Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wysoka dziewucha

Chodzi za mną na mieście tajemniczy pan w płaszczu

Polecane posty

Widziałam już tego pana nie raz. Ubrany jest dość tajemniczo, ma skórzany płaszcz, kapelusz na głowie, i wąs pod nosem. Jest bardzo tajemniczy i wysoki. On chyba mnie śledzi, próbuje mnie jakość chyba poderwać czy jak? :) Nie wiem. Byłam np. w sklepie to, on za mną szedł. A jak weszłam do sklepu to przez szybę widziałam jak się chował w krzakach i wyciągał lornetkę. To samo wczoraj np. byłam na uczelni, odprowadził mnie do uczelnie, chodził za mną w odległości około 200 m. Ale ja go dobrze widziałam. Czekam po prostu teraz, że do mnie zagada, może to jakiś dewiant? Może jest nieśmiały? Coraz bardziej mnie podnieca jego tajemniczość :) Co o ty sądzicie?

Gość może exhibicjonista

Gość sadzimy ze jestes panem nickow

Gość sądzę
Panie Nicków, ze to bardzo ciekawa opowieść i będzie ciąg dalszy serdecznie pozdrawiam

Gość osiołek...
wydaje mi się, że to całkiem normalny facet, tym bardziej że ma wąs pod nosem a nie w innym miejscu :D

Gość czyżby...
to Jan Maria Rokita ?

Gość losoosiowa
wiesz co ja bym poprosiła jednego z kolegów albo kolezanek zeby sledził jego!!! i przekonasz sie co on chce !!! a jak to jakiś zbok!! dziewczyno uważaj na siebie , nie chciałabym przeczytać w gazetach że zabito jakaś ładną wyskoka dzieuche i brutalnie zgwałcono ...lepiej sie tak nie podniecaj ...swiat schodzi na psy !!!

Nie wiem naprawdę co o tym sądzić. Mieszkam na parterze i kiedyś uczyłam się późnym wieczorem. Było już ciemno. Nagle na dworze wypatrzyłam tego pana. Chował się pod sąsiednim balkonem i miał wyraźnie czerwone ślepia. Ale wczoraj to praktycznie cały dzień mnie śledził. Nie wiem, może on myśli, że go nie widzę, czy jak? Wyprowadzałam wczoraj psa to on również gdzieś między drzewami się chował. Ale ja go wypatrzyłam bo zdradziły go wszystkie wrony na drzewach, które spłoszył. Albo w drodze do koleżanki, on siedział na ławce i czytał książkę, a później szedł za mną, odwróciłam się, a on znów czytał książkę (że niby na stojąco, i spacerując). Rozmawiałam o tym z koleżanką, ona twierdzi, że niedługo będzie próbował mnie zaatakować, że niby wynurzy się z zakamarków i odsłoni genitalia za płaszcza. Całe szczęscie, że znam karate i jestem wysoka. Nie będę bała się zaatakować tego tajemnicznego pana jakby chciał mnie urazić swym obleśnym widokiem.

Gość poczytaj trochę
o o schizofrenii

Gość babo każda normalna kobieta
podeszłaby do faceta i zapytała dlaczego za nią łazi? Gdyby to nie pomogło to idzie sie na policję i zgłasza, że taki fakt ma miejsce, wiec nie fantyazjuj albo faktycznie poczytaj o schizofrenii :P

Gość naprawde radzę poczytaj
o schizofrenii,wejdź w google znajdziesz tam wiele informacji na ten temat.Zawsze zaczyna się niewinnie.....wysoka dziewucho

To moze byc Człowiek Widmo. to jest czlowiek bardzo zly, bardzo zly dlatego uwazaj na niego

Gość wiem wiem wiem
to ZORRO :D:D:D tylko bez klaczy dlatego za tobą łazi :D

Gość brazil83
wez dziewucho dzwon na paly i tyle, niech go zawina!! Zgwalci ciebie badz kogos mlodsezgo i slabszego. Pomysl troche!!!! Albo sama go sklep!!

Gość wiem wiem wiem
a dlaczego młodszego, może jakąś fajną babcię też zgwałcić :D

Wez dziewczyno dzwon na paly i tyle!! niech go zawina!! zgwalci ciebie albo kogos mlodszego i slabszego!!POmysl troche!! Albo sama go sklep karatem.

Gość osiołek...
eeee to nie Rokita..ten by se wąsa na czole przykleił :o

Gość to mogl
byc Galaktyczny Wojownik

Gość osiołek...
ja myśle, ze to Szpieg z Krainy Deszczowców poproś o pomoc Baltazara ;P

Gość gośćkluczyk
Tez go obserwuj lub podejdz i spytaj sie dlaczego za Toba chodzi. Jesli sytuacja bedzie powtarzac sie to zrob mu zdjecie(ale tak by nie zauwazyl) .

Gość gośćbiale rekawice
Jesli ktos ma lroblemy tego typu to nie ignorujcie,a badzcie wsparciem i pomoca(wiem cos o tym). Nie bez powodu pisze. Moze jeszcze dodam,ze ten ,,detektyw" amator moze dzialac na czyjes zlecenie.