Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to nie jest prowokacja

Jaki kierunek studiów dla mało inteligentnej osoby??

Polecane posty

Który kierunek waszym zdaniem jest w miarę prosty?? nic w stylu medycyny kierunku lekarskiego

Gość gaaska
Dla mało inteligentnych jest praca fizyczna a nie studia , kurwa mac pierdolone wieczne studenciki namnozyło sie ich jak psów a wszystkie bezrobotne i tylko swoimi pierdolonymi studiami obciązaja państwo.Wont kurwa dobrze że kaczory rzadzą to skończą sie te pierdolone darmowe studia.

Gość w sumie podzielam zdanie
przedmówcy, aczkolwiek w łagodneijszej formie. Faktycznie, skoro ktoś jest mało inteligentny, to PO CO, pytam: PO CO mu studia???

Gość no fakt ci studiujący
w 100% są tacy inteligentni :P:P:P nie ma to jak sie dowartościować i dokopać komuś nie? do założyciela, musi być coś co szczególnie Cie interesuje i porozgladaj się za takim kierunkiem :)

Gość kulano
też racja. Jak widze niektóre osoby na mojej uczelni, z mojej grupy?!? Żal patrzeć jak się męczą i niby na głupiej resocjalizacji, czyli studiach humanistycznych gdzie niby łatwo, bo faktycznie ja nie mam żadnych problemów. Natomiast niektóre głomby!!!! Jedy szok. Dzwoni taka i pyta co było na egz pół roku temu bo ona poprawkę zdaje i nie wie czego się uczyć (pięć minut przedf wejsciem do profesora). Szał mnie ogarnia o tych wieklu idiotycznych pytań.

Gość no doprawdy ludzie
chyba żatujecie :O Przecież trzeba być inteligentnym w jakimś tam tego słowa znaczeniu, żeby stuidować. Trzeba mieć w tym kierunku jakieś predyspozycje czy zdolności, bo inaczej jaki to ma sens, odpowiedzcie proszę

Gość taka sobie ja
A po czym stwierdzasz to, że jesteś mało inteligentny/inteligentna jeśli znalazłbyś/znalazłabyś kierunek Cię w pełni zadowalający pewnie byś sobie poradził/poradziła. Ja też nigdy orłem a nauce nie byłam, sama miałam dylemat na jaki kierunek się zdecydować, interesowałam się wszystkim po trochu, ale miałam bzika na punkcie kosmetyków, zawzięłam się wkuwałam chemię dniami i nocami i teraz jestem studentką kosmetologii:D Nie jest łatwo, ale robię to co kocham więc nie sprawia mi to większych trudności. Jeśli chcesz studia dla samego papierka to zdecyduj się na zaoczną socjologię, mój kumpel to studiuję i jedynym jego życiowym problemem, jest otworzenie książki przed kolokwium:D

Gość wwwwwwww
polecam szkółki prywatne - wszelkie odmiany marketingu i tym podobnych g..... wiem bo kończe - mam porównanie, bo skonczyłam też szkołę państwową

Gość no fajnie
Proponuję prawo. Prawo skończy nawet kompletny kretyn i matoł nieludzki , jesli posiada jedną cechą - dobrą pamięć!!!Kolokwiów praktycznie nie ma , same egzaminty,na które ucysz się paru ksiązek na pamięć, To są studia dla idiotów.

Gość Viki22
Czy to nie jest obraźliwe dla tych co studiowali , studiuja nie ma studiów dla mało intekligentnych tacy własnie powinni iśc do pracy potem to są albo iwczni studenci albo tacy co sie wykruszaja po 1 semestrze. Nie maożna nabyc inteligencji!!!!!! Jak jest sie mało lub nie inteligentnym nie należy studiować

sądze po tym ze jestem mało inteligentna bo moje IQ wynosi 72 jak myslicie czy to duzo???

Gość Viki22
Ja nie wiem ile mam IQ może wysokie skończyłam studia robie następne. Sama wiesz czy jesteś inteligentna czy nie a zresztą kto ma cie pomóc w wyborze kierunku. Każdy musi kierunek wybrac pod swoje umiejętnosci i to co go interesuje.Przecież nikt za ciebie tego nie wybieze a kierunków dla nmało intelientnych nie ma to sa studia i mogą byc kierunki bardzo trudnie tak jak medycyna klub kierunki mniej trudne.A nie ma łatwych i przyjemnych na wszystkich trzeba sie uczyć, wkuwać lub mieć do tego tzw talent ,i zamiłowanie.

Gość pasquda
cześc jestem członkinią mensy i od tego jakie masz iq napewno nie zależy twoje życie ( np ja do całej tej zabawy z iq jestem dyslektykiem i zawsze wszyscy traktowali mnie jak debila) natomiast napewno zależy od wysiłku jaki włożysz w pracę nad sobą i nie idz po najmniejszej lini oporu ponieważ pójście na łatwiznę nie da ci potrzebnej satysfakcji i pewnoiści siebie pozdrawiam i sprubój czegoś co cie interesuje

Czyli osoba mało inteligentna z góry jest skazana na niepowodzenie??? Czytma sporo książek i niewiele mi to daje, uczę się w nocy, nie śpię byleby wkuć coś na pamięć podczas gdy inni przeczytają coś dwa razy i już wszystko potrafią. Jak można nauczyć się inteligencji?? jak stać się prymusem?? Chcę skończyć studia, ponieważ pragnę coś w życiu osiągnąć ale mam ku temu niewielkie predespozycje:(

Gość czytając wpis kulano
dochodzę do wniosku, że niektórzy nie odróżniają pilnych od inteligentnych. studia nie wymagającę nadmiernego wysiłku intelektualnego to wg mnie pedagogika wczesnoszkolna (biedne te dzieci). każdy matoł da sobie radę. nie najlepsze zdnaie mam też o setkach prywatnych szkółek produkujacych pseudo-ekonomistów.

Czyli osoba mało inteligentna z góry jest skazana na niepowodzenie??? Czytam sporo książek i niewiele mi to daje, uczę się w nocy, nie śpię byleby wkuć coś na pamięć podczas gdy inni przeczytają coś dwa razy i już wszystko potrafią. Jak można nauczyć się inteligencji?? jak stać się prymusem?? Chcę skończyć studia, ponieważ pragnę coś w życiu osiągnąć ale mam ku temu niewielkie predespozycje:(

Gość Marketing i zarządzanie

Dodatkowo od paru dni mam wielki problem. Mój chłopak, którego bardzo (mimo wszystko) kocham, zrobił mi straszną krzywdę. Zobaczył mnie w towarzystwie koleżanki i jej męża. Stwierdził, że pewnie z kumpelą wyrywamy facetów. Pokłóciliśmy się i myślałam, że się uspokoił, ale w nocy, kiedy spałam, wsadził mi do pochwy tampon nasączony odkamieniaczem do dzbanków. Gdy się obudziłam, miałam strasznie poparzone krocze, byłam na pogotowiu, dali mi leki, maści. Cierpię i to nie tylko dlatego, że czuję ból. Zostałam psychicznie skrzywdzona. Wyrzuciłam jarka z domu, ale ciągle go kocham i tak naprawdę chcę z nim być. czy to rozsądne? Jak myślicie?

Gość od kiedy to
zarządzanie i marketing jest kierunkiem dla malo inteligentnych?? oj wierz mi ze na tych studiach(przynajmniej u mnie) jest mnostwo inteligentnych ludzi... typowe "tempaki" tez sa, ale to chyba podobnie jak i na innych uczekniach i kierunkach prawda?? nawet malointeligentni ludzie studiuja medycyne, bo tam wystarczy wkuwac wkuwac i jescze raz wkuwac... kazdy musi znalezc cos co go interesuje i w tym kiedrunku ksztalcic sie...

Gość a jaki kierunek wybrac
aby mozna bylo na egzaminie "lac wode" czyli takie z glowy jechac i z zycia teksty :) nie kazdy ma czas sie uczyc :) dodam zeby sie tu zaraz nie odezwalo stado ludzi co na mnie najada, ze nie ktorzy pracuja i nie maja czasu na nauke a chceli by miec studia aby moc cos pozniej w zyciu osiagnac

Gość a dlaczego
uwazasz , że tylko studia pomoga Ci w zyciu cos osiągnąć?? i przede wszystkim co to jest dla ciebie to "COŚ" ???

Gość ja proponuję
turystykę w szkole pry\wtnej. Proste jak drut.

blo teraz do glopiej roboty chca ludzi z wyzszym, a ta prace moglby wykonywac czlowiek po podstawowce. 5 minut i sie umie (tak jest w duzej wiekszosci zawodow) ale przeciez jak ma sie tyle ludzi do wyboru to wiadomo ze sie bieze z wyzszym a wiec jakie studia wybrac? prosze o odpowiedz :D

Gość gggggggkkkkkkk
pedagogika - z akcentem na "gi" :P

Gość buahahaha
Spokojnie poradzisz sobie na większości kierunków - zwłaszcza takich gdzie trzeba płacić, lub gdzie jest mało chętnych. I tak jak większość ludzi po tych kierunkach nie będziesz pracowała w zawodzie :D

Gość chyba tempe te szpileczki
bo nie kłują:D

Gość Idź na AWF

Gość ty co niby szpileczki wbijasz
taka jestes ortograficznie ukierunkowana a nie zauwazylas ze slowo "tempak" specjalnie w cudzyslowie napisalam zeby bylo ironicznie...

Gość marketing i pedagogika
to chyba dobry wybór

a dla mnie jaki kierunek proponujecie? taki zeby sie prawie nic nie trzeba bylo uczyc? WYZEJ JEST OPISANA MOJA SYTUACJA