajac to przypomina mi sie sytuacja, gdy kilka lat temu gdy poznawalam swojego obecnego chłopaka wylałam mu na spodnie coś gorącego (kawa albo herbata.. juz niepamietam) było śmiesznie,bo ja wystraszona przepraszalam a on się tylko uśmiechal mowiac ze nic sie niestało :) zabawnie i słodko . A Ty Mat nieprzejmuj sie, powinna Ci wybaczyc.Jesli niewybaczy daj sobie spokoj bo kobietka troche powazna musi byc :)pozdrawiam

Gość mat
O matko dziekuje za cieple slowa,moze jeszcze ja zaczepie jutro w szkole chociaz wiem ze nie bedzie latwo i chyba wiem co od razu uslysze ,ale dziekuje bardzo za slowa otuchy. A moze oprocz sytuazji Fizi mieliscie takie sytuacje hmm zabawne chyba nie ale moze jakos wybrneliscie ?? Pytam bardziej chlopakow bo dziewczyny to chyba nie maja az takiego doswiadczenia

Mają. W górach bedąc niechcący podcięłam facetowi nogi plecakiem, którym wymachiwałam, i wleciał do strumyka ku mojej radości :D . I przez głowę by nam nie przeszło, żebym miała usłyszeć \"nie chcę cię znać\". A on mnie kiedyś wysmarował farbą... Moim zdaniem umówiłeś się z jakimś wrtednym babsztylem.

Gość mat
Iron Hill dzieki ale mowiec ci (glupek ze mnie komu ja to mowie,w koncu co dziewczyna moze o tym wiedziec ale musze sie wygadac) jest fantastyczna ma ladna buzie dlugie blond wlosy na poczaten ( na przywitanie) pocalowala mnie ma mieciutkie zadbane usta(myslalem ze odlece) no wiesz ladnie pachnie takze stracilem fajna dziewczyne, no ale w koncu za bledy trzeba placic