Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naczynkoooola

DIROSEAL -- WASZE OPINIE!

Polecane posty

Gość naczynkoooola

PROSZE JESLI STOSOWALES/AS GO WPISZ CO SZADZISZ,CZY ZAUWAZYLES/AS POPRAWE :-)

Gość littleblackdress
ja stosowałam i stosuję nadal bo naprawdę daje efekty :) Używam też wersji na dzień - Antirogeurs z filtrem słonecznym. Skończyły się kłopotliwe rumieńce i popękane naczynka na twarzy :)

Gość niebieskookaa22
jak Antirogeurs?wydaje mi się, że Diroseal to co innego... mi coś kosmetyki z Avene nie podpasowały, bo takie strasznie tłuste są... strasznie błyszczęs ię po nich dlatego stosuje je jak sama sypiam wyłącznie na noc, więc to jest sporadycznie ;) kupiłam sobie ostatnio serie Dr Ireny Eris "N" kremik z 1%wit.K i peeling- te są okay 🖐️

Gość naczynkoooola
wlasnie ten na dzien mam probke,zamierzam kupic diroseal,bo duzo dobregio o nim slyszlam Do poprzedniczki stosujacej systematycznie:jak dlugo stosujesz???

Gość naczynkooola
odpowiedzcire prosze+)

Gość rumiankowa
trzeba na niego recepte??

Gość nie trzeba
to zwykły krem.

Gość Mulla
JA storuje juz kilka tygodni, poprawy jeszcze zbyt nie widzę, ale czuje że pielęgnuje moją naczynkową cerę.

ja stosuję od 3,5 miesiąca. Widzę poprawę, rumień zaczyna mi się przerzedzać po bokach policzków, ale miałam bardzo duży więc nastawiam się na dłuższe leczenie. Krem bardzo wydajny, jeszcze mam pierwszą tubkę! Kupiłam w zestawie z Antirougeurs, ale on niestety jest DO KITU!!! Wyjątkowy słabiak, prawie nic nie daje, oprócz w miarę dobrego nawilżenia i ...tłustego, błyszczącego filmu.