Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy podoba wam się

Czy podoba wam się tradycyjny katolicyzm i ultrakatolicyzm?

Polecane posty

Gość Czy podoba wam się

Bo ja uważam, ze to o wiele lepsze kierunki, niż ten współczesny, "postępowy" kościół... Zachęcam do dyskusji.

Gość Fan Ojca Rydzyka
Jestem ultrakatolikiem i nienawidzę wszystkich co nie są ulrakatolikami. Jestem pobożnym, cnotliwym, religijnym, głęboko więrzącym człowiekiem prawie bez skazy i spowiadam się minimalnie 2 razy w tygodniu.

Gość do Fan Ojca Rydzyka
to kiepski z Ciebie katolik. Do spowiedzi i do kościoła powinno się chodzić codziennie!!!!!!!!!

Gość jestem ZA
dlatego licze na nowego papieza ze ukruci pewne nie do konca przemyslane nowinki i ciesze sie ze z lefebrystami nawiazany zostal jakis dlialog.

Gość Pa Salomei i jej
a co zakłada ultrakatolicycm????????? bo tradycyjny katolicycm mi nie odpowiada z tego względu iż wtrąca się w nasze życie seksualne (przedmałżeńskie) w to czy się zabezpieczamyczy nie i ze nakazuje posiadanie dzieci

Gość Ultrakatolicyzm uratuje Polski
Kościół

Gość Ultrakatolicyzm
to super pobóżny, fanatyczny katolicyzm w stylu Mlodziezy Wrzechpolskiej, NOP-u i Radia Maryja.

Mam w dupie jaki jest Kościól , co i jak robi, a raczej miałabym gdyby się trzymał z dala od polityki i zajmował ludźmi którzy do niego przychodzą a nie nakładał swoje widzimisię każdemu niezależnie od jego przekonań, wiary czy nawet niewiary :O Jeśli bog istnieje to i tak on osądzi, nie kościół - teraz :/

Gość hahahah
mlodziez wszechpolska i katolicyzm HAHAHAHA komus sie chyba pomylilo cos :) moze raczej faszyzm a nie katolicyzm bo z religia oni maja tyle wspolnego co ja z prez Bushem :)

Gość moze i MW jest religijna
ale tylko dlatego ze religia a WIARA to dwie rozne rzeczy hehehehe. odpustowa religijnosc z prawdziwa wiara ma tyle wspolnego co skok z lozka a skok z samolotu :)