Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o porade

DO OSÓB ZNAJĄCYCH PODKŁADY MANHATTANPURE MAT i LIRENE CITY MATT

Polecane posty

Gość prosze o porade

Dziewczyny, moim najukochańszym podkładem jest matujący z manhattana, odcien BEIGE. Ostatnio słyszałam jednak dobre opinie o nowym produkcie lirene- city matt. Chciałabym sie dowiedziec, czy ten city matt ma podobną konsystencję do manhattana oraz który odcen jest najbardziej zblizony do beige manhattana [moj idealny odcien]. dzieki za pomoc!

Gość kropelka tiramisu
Lirene cena ok 17 zł,jak dla mnie super!Próbowałam już chyba wszystkich dostępnych w drogeriach podkładów,tych drogich i tych strasznie drogich,niestety trudno mi było dobrać coś odpowiedniego do mojej skóry.Lirene jest świetny,super matuje,jest delikatnie nawilżający,ma jedwabistą konsystencję,rozświetla cerę.Uzywam odcienia tiramisu 109,mógłby być troszeczkę ciemniejszy niestety to najciemniejszy kolor w gamie.Jako podkład polecam krem SEBOSTATIC PHARMACERIS.Tańszy dwa razy od VICHY a identyczy przynosi efekt.

Gość ona28
gdzie we wroclawiu moglabym kupic ten podklad lirene city matt? wszedzie pytam i nigdzie nie ma

Gość podnoszeeeeeeee
upup

Gość Miinia
nie mialam MANHATTANA mam natomiast CitY Mat kolor 209 Tiramisu - matuje srednio wsumie do tego matu sie mozna przyczepic - ladnie wygladza - ogolnie jestem zadowolona jak za ta cene to warto ale nie spodziewaj sie mega dlugotrwalego matu pzdr

Gość help me help me
wiele osób ma ten odcien TIRAMISU ale on chyba jakis mocno ciemny jest? prosze opiszcie mi te odcienie CITY MATT

Gość meggga
wejdz sobie na www.eris.pl i tam w pudry i masz ten citty mat pokazana cala kolorowke

Gość prosze o porade
a potrafi ktos powiedziec który odcien CITY MATT jest podobny do MANHATTAN PURE MAT - ODCIEN BEIGE??

Gość Miinia
z tego co sie orientuje to w city mat jest tez odcien "bezowy" i to on a nie tiramisu bedzie najbardziej zblizony do manhatanka

Gość prosze o porade
na kolorystyce w necie ten bezowy odcien city matta wygląda jednak straznie zółto :O

Gość Miinia
w rzeczywistosci nie jest taki one wszystkie na necie wygladaja zoltawo ale w realu bardziej wpadaja w beze serio

Gość prosze o porade
oki jak tylko mi sie skonczy manhatanek lece po city matta, tylko jeszcze mysle nad kolorem :)

Gość Miinia
a teraz ja mam do Ciebie pytanie: czy ten twoj manhattan dobrze matuje? i czy ma duza game kolorkow? ile kosztuje? sciera sie w ciagu dnia czy jest dosc wytrzymaly?

Gość prosze o porade
manhattan pure mat to jest najlepszy podkład matujący jaki mialam w zyciu [a mialam ich juz tone]. Kosztuje dosc sporo bo 25 zł, ale jest dosc duzy - 35 ml, matuje bosko- jest jak puder a nie podkład, konsystencje ma bardzo gęstą, po nim nie potrzeba juz nic robic z twarzą przez kilka długich godzin! ja mam odcien beige, wiem ze są jeszcze 2. ten beige jest idealny jak moja cera- nie za jasna i nie za ciemna! polecam!

Gość jesli wedlug ciebie puder za
25 zl. jest drogi to sorry :P Moze i wyprobowalas tone pudrow ale byle jakich :O

Gość a moze
a moze nie wydaje tyle kasy na kosmetyki bo nie jestem tapeciara i wole wydac kasena cos innego ?

Gość upupuupuup
!!!

Gość blond666
to moze po kupieniu byscie napisały jak przezycia z tym podkładem bo niewiem czy go kupic..:P